Hakkat mi kiz
Gündüz uykuları uzayınca benim başım ağrıyor, sersemliyorum.bugün 2 saat ara uyku yaptım modum düştü benim neden böyle oldu.
Yatmayaaaaa@Suzan Avci nere gittinnnnnnnnn
Canım kadın ne diyorsa bende var.Keşke böyle demeseydi, ben seviyorum yulafı
kıskandım işte vardır haset bir tarafım ben daha eksi göremedim yaAboooo kilo verelim diye başlamadık miydi ki bizyanlis mi şeyettim
doğum günün kutlu olsun nice nice mutlu sağlıklı huzurlu yılların olsun...Eenneeemmmm sevgili kk doğum günümü ilk sen kutladın ayy nasıl mutlu oldumİyiki doğdum Beeennnnnn iyiki doğdum bbennnn iyiki doğdum iyiki doğdummm iyiki doğdum beennnnnn
mutlu yaşlar canım. bundan sonraki yıllarında fazla kilo yüzü görmeyesin. ailenle beraber mutlu mesut ve fit yılların olsun.Eenneeemmmm sevgili kk doğum günümü ilk sen kutladın ayy nasıl mutlu oldumİyiki doğdum Beeennnnnn iyiki doğdum bbennnn iyiki doğdum iyiki doğdummm iyiki doğdum beennnnnn
ben yulafı sütle pişirip muz doğrayıp blendırdan geçiriyorum1 sb sütle 3 yk yulafı pişirdim. 1 tk kakao, hindistan cevizi yağı tahin kuruyemiş pekmez kuru üzüm ekledimne bulduysam koymuşum ama olmadı olmadı o kadar malzeme çöp
Sağol bebeemmm amin inşeAllahdoğum günün kutlu olsun nice nice mutlu sağlıklı huzurlu yılların olsun...
Doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce
Amiiiiiinnnnnnnn Ceydoşum amiiiiiinnnnnmutlu yaşlar canım. bundan sonraki yıllarında fazla kilo yüzü görmeyesin. ailenle beraber mutlu mesut ve fit yılların olsun.
Kııızzz bak ılk ben kutlıyacaktım yaaa vay haın kkEenneeemmmm sevgili kk doğum günümü ilk sen kutladın ayy nasıl mutlu oldumİyiki doğdum Beeennnnnn iyiki doğdum bbennnn iyiki doğdum iyiki doğdummm iyiki doğdum beennnnnn
AAA güzel fikir puding gibi dur bunu da deneyeyimben yulafı sütle pişirip muz doğrayıp blendırdan geçiriyorum
muhallebi kıvamına gelince bal, dondurucudaki kırmızı meyvelerden ne varsa ahududu, böğürtlen vb , kuru kayısı, kuru üzüm ekliyorum. Üstüne tarçın serpiriyorum harika bir sütlü tatlı oluyor.
Evdekiler bile beğenerek yiyor.
Blenderdan geçirmeden yulafın diri kalmış haliyle bende sevememiştim ilk denemelerimde
Yazıyı Görünce hem şaşırdım hem duygulandımKııızzz bak ılk ben kutlıyacaktım yaaa vay haın kk
Iyıkı dogmussun guzellık musmutlu yaşlar
Mutlu yıllar asicimEenneeemmmm sevgili kk doğum günümü ilk sen kutladın ayy nasıl mutlu oldumİyiki doğdum Beeennnnnn iyiki doğdum bbennnn iyiki doğdum iyiki doğdummm iyiki doğdum beennnnnn
KaptanımMutlu yıllar asicim
en fit yılların daha hiç yaşanmamış olsun
Cok açıkmıştım. Çocuklara pisirince saçma bisey yemiyim diye yedim.Yogurt çorbasının icinde ne vardi canim aksam ne zaman karbon yesem sisiyorum ben ondan olmus olabilir mi..belki de sana oyle geliyordur
Sağol canım