- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 42
Sagol bebegem verdim ama nasil verdim ah o yumurta 3 gun icin harika sonuc aldim mutluyum hafta sonu da 300. 500 gitseydi 1.olurdum bence neyse kismetKızlar ne güzel vermiştiniz sizi ayrıca tebrik ederim Harika
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol bebegem verdim ama nasil verdim ah o yumurta 3 gun icin harika sonuc aldim mutluyum hafta sonu da 300. 500 gitseydi 1.olurdum bence neyse kismetKızlar ne güzel vermiştiniz sizi ayrıca tebrik ederim Harika
İmtihan dünyası...sağol ablacım
seninle konuşmamız geldi sabah aklıma
dün konuştum aman hastalanmasın diye
bugün acile götürdüm diye
aman herkes sağlıklı olsun yerinde olsun
benimle uğraşmasına razıyım :)
Gecen hafta:62.7
Bugun:62.6
Fark:-100 gr
Yuzde: 0.159
Hedef:61,5
Yarismalara katilmayacagim.
Bu hafta 1 gun disinda iyi beslendim,
o gunde kalori miktarim normaldi yine.
Dunku barbunya siskinlik yapti sanirim ama yemek zorundaydim.
hatta daha sali gunu fark 0,5 di. Cok cabaladigim haftalardan biriydi uzuldum
Herkese guzel-bol eksiler ve
iyi hafta sonlari dilerim Eki Görüntüle 2872897
Tebrikler ben de en son hamilelik öncesi 6 li rakamları görmüştüm. Umarim hep buralarda kalırım
Canim ben 3 gun yapabildim ama gercekten cok guzel kilo verdirdi bana daha da yapamazdım....aysunayy canım bu yumurta diyeti nasıl birşey ya cebimde bulunsun cok iyi verdirmis yumurtadan cok hoşlanmıyorum işte nasıl sabrettin kaç gün dayanabildin merak ettim
kız aysunayy sen dedikodu yaparken yanlışlıkla 6. takımı etiketliyon :))Gecen hafta 6.takim mi 1.olmustu 1 2 kişi hariç dokuluyorlar.. görünüşe göre biz daha iyiyiz..
Ama etiketmeledim ki sadece 6.tkm yazmistim yakalandım vallakız aysunayy sen dedikodu yaparken yanlışlıkla 6. takımı etiketliyon :))
Hic emin değilim, bir cuma günü gittiğim yerde tartisiz kalırım diye korkuyorumkiz mezun kilona cok az kalmis, bu hafta bile mezun olabilirsin aslinda,
eminsen mi?
Olabiliyorsa çok iyi olur, ben bu hafta mezun olayım o zamanOzzybal harika eksi
Izin yerine mezun edelim seni. Dondugunde tekrar girersin listeye yeni hedef ile? Ne dersin?
Hic emin değilim, bir cuma günü gittiğim yerde tartisiz kalırım diye korkuyorum
Olabiliyorsa çok iyi olur, ben bu hafta mezun olayım o zaman
Cok basitmiş ya eğer takilirsam bende denerim canım tok da tutar doyurmayan listeleri hiç sevmiyorum hoşuma gittiCanim ben 3 gun yapabildim ama gercekten cok guzel kilo verdirdi bana daya da yapamazdım....
Gunde en az 6 yumurta
120 gr peynir ve 90 gr tereyağı hepsi bu kadar..
Ben genelde omlet ve haslama yumurta tercih ettim
Tok tutuyor gercektrn ben hic aclik yaşamadım...sadece ozellikle son gün yerken zorlandım ama verdirdigi kiloyu görünce bir de son gün diye gecti gitti isteCok basitmiş ya eğer takilirsam bende denerim canım tok da tutar doyurmayan listeleri hiç sevmiyorum hoşuma gitti
Çok geçmiş olsun canımsağol canım
kulağındaki kristaller oynamış yerinden onun atağını yaşıyormuş
evde dinlenecek bir süre
ya ne harika bir takımız her hafta bir mezun veriyoruz.Ozzybal harika eksi
Izin yerine mezun edelim seni. Dondugunde tekrar girersin listeye yeni hedef ile? Ne dersin?
Ozzybal(86.2/85.3/0.9/1.044%) Yeni üye, baslangic tarihi 27.11.20, baslangic kg87.1, hedef kg 74.0
Editor den revize etmesini yazmamistim.
O yuzden buna bakarak Hedefi gectigini goruyoruz
Çalışıyorum cicim dur alıcam ifadeni daha geçmiş yapıyorum yan sayfaya bakmadımaedenli kiz neredelerdesin, hala kilo mu veriyon, gel ben paylastim kilomu, gel gec hadi
müthişsin canım sağol.
çok geçmiş olsun inşallah iyidir şimdi (Kızlar şimdi ofise geçtim. Kv rahatsızlandı sabah onu acile götürdük.
Dün sabahtan beri hiç bir şey yemedim kendime geleyim tabloları yapacağım
Cok az kaldi gidecek cumaya 70 lerden kurtulacaksınaysunayy kuzum dün detoks yapmayaydım zor gidecek gibiydi. buna da şükür şu 70 bir bitsin yine hızlanacak inşallah.