Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ay maasallah diyeyim once,
buradasin ama dimi, kilo koruma dedigin gibi ayri bir sanat, paylas taktiklerini muhakkak.

yakalandımmm mii

dogru valla tebrikler her hafta kıskanarak imrenerek baktim takımınıza..bugun eksiler az olunca sevindim yalan soyleyemiycem
Arada olsun okadar surekli 1.cilikte olmaz canim sizide bekleriz sürekli 1.ci olmaya

Ne yaptın len su orucumu
:)) hadi insallah
-900 gr gitmis benden
Yani 58.5 ile basladim 57.6 ciktim
Yaa aglıcam heee ne guzel vermıssın
Selamlar
Geçen hafta: 60.8
Bu hafta: 59.3
Fark: 1.5 kg
Yüzde: 2.5
Hedef: 58.5
Klan savaşı Hayır
A Arrietty_ sedulu H3RA_ CEYDOS
Eki Görüntüle 2872887
Kız sen gizli bıseymı yaptın. Cabuk sole ne kullanıyon

İlk kilo verme tecrübemdi, dolayısıyla da ilk kilo koruma tecrübem olacak.
Bakalım neler olacak...

su an cok spor yapamadigin icin belki biraz dengeyi oturtmakta zorlanirsin ama sonra yuruyuslere geri baslayinca daha serbestlersin bence.

insan tabagini cesitlendirince kilo alma riski dusuyor, ben son haftada bunlari denemeye calisiyorum, makarna falan da ekledim menulerime ama tabagin ceyregi kadar, diger kismi sebzeyle proteinle doldurdum mesela.

Ama yine de yemekte asiriya kacma huyum var, korkuyorum o yuzden.

kizlar aslinda klan savasina bu hafta katilmak istiyorum ama menu paylasmasam daha iyi olacak,

hem biraz kilo korumaya da hazirlik olmasi acisindan kendime biraz izin veriyorum, sezgisel yemeyi denemeye calisiyorum.

klanina fasulye arayan olursa beni cagirabilir spor yaparim, su icerim, haftaya da eksi gelirim soz

A Arrietty_ H3RA_ sedulu CEYDOS

Herkesin yöntemi kendine özel. Benimki vaktinde hocalarının önerdiği sistemi, porsiyon kuculterek uygulamak oldu.
Her besin grubundan dengeli tüketim...

Keşke bunu sonuçlara göre bilseydim

1000 kalıbının altına düştüysen eğer vücut kendini korumaya aldığı için yağ depolayan biliyormuş.
Nedeni bu ola bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…