Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
11.440 adımdayım şimdilik akşama leslie de yapcammm sen kesin 30 bin yaparsın seduEvet yavrucum bugün başladı ve tüm hafta adım yarışı devam edecek
Eve geldik. Hic durmadan bisiklete bindim
Haydin Aksam yürüyüşüne
Eki Görüntüle 2873764
Haha yok kız nerdeee daha 14 bin adımdayım11.440 adımdayım şimdilik akşama leslie de yapcammm sen kesin 30 bin yaparsın sedu
Kizz bi yandan da baska takimdan biriyle de yaristayim mecbur spor yuksek olmali. Siskinlik ️Bisiklet yok
Wak wak var
Demekki kalan 5 gun 1000 puandan asagi spor yapmicanOyyy mahvoldummm ımdeaat. Sabah 4 ten berı ayaktayım. Ama yurudum sanmayın. Izmirden kutahyaya gel akrabalara ugra ızmıre donuyoz daha bı saat yol var. Cok battım bugun felakat durumdayım. Hayatta yemıyecegım bısey yedım. Yemeseydım dayak yıyecektım söve söve yedirdiler resmen. Sabah yarım sımıt le gecstrdım kurtuldum dedım. Öğle pide yedrdıler . Allahım benım bu hafta oyle bısey yapmam lazımki acil kurtarma olsun
teşekkür ederim canım15/20 sap maydonoz
2 bardak su
1 dl limon
2 yk zeytinyağı
smothie gibi yap iç her sabah
Bunu içince yarım saat kahvaltı falan yapmayacaksın canım
Olabıleer.Demekki kalan 5 gun 1000 puandan asagi spor yapmican
Kactasin kizzUzun ince bir yoldayım
Gidiyorum gündüz gece
Valla kaptanım ne desen haklısın geçen hafta çok vasattım ama sözüm söz haftaya klana katıldığımdan beni seçersen seni ihya edicemlennn geçen hafta niye dönmedin
kılpayı kaçırdık klan birinciliğini
bu hafta erirsen oyarım seni
00.00 a kadar söylemeyelim kiz rakiplerin gozleri uzerimizde olabilirKactasin kizz
Bu hafta nerdesinnnValla kaptanım ne desen haklısın geçen hafta çok vasattım ama sözüm söz haftaya klana katıldığımdan beni seçersen seni ihya edicem