oldu ama tahminleri alalım önce kim hangi klanda olabilir.
Kocayi al yürü. Olmadi dans edin beraberAllahtan 20 bin falan demedi artık kocalar bizi evde zor görürdü
Oldu ama söylemiciiiz
Ula koca takimda 12 kisi cikti yarisacak
Saka gibi
Soyledim ki ama bacaaa guzelA Arrietty_ ben de yaris bugun sandim kalktim yurudum. Bosa gitmesin, sporumu paylasayim.
50 dak crossfit
20 dak bisiklet
1 sa yuruyus
13 bin adim
Eki Görüntüle 2873343
Hadi beBeni alin dedim almadiniz
Kocayi al yürü. Olmadi dans edin beraber
Ikiside degil. Kilo verecek hatunlar nazliKocalar mi daha nazli kilolar mi
iyide eksik kalırsa dedin yoksa ben isterdim girmeni hemen sana klan bulayım sıkıntı olmazBeni alin dedim almadiniz
iyide eksik kalırsa dedin yoksa ben isterdim girmeni hemen sana klan bulayım sıkıntı olmaz
Ikiside degil. Kilo verecek hatunlar nazli
Hemmen Yan ciziyorlar
ne zaman hazır hissedersen.Ceydos haksizlik etmeyeyim kimseye, menu paylasmiyorum bu hafta da cunku, denemelerdeyim.
Yoksa ben daha hevesliyim ahaha
ne zaman hazır hissedersen.
Vanpirlerden cikmadim. Gene vampir olabilerimoldu ama tahminleri alalım önce kim hangi klanda olabilir.
Olsun kiz. Sen menu paylasmiyon bende menu yorumlamiyom. Kendi menumu duzene sokmamisim baskalarinkini nasil yorumlayimCeydos haksizlik etmeyeyim kimseye, menu paylasmiyorum bu hafta da cunku, denemelerdeyim.
Yoksa ben daha hevesliyim ahaha
Sen fasulye degil. BamyasinCuma birinci olan klana yazarsin fasulye olarak
Sampiyonada maca cikmayip rozet alan futbolcular gibi olayim
5.42-5.55 kral naptın yaaKızlar bugün spor sonrası hiit yerine bu jj videosunu yaptım. Adamın haline mi kendi halime mi yanayım gülme krizi tuttu. Ama güzel nabız yükseltiyor spor sonrası ya da öncesinde ısınmak için tavsiye ederim. Ortalama 450 jj çıkarıyor belki daha fazla
Sen fasulye degil. Bamyasin
Vanpirlerden cikmadim. Gene vampir olabilerim
Olsun kiz. Sen menu paylasmiyon bende menu yorumlamiyom. Kendi menumu duzene sokmamisim baskalarinkini nasil yorumlayim