- 3 Mart 2021
- 1.883
- 8.945
- 37
Oda güzel kaptanımkızlar çok konuşmuşsunuz yine
geyik yaptıysanız söyleyin geçmiş yapmayayım o kadar
her gece bir kişi görevlendirelim geçmiş yapamayanlar için özet geçsin kaptanlarım ne dersiniz
bir şey sormak için yazmaya başladım ama unuttum iyi mi
neyse iyi geceler öptüm hepinizi
ay gördüm gözüme takıldı
Ben denemedim hic kuzumay hatırladım
A Arrietty_ de uyumamış şansıma
kilom durdu sinir ediyor beni bir şey yapmam lazım
şu yeşilçay süt detoksuna başlayayım diyorum
nette baktım sütün içine yeşil çay, toz zencefil ve toz tarçın atıp demliyor. Sabah akşam iki öğün yemek yiyin. Yemeklerden önce ve öğlen ara öğün olarak bu karışımı bir bardak için diyor
Kür bu haliyle doğru mudur
Yaa öyle deme çok mu harika tartı vay zalım yumurta diyeti. Detayları neler 63525373 kere sorulmuştur ama takım hatrına tekrar deyiverin link mink atıverin
Çok spor yapıyon hasetlik damarlarım çıkıyor 60 dk zumba nasıl yapılır nasıl nasılTartıda ne olur bilmiyorum ama incelmişimbugün bi pantolonumaçok rahat girdim. Normalde sıkıyordu
90 dk yapıyordum izne gitmedenÇok spor yapıyon hasetlik damarlarım çıkıyor 60 dk zumba nasıl yapılır nasıl nasıl
Çok şey koymussun ondan olabilir1 sb sütle 3 yk yulafı pişirdim. 1 tk kakao, hindistan cevizi yağı tahin kuruyemiş pekmez kuru üzüm ekledimne bulduysam koymuşum ama olmadı olmadı o kadar malzeme çöp
Vampirellalar | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Spor Puani |
| 131+180+473+488+288 | |||||||
@Suzan Avci | 545+830+ 560+831+722 | |||||||
| Ödül / | 80 + 354+339+ 265+127+162 | ||||||
| Ödül / | 177+ 227+207 | ||||||
@_Vera_ | 460+ 406+184+495 |
Valla nasil desem o kadar detox yaptım bu kadar gitmediYaa öyle deme çok mu harika tartı vay zalım yumurta diyeti. Detayları neler 63525373 kere sorulmuştur ama takım hatrına tekrar deyiverin link mink atıverin
Yoo yoo 180 gr peynir degilValla nasil desem o kadar detox yaptım bu kadar gitmedidusun daha pazartesi cuma ile ayni kilodaydim..2 gunde eritti 5 ya da 7 yapabilsem aslinda ama 3 dayanabilecegim..
Simdi gunde en az 6 yumurta
180 gr istedigin peynir ve 90 gr tereyağı hakkin var...istediğin gibi yiyebilirsin..menülerimizi inceleyebilirsin canim
Yumurtayi 6 yedim de diğerlerini göz kararı yiyebildim daha az olmustur ama benim..
çok sağol kaptanım sabah çok güzel kalktım zerre ağrı hissetmiyordum hemen gittim yürüyüşümü yapıp geldim çok rahatladım :))Geçmiş olsun. Sağlık her şeyden önemli onceligin sağlığın olsun. Kilo elbet verilir. Ac birakma kendini migrende en önemli nokta. Bende de migren atakları çok oluyordu ama doğumdan sonra epey toparladım kalmadı. Bol su tuket karanlık yere al kendini
sağol canım aynen çok uzun sürüyor meret ilaç içip iyice bir uyuyunca geçti 2 günle atlattım çok şükür iyi uyandım bugün :))Geçmiş olsun canım ya Migren tutunca gecmiyor üç dört gün
çok teşekkür ederiiimmGeçmiş olsun canım
Pek birseyde yemiyorsun. Bence birsey dokunuyor midene.Günaydın kızlar..
Çok yoğun geçiyor günlerim uğrayamıyorum hiç..
Önümüzdeki hafta için izin istedim ama bu hafta da pek farklı olmadı A Arrietty_
Yarın tartı ne gösterecek çok merak ediyorum.. Bu kadar işin arasında midem rahatsız yine, karnımda da anlamadığım bir ağrı var, maydanozu bıraktığımdan beri şişim, neyseki yarın tekrar başlayacağım, bu 15 günde de iyi kilo veririm diye düşünüyorum..
MuhtesemGünaydın kızlar
54,6’yı gördüm bu sabah. Tam 1 kilo verdim 2 günde.ama diğer yımırta daha çok verdiriyor sanırım. Bi ara da onu yapacağım gözüme kestirdim