- 2 Ekim 2007
- 5.042
- 7.943
- 43
Asi Matmazel nice musmutlu yıllara canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarına telafi edersin kuzum üzülmeCok açıkmıştım. Çocuklara pisirince saçma bisey yemiyim diye yedim.
Gözüm dönmüştü resmen . İçinde buğday k. Fasulye nohut vardı. Bunlar beni hep sisiriyor keşke yogurt yulaf incir yeseydim cok pişmanım.
Ayyy çok teşekkür ederim canım sizinle Hep beraber nice uzun yıllaraAsi Matmazel nice musmutlu yıllara canım.
Ah o nohut ve k fasulye beni de mahvediyor 1 2 gun gitmiyor yedigim zaman odemim yarin 0 karbonla gecirirsen gecer benceCok açıkmıştım. Çocuklara pisirince saçma bisey yemiyim diye yedim.
Gözüm dönmüştü resmen . İçinde buğday k. Fasulye nohut vardı. Bunlar beni hep sisiriyor keşke yogurt yulaf incir yeseydim cok pişmanım.
Sabah goreceksin eminimkıskandım işte vardır haset bir tarafım ben daha eksi göremedim ya
Gelmedim kuzum daha. Tatildeyim.
Yoktunnn len 2 gundur bana kotu his veriyon ha yerim bak seniBen de vardım amma sen bana cevap vermedin küstüm
Seni bozduguma pismanimHhaahhhh duydun mu @Suzan Avci suzim nekaaaa ayıııppppp
Izin verirseniz uyuyacam@Suzan Avci nere gittinnnnnnnnn
Allahina hala spor yapiyonmu bebemm?Gelmedim kuzum daha. Tatildeyim.
İşe başlayana kadar burada kalmaya karar verdik. Siz napıyorsunuz bakalım??
Yapmam mı kızAllahina hala spor yapiyonmu bebemm?
Kotu his ne o da ne Ben bilmem oyle his şeyleri tamam tamam hadi yat leptinin bol olsun bebeğemYoktunnn len 2 gundur bana kotu his veriyon ha yerim bak seni
Seni bozduguma pismanim
Izin verirseniz uyuyacam
Teşekkür ederim kuzum inşeAllah Hep birlikte özledik kuzu seni iyi yapmışsınız kalmakla bizim yerimizde tatil yap iyice dinlenAsi Matmazel kuzummm Doğum günün kutlu olsun nice nice senelere.
Teşekkür ederim bebişim hep birlikte inşeAllah sizde iyiki varsınızAsi Matmazel iyimi dogdun kiz iyiki varsin. Nice yillara
Teşekkür ederim kaptanım