- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 42
Ölüyorum artık ben de yeni girdim eve yürü de daha yürüyeyim kaptanimben ölüyorum adım atacak halm kalmadı ama adım sayım daha az offff. bugünden sonra 6 gün daha var üstelik.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ölüyorum artık ben de yeni girdim eve yürü de daha yürüyeyim kaptanimben ölüyorum adım atacak halm kalmadı ama adım sayım daha az offff. bugünden sonra 6 gün daha var üstelik.
Komşuya bile gidince insanın düzeni bozuluyor. İkram yapıyorlar yemezsen olmuyor yiyince de tarti supriz yapıyor emekler boşa gidiyorOyyy mahvoldummm ımdeaat. Sabah 4 ten berı ayaktayım. Ama yurudum sanmayın. Izmirden kutahyaya gel akrabalara ugra ızmıre donuyoz daha bı saat yol var. Cok battım bugun felakat durumdayım. Hayatta yemıyecegım bısey yedım. Yemeseydım dayak yıyecektım söve söve yedirdiler resmen. Sabah yarım sımıt le gecstrdım kurtuldum dedım. Öğle pide yedrdıler . Allahım benım bu hafta oyle bısey yapmam lazımki acil kurtarma olsun
evet daha da yüksek olsun ilk kez yenelim 6. tkm ı
benim içinde yürü. taktik hata yaptım gece yarısı bacak çalıştırasım tuttu çoştum. o ağrılarla bugün hem alışveriş hem yürüyüş harmanladık.üstüne spor ayakkabılarımı uzun zamandır giymiyordum ayaklarımı da vurdu mu çok kötüyüm ama adımlıyorum evde hala. bu sefer bende varın kazanacağız.Ölüyorum artık ben de yeni girdim eve yürü de daha yürüyeyim kaptanim
kesinlikle sen otur tabi bak ben bile kalktım yarış var dediler.İyi akşamlarr.. Naplyorsunuz?? Yürüyüşe devam mı?
ben ölüyorum adım atacak halm kalmadı ama adım sayım daha az offff. bugünden sonra 6 gün daha var üstelik.
Bir bardak çay iciyomde azcik daha yürüyüş yapayım.evet daha da yüksek olsun ilk kez yenelim 6. tkm ı
benim içinde yürü. taktik hata yaptım gece yarısı bacak çalıştırasım tuttu çoştum. o ağrılarla bugün hem alışveriş hem yürüyüş harmanladık.üstüne spor ayakkabılarımı uzun zamandır giymiyordum ayaklarımı da vurdu mu çok kötüyüm ama adımlıyorum evde hala. bu sefer bende varın kazanacağız.
kesinlikle sen otur tabi bak ben bile kalktım yarış var dediler.
evet daha da yüksek olsun ilk kez yenelim 6. tkm ı
benim içinde yürü. taktik hata yaptım gece yarısı bacak çalıştırasım tuttu çoştum. o ağrılarla bugün hem alışveriş hem yürüyüş harmanladık.üstüne spor ayakkabılarımı uzun zamandır giymiyordum ayaklarımı da vurdu mu çok kötüyüm ama adımlıyorum evde hala. bu sefer bende varın kazanacağız.
kesinlikle sen otur tabi bak ben bile kalktım yarış var dediler.
ıyyy çekilmez yahu çocuklar büyüynce böyle oluyormuş valla düşüncesi bile kabus geliyor bana.Aynen benim de.. Pek yürüyemedim de işler bitirdi beni.. Oölumla yeğenime de bakıyorum, iyice bittim tükendim
aman aman bölmeyeyim seni adımla bende devam ediyorum.Oturmak mı? Çocuklar diyor delirdi bu, turluyorum evde
İşten pek vaktim olmadı, olduğu kadar artık, çorbada tuzum olsun didim
Yetmez looooKızlar çok yoruldum bacaklarım yürümüyor artık yerdeyim uyudum kaldım bu bana 1 hafta gider artık
Tabi canım boğazım kurudu artık su suYetmez loooo
1 litree ic ve devammm. Ben dinlenmek icin banddan indim bisiklete oturdumTabi canım boğazım kurudu artık su su
Efendim canım
Cansin cannnn ben de devam ediyorum bebegem1 litree ic ve devammm. Ben dinlenmek icin banddan indim bisiklete oturdum
Cok dogru okadar haklısınki. Ben ama konsu arkadas kımseyı takmıyorumda. 10 yıldr gormedıgın ınsanlar hatr gonul koyunca mecbur kalıyorsunKomşuya bile gidince insanın düzeni bozuluyor. İkram yapıyorlar yemezsen olmuyor yiyince de tarti supriz yapıyor emekler boşa gidiyor
Bu hafta Yalova esenköye gideceğim için klan yarışına katılmadım olurda giremem sıkıntı olmasın diye tek tabanca takılıcam ama yarış içşn ekstra çaba sarfedicem takımım içinBu hafta nerdesinnn
Beni cok ihmal ediyon cokkBu hafta Yalova esenköye gideceğim için klan yarışına katılmadım olurda giremem sıkıntı olmasın diye tek tabanca takılıcam ama yarış içşn ekstra çaba sarfedicem takımım için
Senin esin kesin 6.takimdanEşim birde pastaneden mamalar almış allahim bana inat mı yapıyorsun dedim ya yok hiç boğazı durmuyor çay icecekmis yanında çay demledim bana çay içmek kaldı ne bahtsızım senin için aldım demezmi