Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar 😍
54,6’yı gördüm bu sabah. Tam 1 kilo verdim 2 günde. :halay: ama diğer yımırta daha çok verdiriyor sanırım. Bi ara da onu yapacağım gözüme kestirdim :KK53:
Muhtesemmmmm canim :KK73::KK73: Sen inceciksin zaten 2 gunde 1 kilo ne demek valla bravoo🤩🤩 aslinda hemen hemen aynı gibi kilo verdirmesi ben ilk gun pek veremedim de..dunden bugüne guzel gitti:KK73:

Valla nasil desem o kadar detox yaptım bu kadar gitmedi:KK73: dusun daha pazartesi cuma ile ayni kilodaydim..2 gunde eritti:KK45: 5 ya da 7 yapabilsem aslinda ama 3 dayanabilecegim..

Simdi gunde en az 6 yumurta
180 gr istedigin peynir ve 90 gr tereyağı hakkin var...istediğin gibi yiyebilirsin..menülerimizi inceleyebilirsin canim🤩
Yumurtayi 6 yedim de diğerlerini göz kararı yiyebildim daha az olmustur ama benim..
günaydın canım şimdi menülerine baktım da süper görünüyor domatessiz bende çok zorlanırım sanırım :KK70:

adımların zaten mükemmel inşallah yarın çok güzel bir artı görürsün :)

🧟‍♀️ 731. ETAP ZOMBİ KLANI MENÜ VE SPOR ÇİZELGESİ 🧟‍♀️
CumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembeSpor toplamları
aedenli aedenli 🆗🆗🆗🆗🆗🆗 4319 P
matilda34 matilda34 🆗Ödül🆗🥗🆗 :spor:🆗🆗1205 P
O okuyan_e 🆗Ödül🆗🆗🆗🆗:spor: 1010 P
Karpuzuncekirdegi Karpuzuncekirdegi 🆗🆗 💧Ödül🆗🥗 :spor:🆗🆗1251 P
istanbulin istanbulin 🆗Ödül🆗🆗🍞💧🆗5291 P

🆗 : Menü ve spor sıkıntısız

💧 : Su az

:spor: : Egzersiz eksik

🍞 : Karbonhidrat fazla

🥗 : Akşam menüsünde yeşillik eksik

Yarına tartı günümüz kızlar. Bugün akşamı hafif menülerle atlatalım.
Şimdiye kadar menülerde sıkıntı pek yoktu ama spor için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Klanda çok uç noktalarda spor puanları var. Kilo veriminiz az olursa sporlarınızı sorgulayın derim. ( Spordan kastım ağır hareketler değil sadece tempolu uzun süre yürüyüş yapsanız bile vücut için faydasını görürsünüz. )

günaydın canım şimdi menülerine baktım da süper görünüyor domatessiz bende çok zorlanırım sanırım :KK70:

Yok arti gormeyeyim :KK45: Allah korusun kiz:KK70:
Aynen domatessiz cok zorlandim:KK70: yarin bi suru yiyecegim:KK45: Sen de dene bak 3 gun hemencik geciyor

Muhtesem 😍
Cok guzel gitmis kilolar. Senin uyguladigin kac gunluk? O bitince karbonhidrat i düsük tutmaya devam et, gider bence hala. 47dl dimi senin hedef kilon
2 günlük göz açıp kapayıncaya kadar bitti 😅 evet öyle yapacağım canım. 47 hedef doğru 👍
Muhtesemmmmm canim :KK73::KK73: Sen inceciksin zaten 2 gunde 1 kilo ne demek valla bravoo🤩🤩 aslinda hemen hemen aynı gibi kilo verdirmesi ben ilk gun pek veremedim de..dunden bugüne guzel gitti:KK73:
Sağol canımcım 💕 Ay güzel güzel gitsin eksiler inşallah hep beraber 😍 yarın bol bol eksili tartı fotisi gelsin herkescikten 🙏😍

Yok anam benim minik canavarı gönderecem bidaha da çocuğa tövbe edecesin🤣🤣🤣
Onu bulamayanda var deme öyle kız uslanır illa ki🥰
AAA sen takımın altın kuralını bilmiyor musun bebeğim? CEYDOS CEYDOS ten fazla kilo verenlere ölüüüüüğmmmm 😂😂😂
Yaşasın girikoğullaaarııııı🤣🤣 CEYDOS CEYDOS
Eneee napam kız. Ne yumueta orucu oldu ne dukan ceylan orucu oldu bu😂
Hahahha patentini al bari🤣🤣
Eenneeemmmm sevgili kk doğum günümü ilk sen kutladın ayy nasıl mutlu oldum :KK19::KK68::oops: İyiki doğdum Beeennnnnn iyiki doğdum bbennnn iyiki doğdum iyiki doğdummm iyiki doğdum beennnnnn :ıslık::-)
Kaç oldun bebiş 18 ? 19?🥰
Günaydın kızlar..
Çok yoğun geçiyor günlerim uğrayamıyorum hiç..

Önümüzdeki hafta için izin istedim ama bu hafta da pek farklı olmadı A Arrietty_
Yarın tartı ne gösterecek çok merak ediyorum.. Bu kadar işin arasında midem rahatsız yine, karnımda da anlamadığım bir ağrı var, maydanozu bıraktığımdan beri şişim, neyseki yarın tekrar başlayacağım, bu 15 günde de iyi kilo veririm diye düşünüyorum..
Geçmiş olsun canım 😔

aysunayy aysunayy canım çok çok eksi gel inşallah eksi yazacağım diye yanlış yazmışım iptal iptal iptal :KK23:

inşallah çok eksi gel çok çok eksi gel

Günaydın kızlar
Bu hafta takımda pek iç açıcı menüler ve sporlar yok. Özellikle adım sayısında ve harekette düşüş var.
Sebebi nedir ? Hepiniz anlaştınız mı ? Sonuncu mu olalım bu hafta ?
günaydın kaptanım herkes istanbulda mı bilmiyorum ama sabah yürüdüğümde şakır şakır yağmur yağıyordu ıslanarak yürüdüm 2 gündür çıkamadım zaten diye belki herkes havadan dolayı adımı düşürmüştür bahane olmamalı tabi :KK43:

Yok arti gormeyeyim :KK45: Allah korusun kiz:KK70:
Aynen domatessiz cok zorlandim:KK70: yarin bi suru yiyecegim:KK45: Sen de dene bak 3 gun hemencik geciyor
ay yanlış yazdığımı anlamışsın çok sevindim vallahi

yumurtayı çok severim ben zaten deneyebilirim misafirim geliyor yatılı 1 haftalık bugünden itibaren 3 gün yapayım bakalım
anladığım 120 gr max peynir günde min. 6 yumurta ve tereyağı da serbest dimi bunun dışında bişey yenmiyor
maydonoz kürüne devam edilebiliyor mu acaba domates yoksa maydonoz da yoktur sanırım :KK70:

ay yanlış yazdığımı anlamışsın çok sevindim vallahi

yumurtayı çok severim ben zaten deneyebilirim misafirim geliyor yatılı 1 haftalık bugünden itibaren 3 gün yapayım bakalım
anladığım 120 gr max peynir günde min. 6 yumurta ve tereyağı da serbest dimi bunun dışında bişey yenmiyor
maydonoz kürüne devam edilebiliyor mu acaba domates yoksa maydonoz da yoktur sanırım :KK70:
Maydonoz da yok canim
Sadece bu uclu ile yapiliyor

X