Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sende se yok pudding
Tadi nasil diyecektim

Diyette pek misir olmaz ama cok az yemissin bugun su da az
Off evet market alışverişi yapayım dedim iş çıktı akşama kadar yoğundum alamadım
Mısır olunca diğerlerini az tutum, yemek de yoktu dolmayı da küçük alayım dedim spor yapayım dedim öyle bir gün oldu , çok sağlıklı değil farkındayım

Olur arada kuzum ertesi gün telafi edersin

Kizlarrrrr bi tartilayim dedim valla erimisim A Arrietty_ CEYDOS ama artık söylemeyeceğim sürpriz olsun..
Yumurta orucu harika yaaa..kilo verimi duran kizlar mutlaka deneyin bak
düşmanım olsa bu kadar hainlik yapmaz bak çok kilo verdinse süt şişesi falan al eline cuma öyle çık tartıya çok bozulacağım yoksa.

Geçmiş olsun canım

@sedulu
Spor
Zumba 60 dk: 480 p
10000 adım: 300 p
40 dk yürüyüş: 100 p
Toplam : 880 p
Su : 2 lt
Eki Görüntüle 2871996
Sporu 5 dk önce bitirdim. 10 bin adımı 00.00 olmadan yetistircem diye şu an kan ter içindeyim tişörtümve saçların sırılsıklam oldu
Bugün akşama kadar toplantı iş güç spor yapamadım. Geldim yemek falan sonra basım donuyor kafam çatlıyor. Yavaş yavaş başladım sonra yetistircem diye bas dönmesi baş ağrısı hepsini unuttum

Ahahah dukan bozulmuş saylannmaaaaz
Eneee napam kız. Ne yumueta orucu oldu ne dukan ceylan orucu oldu bu
O haslanmıs mısırı 2 gun 1 er tane yedım. 58 e gerı cıktım he bıde 2 dılım borek yedıyeım 6 gun once halaaa ceremesını cekıyorum. Cok şişirdi benı mısır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…