No stressBenim kizlar, ben hala tablo yapmadim
Sabah 2 günlük guncellicem
Sende se yok pudding
Uykular yarışıyor
Sersemletmiş olabilirbugün 2 saat ara uyku yaptım modum düştü benim neden böyle oldu.
Yok anam benim minik canavarı gönderecem bidaha da çocuğa tövbe edecesinKızı göndereceksem olur
Off evet market alışverişi yapayım dedim iş çıktı akşama kadar yoğundum alamadımSende se yok pudding
Tadi nasil diyecektim
Diyette pek misir olmaz amacok az yemissin bugun su da az
Ben de vardım amma sen bana cevap vermedin küstümHani kimse yok. Maynaklardan bi sen ben asi. Asi simdiye ucmustur
Olur arada kuzum ertesi gün telafi edersinOff evet market alışverişi yapayım dedim iş çıktı akşama kadar yoğundum alamadım
Mısır olunca diğerlerini az tutum, yemek de yoktu dolmayı da küçük alayım dedim spor yapayım dedim öyle bir gün oldu , çok sağlıklı değil farkındayım
Hhaahhhh duydun mu @Suzan Avci suzim nekaaaa ayıııpppppBen de vardım amma sen bana cevap vermedin küstüm
Hiccccc
düşmanım olsa bu kadar hainlik yapmaz bak çok kilo verdinse süt şişesi falan al eline cuma öyle çık tartıya çok bozulacağım yoksa.
Geçmiş olsun canımkizlaaarr napıyonuz 2 gündür fenayım geçmeyen migren yapmışlar kızı anneme yolladım kalkacak halim bile kalmadı az sonra gece uykuma geçmeyi düşünüyorum
bir de bugün ben doyamadım yaa regliden mi anlamadım sürekli açlık çektim en son leblebi yiyince söndü krizim
sabah 6 da kalkıp yürüme koşma ip hepiciğini yapıcam bugün hiiiçç bişicik yapamıyorum
Aboooo kilo verelim diye başlamadık miydi ki bizdüşmanım olsa bu kadar hainlik yapmaz bak çok kilo verdinse süt şişesi falan al eline cuma öyle çık tartıya çok bozulacağım yoksa.
AAA sen takımın altın kuralını bilmiyor musun bebeğim?Aboooo kilo verelim diye başlamadık miydi ki bizyanlis mi şeyettim
Biraz daha iyiyim canım teşekkürlerÇok geçmiş olsun canım nasıl oldun?
Yogurt çorbasının icinde ne vardi canim aksam ne zaman karbon yesem sisiyorum ben ondan olmus olabilir mi..belki de sana oyle geliyordurAyy ben korkumdan tartilamiyorum . Sanki sis gibiyim
Sporu 5 dk önce bitirdim. 10 bin adımı 00.00 olmadan yetistircem diye şu an kan ter içindeyim@sedulu
Spor
Zumba 60 dk: 480 p
10000 adım: 300 p
40 dk yürüyüş: 100 p
Toplam : 880 p
Su : 2 lt
Eki Görüntüle 2871996
Eneee napam kız. Ne yumueta orucu oldu ne dukan ceylan orucu oldu buAhahah dukan bozulmuş saylannmaaaaz
O haslanmıs mısırı 2 gun 1 er tane yedım. 58 e gerı cıktım he bıde 2 dılım borek yedıyeım 6 gun once halaaa ceremesını cekıyorum. Cok şişirdi benı mısırOff evet market alışverişi yapayım dedim iş çıktı akşama kadar yoğundum alamadım
Mısır olunca diğerlerini az tutum, yemek de yoktu dolmayı da küçük alayım dedim spor yapayım dedim öyle bir gün oldu , çok sağlıklı değil farkındayım