Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eenneeemmmm sevgili kk doğum günümü ilk sen kutladın ayy nasıl mutlu oldum :KK19::KK68::oops: İyiki doğdum Beeennnnnn iyiki doğdum bbennnn iyiki doğdum iyiki doğdummm iyiki doğdum beennnnnn :ıslık::-)

Eklentiler

• Screenshot_20210617_000408.jpg
    Screenshot_20210617_000408.jpg
    65,1 KB · Görüntüleme: 12
Eenneeemmmm sevgili kk doğum günümü ilk sen kutladın ayy nasıl mutlu oldum :KK19::KK68::oops: İyiki doğdum Beeennnnnn iyiki doğdum bbennnn iyiki doğdum iyiki doğdummm iyiki doğdum beennnnnn :ıslık::-)
doğum günün kutlu olsun nice nice mutlu sağlıklı huzurlu yılların olsun...

Doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce
:KK75::KK75:

mutlu yaşlar canım. bundan sonraki yıllarında fazla kilo yüzü görmeyesin. ailenle beraber mutlu mesut ve fit yılların olsun.

1 sb sütle 3 yk yulafı pişirdim. 1 tk kakao, hindistan cevizi yağı tahin kuruyemiş pekmez kuru üzüm ekledim 😜😜 ne bulduysam koymuşum ama olmadı olmadı o kadar malzeme çöp 😥
ben yulafı sütle pişirip muz doğrayıp blendırdan geçiriyorum
muhallebi kıvamına gelince bal, dondurucudaki kırmızı meyvelerden ne varsa ahududu, böğürtlen vb , kuru kayısı, kuru üzüm ekliyorum. Üstüne tarçın serpiriyorum harika bir sütlü tatlı oluyor.
Evdekiler bile beğenerek yiyor.
Blenderdan geçirmeden yulafın diri kalmış haliyle bende sevememiştim ilk denemelerimde

ben yulafı sütle pişirip muz doğrayıp blendırdan geçiriyorum
muhallebi kıvamına gelince bal, dondurucudaki kırmızı meyvelerden ne varsa ahududu, böğürtlen vb , kuru kayısı, kuru üzüm ekliyorum. Üstüne tarçın serpiriyorum harika bir sütlü tatlı oluyor.
Evdekiler bile beğenerek yiyor.
Blenderdan geçirmeden yulafın diri kalmış haliyle bende sevememiştim ilk denemelerimde
AAA güzel fikir puding gibi dur bunu da deneyeyim 😍😍😍

Yogurt çorbasının icinde ne vardi canim aksam ne zaman karbon yesem sisiyorum ben ondan olmus olabilir mi..belki de sana oyle geliyordur
Cok açıkmıştım. Çocuklara pisirince saçma bisey yemiyim diye yedim.
Gözüm dönmüştü resmen . İçinde buğday k. Fasulye nohut vardı. Bunlar beni hep sisiriyor keşke yogurt yulaf incir yeseydim cok pişmanım.

X