Vampirellalar Klani Menü ve Spor Takibi
Vampirellalar Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Spor Puani @Lusi / / / / / ⚠ / ⚠ / 2.335 @Suzan Avci / / / / / ⚠ / / 3.639 @KumraL_KrakeR Ödül / / / / / / / / 1.657 @AKovser Ödül / / ⚠ / / ⚠ /⚠ 611 @_Vera_ / / ⚠ / / ⚠ /⚠ 1.710 @AKovser su orucu yaptigini belirtmistin. O yuzden sorun yok
: Dengeli menü
: Fazla karbonhidratli / Yetersiz menü
: Yeterli su miktari
⚠ : Yetersiz su miktari
: Fazla Karbonhidrat telafisi
: Gec Bildirim
@_Vera_ su miktarin cok az kuzum. Tansiyon da varsa su icmen gerekli
@Lusi1000 twister yapacagim hergun dersen 1000 tanesi 200 puan yani sadece 1000 yaparsan. Yoksa 100 tanesi 10 puan yaptim hadi
@Suzan Avci tebrikler Kuzu. Harika sporlar yaptin
@AKovser sende yogun oldugun icin pek birsey yapamadin. Takimin sporda sonuncusu oldun malesef
Umarım dedıgın gıbıdır. 100 ge da olsa vermek ısterdım. Pazartesıye artyla basladım ve artarak devam ettı artılar. Dun ku menumde sadece aksam salata yedım tartı oncesı sıslık gtsın dıye ama maalesef. Toparlarım umarım. Inceledım menulerımı gecen hafta yaptıgım ödül hamurişi ve haslanmıs darı dısında kotu bısey yok aslında belkıde onlar bozdu duzenımı bılemıyorumuzulme canim, bu haftaki menulerini bir topla bakalim, neden arti gelmissin buluruz.
hem belki asil bu artin gecicidir.
butun hafta artidaydim ben, pazartesi hele feciydi rakam, dun ve onceki gun sisirmedim kendimi ve eksi gordum, bazen arti sadece vucuttaki siskinlik olabiliyor, hemen kilo aldim diye dusunme.
Olsun oyle deme canim üzülür sonra yumurtalarYokkkk canim daha uzun süre yumurta göremeyiz ha ekmek ve tomatesle olabilirama o da en az 4 5 gun sonra olur sanirim...esime bile yedirmedim bugun görmek istemiyorum diye
Kaptanım bende çok açtım gece yatmaya uğraştım midem bulanıyordu artıkYarın yumurta diyetinin sonuçlarını çok merak ediyorum. Menü harika adımlar harika klanı çoşturan sen olacaksın diye düşünüyorum
içi olmayan biber dolması nasıl oluyor sadece biberlerinimi yedin
sende benim gibi yapmışsın bugün
çok açımmmmm
yarın sabah tam tersi tok kalkarım eminim
Geçen hafta: 66.1
Bu hafta: 64.1
Fark: 2
%3.02
Şahane beybiiii
Eki Görüntüle 2872854 Gecen hafta 68.6
Bu hafta 67.8
-800 gr
Klan evet
Hedef 66.8 izne ciktigim kilo
Oluyor arada buna rağmen güzel eksiHayırlı sabahlarr
Geçen cuma=73.1
Bugun=72.2
Fark=-900gr
Hedef=71.5
Klan savasi=bu haftalık hayir
Pazartesi=71.9cikmistim bugunki artışı anlamadım ama bnm genelde cuma fazla pazartesi az cikiyo nedense pazartesi tartıda görüşmek üzere Eki Görüntüle 2872859 @Fatma Girik
Merhaba
Geçen hafta 64.5
Bu hafta 63.4
Fark 1.1
%1.732
Haftaya hedef reglden dolayı 63
Klan savaşı hayır
A Arrietty_H3RA_ CEYDOS
Eki Görüntüle 2872878
Şahane
Gecen hafta:62.7
Bugun:62.6
Fark:-100 gr
Yuzde: 0.159
Hedef:61,5
Yarismalara katilmayacagim.
Bu hafta 1 gun disinda iyi beslendim,
o gunde kalori miktarim normaldi yine.
Dunku barbunya siskinlik yapti sanirim ama yemek zorundaydim.
hatta daha sali gunu fark 0,5 di. Cok cabaladigim haftalardan biriydi uzuldum
Herkese guzel-bol eksiler ve
iyi hafta sonlari dilerimEki Görüntüle 2872897
Takıma atmışım ülen yanlışlıkla
Geçen hafta : 67.1
Bu hafta : 66
Giden : 1.1
Yüzde : 1.64
Klan savaşları : evet vampirella klanı
Haftaya hedef: 65.5 nasipse dinimiz amin
Eki Görüntüle 2872920
Çok geçmiş olsun bişey yoktur inşeAllahKızlar şimdi ofise geçtim. Kv rahatsızlandı sabah onu acile götürdük.
Dün sabahtan beri hiç bir şey yemedim kendime geleyim tabloları yapacağım
sağol canımÇok geçmiş olsun bişey yoktur inşeAllah
beni dün akşam üstü vurdu geçtiKaptanım bende çok açtım gece yatmaya uğraştım midem bulanıyordu artıksabah kalktım 11.30 da kahvaltı yaptım
ŞahaneEki Görüntüle 2872960
Geçen hafta 58.40
Cuma 57.70
Fark 0.700 gr
% 1.19
Hedef 57.50
Klan yarışlarına katılmak istiyorum
A Arrietty_sedulu CEYDOS
Ozzybal Asi Matmazel aysunayy caroline84
Çok geçmiş olsun canım...sağol canım
kulağındaki kristaller oynamış yerinden onun atağını yaşıyormuş
evde dinlenecek bir süre
sağol canım
kulağındaki kristaller oynamış yerinden onun atağını yaşıyormuş
evde dinlenecek bir süre
İnşaallah dediğin gibi olur canim.Bence haftaya dahada fazla olucak eksilmen
Oyle azimli ,bilincli ilerliyorsunki abla bence kilo korumanda cok rahat ilerliycek masallah hareketin kisitlanmasina ragmen cok iyisin
yumurta herseyi alip götürmüş ohh ne guzelhaftaya tekrar mi yumurta görürüz acaba
❤ ne kadar hizli ilerliyorsun tebrik ederim
EN citir olma yoluna kosuyorsunn canimm ,harikaa
Bazi kilolar daha zor gidiyor canim ,moralini bozma bakarsin yarin dahada eksi cikarsin sis hissettigin gidalarla aci tavsiye ederim yiyebiliyorsan
Geçen hafta: 66.1
Bu hafta: 64.1
Fark: 2
%3.02
Kızlar ne güzel vermiştiniz sizi ayrıca tebrik ederim Harika
sağol ablacımÇok geçmiş olsun canım...
Olsun arti degilsin uzulme haftaya daha sıkı baslarsin
Kac gündür sabit geliyordun bak son gün gitmeye başlamış devam ediyorsun ya bu hafta daha güzel olacak inaniyorumGeçen Hafta : 71,1 Kg
Bu Hafta: 70,4 Kg
Fark :0,400 Kg
Haftaya Hedef : 70 kg
Klan savaşları : EVET
Eki Görüntüle 2872970 Eki Görüntüle 2872971 Eki Görüntüle 2872972
Geçen hafta: 70.2
Bu hafta: 69.3
Fark: 900 gram
Yüzde: 1.282
H3RA_ Asi Matmazel caroline84 aysunayy
A Arrietty_ kaptanım ben iki-üç hafta kadar izne ayrılmak istiyorum, biraz hareketli olacağım, farklı yerlere seyahat edebilirim, henüz net degil. Döndügümde hemen mezun olacağım, sözEki Görüntüle 2872984
A Arrietty_ kaptanım ben iki-üç hafta kadar izne ayrılmak istiyorum, biraz hareketli olacağım, farklı yerlere seyahat edebilirim, henüz net degil. Döndügümde hemen mezun olacağım, sözEki Görüntüle 2872984