Günaydın kizceler...
Diyete başladığım ve buraya geldiğim zamanki hedefime ulaştım, hatta geçtim.
Bugün diyete başlayalı tam 9 ay oldu ve 32 kiloya güle güle demiş bulunuyorum.
Vücudum yeni kilosuna uyum sağlayabilsin, alışsın diye korumaya geçeyim diyorum. Daha sonra duruma göre bir kaç kilo daha vermeye calisirim. Tabi ki kilo koruma ayrı bir sanat, inşallah becerebilirim. En azından denerim.
Kör topal bugünlere gelirken bana yarenlik ettiğiniz için hepinize cooook teşekkür ederim.
Hoşgeldin canım
Menüleri yazdığımız yere atıyoruz artık kilo bildirimlerini
Arada dökülsekte sonucta 6hafta süren 1.ciligimz var
İlk kilo verme tecrübemdi, dolayısıyla da ilk kilo koruma tecrübem olacak.ay maasallah diyeyim once,
buradasin ama dimi, kilo koruma dedigin gibi ayri bir sanat, paylas taktiklerini muhakkak.
Bilmiyordum bundan sonra atarim ☺Hoşgeldin canım
Menüleri yazdığımız yere atıyoruz artık kilo bildirimlerini
Arada olsun okadar surekli 1.cilikte olmaz canim sizide bekleriz sürekli 1.ci olmayayakalandımmm mii
dogru valla tebrikler her hafta kıskanarak imrenerek baktim takımınıza..bugun eksiler az olunca sevindim yalan soyleyemiycem
Harikasınız gizli hayranınızımİlk kilo verme tecrübemdi, dolayısıyla da ilk kilo koruma tecrübem olacak.
Bakalım neler olacak...
ömrümde ilk kez 1 kg verdim 1 haftada inşallah böyle devam ederimHarikasin canimmmtebrikler yuzden dogru ..bu hafta 1.yiz hissediyorum
sende sıkıntı görmediği için söylememiştir bence maşallah x 41Ya Ben
Ne yaptın len su orucumuGünaydın Kızlar dün çok yorgundum uyumuş kalmısım
Menü
Su
Su
Su
Su
Su
İki tane duble Türk kahvesi
Su
Su
Su
Maden suyu
Su
Çay su
Su
Su
Spor
14500 adım(yuvarladım olsun ı kadar) 435p
80 dk tempolu 200p
Toplam 635 puan
sedulu
Yaa aglıcam heee ne guzel vermıssın:)) hadi insallah
-900 gr gitmis benden
Yani 58.5 ile basladim 57.6 ciktim
Kız sen gizli bıseymı yaptın. Cabuk sole ne kullanıyon
İlk kilo verme tecrübemdi, dolayısıyla da ilk kilo koruma tecrübem olacak.
Bakalım neler olacak...
Bu ve geçtiğimiz hafta, sakatlık öncesi yaptığım yürüyüşlerin ekmeğini yedim.
Yaa aglıcam heee ne guzel vermıssın
Kız sen gizli bıseymı yaptın. Cabuk sole ne kullanıyon
Herkesin yöntemi kendine özel. Benimki vaktinde hocalarının önerdiği sistemi, porsiyon kuculterek uygulamak oldu.su an cok spor yapamadigin icin belki biraz dengeyi oturtmakta zorlanirsin ama sonra yuruyuslere geri baslayinca daha serbestlersin bence.
insan tabagini cesitlendirince kilo alma riski dusuyor, ben son haftada bunlari denemeye calisiyorum, makarna falan da ekledim menulerime ama tabagin ceyregi kadar, diger kismi sebzeyle proteinle doldurdum mesela.
Ama yine de yemekte asiriya kacma huyum var, korkuyorum o yuzden.
Kız maşallah keske hep eksı gelsekyok walla akşamı azalttım spora yüklendim hepsi bu ha bir de bu hafta suyu geçen haftalarıma göre artırdım
Keşke bunu sonuçlara göre bilseydim
Güzel kurtlarım geldik haftanın son paylaşımına hafta boyu azıcık kaçamaklarınız oldu ama genel olarak menüleriniz çok güzeldi yarın baskül sizin için basgül olsun.
Haftaya klanınız hangisi olursa olsun fark etmez, bu şekilde devam ettiğiniz sürece yüzü gülen siz olacaksınız.
Asıl düşmanımız kilolar bunu sakın unutmayın.
@asena87 bugünde menün güzel. dilerim haftaya da aynı şekilde devam edersin .
Mahi57 güzel menüler gördüm sende de. esas takımda olmanın verdiği bilinçle hareket ettiğin için teşekkür ederim.
@Tavsannesi kuzum menülerin güzel ama bazen çok yetersiz oluyor. lütfen buna dikkat et. yeterli protein ve sebze almazsan kas eritmeye başlarsın zayıfladım sanırsın ama güçten düşersin.
@Yzgt66 kız bu kaçıncı hafta beraberiz klanda. şahane gidiyorsun nazar değmesin böyle devam et.
1000 kalıbının altına düştüysen eğer vücut kendini korumaya aldığı için yağ depolayan biliyormuş.