Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gecen hafta:62.7
Bugun:62.6
Fark:-100 gr
Yuzde: 0.159
Hedef:61,5

Yarismalara katilmayacagim.

Bu hafta 1 gun disinda iyi beslendim,
o gunde kalori miktarim normaldi yine.
Dunku barbunya siskinlik yapti sanirim ama yemek zorundaydim.
hatta daha sali gunu fark 0,5 di. Cok cabaladigim haftalardan biriydi uzuldum 😮

Herkese guzel-bol eksiler ve
iyi hafta sonlari dilerim 🧡Eki Görüntüle 2872897

ya senin menulerin cok guzel,
hala nasil bu kadar yavas gidiyor emin olamiyorum,

ya bir seye karsi hassasiyetin var, bu hassasiyet de oyle nedensiz olusabiliyor, ben tasindigimda gluten hassasiyeti baslamisti bende mesela, ama sonra azaldi o durum, suan bence yok. Senin de gecici bir hassasiyet olusmus olailir, laktoz veya gluten yaygin bu ara, kesip deneyebilirsin etkisi olacak mi diye.

ve evet barbunya feci sisiriyor, ben gecen haftasonu yemistim ve pazartesiye feci artidaydim.

aysunayy aysunayy canım bu yumurta diyeti nasıl birşey ya cebimde bulunsun cok iyi verdirmis yumurtadan cok hoşlanmıyorum işte nasıl sabrettin kaç gün dayanabildin merak ettim :KK48:
Canim ben 3 gun yapabildim ama gercekten cok guzel kilo verdirdi bana daha da yapamazdım....

Gunde en az 6 yumurta
120 gr peynir ve 90 gr tereyağı hepsi bu kadar..

Ben genelde omlet ve haslama yumurta tercih ettim

Canim ben 3 gun yapabildim ama gercekten cok guzel kilo verdirdi bana daya da yapamazdım....

Gunde en az 6 yumurta
120 gr peynir ve 90 gr tereyağı hepsi bu kadar..

Ben genelde omlet ve haslama yumurta tercih ettim
Cok basitmiş ya eğer takilirsam bende denerim canım tok da tutar doyurmayan listeleri hiç sevmiyorum hoşuma gitti 😍😍

Cok basitmiş ya eğer takilirsam bende denerim canım tok da tutar doyurmayan listeleri hiç sevmiyorum hoşuma gitti 😍😍
Tok tutuyor gercektrn ben hic aclik yaşamadım...sadece ozellikle son gün yerken zorlandım ama verdirdigi kiloyu görünce bir de son gün diye gecti gitti iste🤩

Ozzybal Ozzybal harika eksi
Izin yerine mezun edelim seni. Dondugunde tekrar girersin listeye yeni hedef ile? Ne dersin?

Ozzybal(86.2/85.3/0.9/1.044%) Yeni üye, baslangic tarihi 27.11.20, baslangic kg87.1, hedef kg 74.0

Editor den revize etmesini yazmamistim.
O yuzden buna bakarak Hedefi gectigini goruyoruz
ya ne harika bir takımız her hafta bir mezun veriyoruz.

X