Merhabalar, cok zor bir gundu, öglen gün vardi pasta,borek- aksam da asiri kalorili bir davet. oglen ucundan yedim bir iki yiyecegin.
aksam da sadece kalorisi az olanlardan yedim ama ekmege kiyamadim yedim 1 dilim.
Alys eve yeni girdim, dans edemedim
10.00: baharatli 1 yumurta,40 gr dil peyniri,
2 yaprak galeta, domates.
14.30: 2 kasik kisir, 2 lokma hamur, 1 isirik kek (umarim kufretmemislerdir)
17.30: 6 kasap kofte, 60 gr burrata peynir,
1 dilim kepekli degisik bir ekmek :)
2 lt su, sade soda, cay, Turk kahvesi
6403 adim: 192 puan.
CEYDOS Mahi57 tavsannesi Huhuki Eki Görüntüle 2871930
Sağol kuzum da birde onlara sormak lazım analarından memnunlar mı diyeAllah bagislasin kuzumm. Ne mutlu onlara senin gibi anneleri var
Ayy bakarım ya arada fırsat bulursamBen arada giriyom acayip seyler var. Hele bitane pembegul var allahim
Iyi geceler kuzum
Kızı göndereceksem olur2 oğlan 1 kız
Önce beyan etmiştim leydimAlys in sipalari haric de bakem
benim kızlarımın biri bebekken melekti öbürü şeytan pazarlığı bence huyuna göre yap. yani içinden canavar çıkabilir kızın.Kızı göndereceksem olur
Veledden aldım ben mesajı
Ahhah aman deyim gelme buralar çok sinir bozucuAyy allah korusunuzak dursun60 lar zor kurtuldum zaten dahada ıstemem gelmesın sen gel yanıma ben zaten senı beklıyorum yoksa artı olmazdım bılerek oldum
Neyimi ss aldin kizzzsensin meneli
Pattis wcde bebegim yer yemez vedalastim
Oglen uykusu bana hic iyi gelmiyo. Sen gece uyumamissin. Ondandirbugün 2 saat ara uyku yaptım modum düştü benim neden böyle oldu.
Uyu bebiş iyi geceler
Heee kız olsun ayıpsız amansız olsun huyu suyu güzel olsun hayırlısıyla tez zamanda olsun! Çoooook aminbenim kızlarımın biri bebekken melekti öbürü şeytan pazarlığı bence huyuna göre yap. yani içinden canavar çıkabilir kızın.
AminnUyu bebiş iyi geceler
Heee kız olsun ayıpsız amansız olsun huyu suyu güzel olsun hayırlısıyla tez zamanda olsun! Çoooook amin
Iyi geceler bitanemmmSabah erken uyancam alys de derin uykuya gitti gidip derin uyumalıyım
Herkese iyi geceler