- 16 Aralık 2011
- 2.894
- 12.573
Kesınlıkle oyle. Senınde orantılı vucudun ama 2-3 cm bel ıncelse ne guzel olurAh bak benimde bel kalın kesinlikle ince bel büyük avantaj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesınlıkle oyle. Senınde orantılı vucudun ama 2-3 cm bel ıncelse ne guzel olurAh bak benimde bel kalın kesinlikle ince bel büyük avantaj.
Allah razı olsun kaptanim inşallahhoşgeldin canım
Allah gönlüne göre versin
cefalarının sefasını yaşama vakti gelmiş
Ah bak benimde bel kalın kesinlikle ince bel büyük avantaj.
ya öyle değil işteH3RA_ valla sen şanslısın bebegım ıncecık belın var benım bel zorla 73 e dustü. Harıka belın bence onemlı olan belın unce olması fıt gosterıyor
odun gibi yahu o nasıl bel. sanırım yoğun spor sonrası bırakma sendromu yaşamışım. geçen yıl karın bölgesine yöenlik çok çalıştımdı.Ahhahaha manyak benımde aklıma araba gelıyor atayım dur
Senınde bacak ınce. Senın bel ı ınceltmen lazım
91 olsaydı belin aaa orantılı zaten mi diyecektin. incelir onlar endişe etmeEki Görüntüle 2872342
kız daha nasıl ispatlıyım
ama düşündümde bel 67 bacağın teki 57
belim kadar bacağım var diye üzüleyimmi
bacağım kadar belim var diye sevineyimmi bilemedim
Vaay bekliyorum akşamıya öyle değil işte
giydiğine göre değişiyor fit görünme olayı
pantolon giyince ince bacaklılar
elbise giyince ince belliler için avantaj oluyor
akşam size boydan elbise ile atıcam fotoğraf inceciksin diyeceksiniz kesin
şu pantolonlu halime göre en az 5 kg zayıf görünürüm
müthiş görünüyorsun. darısı başımıza.H3RA_ 3 farklı kıyafetle resım attım doyamadım resım atmalara
Hiiiii tam fistik masallah kiz sanaH3RA_ 3 farklı kıyafetle resım attım doyamadım resım atmalara
Vaay bekliyorum akşamı
işte kanıt benden 3 cm kısa ama kalçası 102 inmiş benim 104Mezurayi elime almışken basladim ölçmeye.. 81 kilo iken bel ve kalça olcmustum ben...
Bel 87 den 81 e
Kalca 109 dan 102 ye inmis
165 cm boyum benim bacimişte kanıt benden 3 cm kısa ama kalçası 102 inmiş benim 104
ya bel ne oluyor nasıl 81 olur ve benimki neden 91.
göğüs kaç peki onuda söylesene?
Bence cok guzelEki Görüntüle 2872342
kız daha nasıl ispatlıyım
ama düşündümde bel 67 bacağın teki 57
belim kadar bacağım var diye üzüleyimmi
bacağım kadar belim var diye sevineyimmi bilemedim
o bile benden ince benimki 99 boyumda 168 cm.165 cm boyum benim bacim
Gogus 94 cikti
cetvelinde 155 görünce ondan dedimdi uzunmuşsun baya keske ben de 2 3 cm daha uzun olsaymışim..o bile benden ince benimki 99 boyumda 168 cm.
hasedimden 48 kiloya düşeceğim. böyle bütün kemiklerim çıkacak afrikalı gibi. neden derlerse aysun yüzünden diyeceğim.
Eki Görüntüle 2872363
At bakalım gorek beybı. Takılma belın kalın olsa emın ol daha cok takardınya öyle değil işte
giydiğine göre değişiyor fit görünme olayı
pantolon giyince ince bacaklılar
elbise giyince ince belliler için avantaj oluyor
akşam size boydan elbise ile atıcam fotoğraf inceciksin diyeceksiniz kesin
şu pantolonlu halime göre en az 5 kg zayıf görünürüm
Abarttt. Incelır kılo verdıkceodun gibi yahu o nasıl bel. sanırım yoğun spor sonrası bırakma sendromu yaşamışım. geçen yıl karın bölgesine yöenlik çok çalıştımdı.
Sagol bebegım sen daha fıstıksınHiiiii tam fistik masallah kiz sana
Hersey yag oranina bagli canimcetvelinde 155 görünce ondan dedimdi uzunmuşsun baya keske ben de 2 3 cm daha uzun olsaymış..
E ama kilolarimiz ayni boyun benden uzun olculerin nasil fazla cikiyor yanlis mi alıyorsun ki kiyafetle mi olctun.
benimde peynirim geldi bugün. ama yarın yaparım bugün yeşil çaydan gidiyorum.Yumurta pudding i onayliyorum
Eki Görüntüle 2872368
cetveli 155 yaptım hep kırmızı görünsün gevşemeyeyim diye. 70 altına düşünce yeşil olacak ya. hayır kıyafetle ölçmedim bende ona anlam veremedim.cetvelinde 155 görünce ondan dedimdi uzunmuşsun baya keske ben de 2 3 cm daha uzun olsaymış..
E ama kilolarimiz ayni boyun benden uzun olculerin nasil fazla cikiyor yanlis mi alıyorsun ki kiyafetle mi olctun.
Tamam simdi oldu selvi boylumcetveli 155 yaptım hep kırmızı görünsün gevşemeyeyim diye. 70 altına düşünce yeşil olacak ya. hayır kıyafetle ölçmedim bende ona anlam veveremedim.