Ben bunun yarısını ancak yürürüm naptın zalımın kızıDUYURU - 6. Takim Ile Adim Yarisi
Kurallar
* Adimlar fotografli bildirim ile olacak
** 10.000 + Adim a odaklanin
*** Yoksa ömrü hayatinizda daha adim yarisi olmaz takimlar arasi
**** Cumartesi den Cumaya kadar sürecektir Adim yarisi
@neutralsedulu @alys @Asi Matmazel @KumraL_KrakeR aysunayy aedenli @Suzan Avci @Mahi57 @Yzgt66 @Aytac Ugur @emell_ @Karpuzuncekirdegi @Tavsannesi @luci magickk esmeriiim @klbk33 @Nalyeccc @bnnu CEYDOS @_Vera_ @AKovser @asena87 @AppLesma @matilda34 @caroline84 @istanbulin @pisi pisi kopatim @Ozlemlerhayallar
Ben de öncelikle kaptanlarimiza ve tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ederim.Olur abla. Tam mezun gibi takilacaksin iste :))
Bu arada tebrik ederim .Harika bir basari hikayesi senin ki.
1.cisi mezun takılmak nasıl oluyor. Bende oyle takılayımBen de öncelikle kaptanlarimiza ve tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Aaa mezun mu oldun abla ? Gözümden kaçmış mi ya anlamadım ben. Hayırlı olsun.A Arrietty_ ben fasulyeden burdaydim, fasulyeden de mezun olayım. 65 kg hedefim vardı, 64.1 e düştüm. Kilo korumayı denemek istiyorum.
Sonra duruma göre bir kaç kg daha verebilirim.
Menü paylaşımı yapayım, kilo bildirimini de estikçe yapayım veya yapmayayim olur mu?
Yani sizin başınıza bir sekilde eksimeye devam edeyim diyorum.
Sen 20 bin at1.cisi mezun takılmak nasıl oluyor. Bende oyle takılayım
2.cis herkes mı 10 bın adım atacak
Sağol kaptanım.Aaa mezun mu oldun abla ? Gözümden kaçmış mi ya anlamadım ben. Hayırlı olsun.
Sağlıklı beslenme işini çok güzel uyguladın artık rutin düzenin bu şekilde olduğu için kolay kolay geri de almazsın kiloları. Hepimizin yapması gereken bu sağlıklı beslenmeyi çözmek.
Tekrar tebrik ederim abla bir an önce sağlığına da kavuşmanı temenni ediyorum.
başarı hikayeni takım sayfamızda paylaşmak istersen buraya bırakıyorum linkini.Ben de öncelikle kaptanlarimiza ve tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Bosuna gaddar reis demiyoruzBen bunun yarısını ancak yürürüm naptın zalımın kızı
2. Yok keyfi isteyen1.cisi mezun takılmak nasıl oluyor. Bende oyle takılayım
2.cis herkes mı 10 bın adım atacak
Allahtan 20 bin falan demedi artık kocalar bizi evde zor görürdüBosuna gaddar reis demiyoruz
oldu ama tahminleri alalım önce kim hangi klanda olabilir.Klanlar belli oldumu?
Oldu ama söylemiciiizKlanlar belli oldumu?