Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Oda güzel kaptanım

ay hatırladım
A Arrietty_ de uyumamış şansıma
kilom durdu sinir ediyor beni bir şey yapmam lazım

şu yeşilçay süt detoksuna başlayayım diyorum
nette baktım sütün içine yeşil çay, toz zencefil ve toz tarçın atıp demliyor. Sabah akşam iki öğün yemek yiyin. Yemeklerden önce ve öğlen ara öğün olarak bu karışımı bir bardak için diyor
Kür bu haliyle doğru mudur

Ben denemedim hic kuzum
CEYDOS de var asil liste
Yumurta orucu care ama yumurta zor yiyorsun

Kizlarrrrr bi tartilayim dedim valla erimisim A Arrietty_ CEYDOS ama artık söylemeyeceğim sürpriz olsun..
Yumurta orucu harika yaaa..kilo verimi duran kizlar mutlaka deneyin bak
Yaa öyle deme çok mu harika tartı vay zalım yumurta diyeti. Detayları neler 63525373 kere sorulmuştur ama takım hatrına tekrar deyiverin link mink atıverin

1 sb sütle 3 yk yulafı pişirdim. 1 tk kakao, hindistan cevizi yağı tahin kuruyemiş pekmez kuru üzüm ekledim ne bulduysam koymuşum ama olmadı olmadı o kadar malzeme çöp
Çok şey koymussun ondan olabiliryulaf süt kakao 1 ezilmiş muz 1 tk keçiboynuzu özü ile pişirip uztune 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi ile deneyebilirsin birde başka versiyon olarak kakao yerine türk kahvesi koyarak deneyebilirsin oda güzel oluyor

Vampirellalar Klani Menü ve Spor Takibi
VampirellalarCumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembeSpor Puani
Lusi / //// ⚠/ ⚠131+180+473+488+288
@Suzan Avci/// // ⚠/545+830+ 560+831+722
KumraL_KrakeR Ödül / // / ///80 + 354+339+ 265+127+162
Dahlia_ Ödül / /// / 177+ 227+207
@_Vera_////460+ 406+184+495

: Dengeli menü
: Fazla karbonhidratli / Yetersiz menü
: Yeterli su miktari
⚠ : Yetersiz su miktari

: Fazla Karbonhidrat telafisi
: Gec Bildirim

=== >Söyle tabloya bakinca,genel olarak bu hafta cok kotu gidiyorsunuz
Su miktari tamamlanmiyor.Havalarda sicak,zor olmamali
Adimlarda pek ic acici degil . Bu aksam tabloya sadece su iki emojiyi eklemek istiyorum / <===

Yaa öyle deme çok mu harika tartı vay zalım yumurta diyeti. Detayları neler 63525373 kere sorulmuştur ama takım hatrına tekrar deyiverin link mink atıverin
Valla nasil desem o kadar detox yaptım bu kadar gitmedi dusun daha pazartesi cuma ile ayni kilodaydim..2 gunde eritti 5 ya da 7 yapabilsem aslinda ama 3 dayanabilecegim..

Simdi gunde en az 6 yumurta
180 gr istedigin peynir ve 90 gr tereyağı hakkin var...istediğin gibi yiyebilirsin..menülerimizi inceleyebilirsin canim
Yumurtayi 6 yedim de diğerlerini göz kararı yiyebildim daha az olmustur ama benim..

Günaydın kızlar..
Çok yoğun geçiyor günlerim uğrayamıyorum hiç..

Önümüzdeki hafta için izin istedim ama bu hafta da pek farklı olmadı A Arrietty_
Yarın tartı ne gösterecek çok merak ediyorum.. Bu kadar işin arasında midem rahatsız yine, karnımda da anlamadığım bir ağrı var, maydanozu bıraktığımdan beri şişim, neyseki yarın tekrar başlayacağım, bu 15 günde de iyi kilo veririm diye düşünüyorum..

Yoo yoo 180 gr peynir degil
120 gr i gecmemeli. Hatta ne kadar az peynir okadar iyi

çok sağol kaptanım sabah çok güzel kalktım zerre ağrı hissetmiyordum hemen gittim yürüyüşümü yapıp geldim çok rahatladım :))

Geçmiş olsun canım ya Migren tutunca gecmiyor üç dört gün
sağol canım aynen çok uzun sürüyor meret ilaç içip iyice bir uyuyunca geçti 2 günle atlattım çok şükür iyi uyandım bugün :))

Geçmiş olsun canım
çok teşekkür ederiiimm

Pek birseyde yemiyorsun. Bence birsey dokunuyor midene.

Günaydın kızlar
54,6’yı gördüm bu sabah. Tam 1 kilo verdim 2 günde. ama diğer yımırta daha çok verdiriyor sanırım. Bi ara da onu yapacağım gözüme kestirdim
Muhtesem
Cok guzel gitmis kilolar. Senin uyguladigin kac gunluk? O bitince karbonhidrat i düsük tutmaya devam et, gider bence hala. 47dl dimi senin hedef kilon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…