- 22 Ekim 2020
- 7.680
- 25.160
He valla aynen oylePek haz etmiyorum da kendilerinden dünyayı gereksiz işgal ediyor cogu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He valla aynen oylePek haz etmiyorum da kendilerinden dünyayı gereksiz işgal ediyor cogu
Aman nazar değmesin kaptanım maşallah
Kıyalım bi nikah valla bak ilişmem sana kız korkma tercihlerim normalHe valla aynen oyle
OlecemmmKıyalım bi nikah valla bak ilişmem sana kız korkma tercihlerim normal
Delüüüüü formalite diyon yaniiKıyalım bi nikah valla bak ilişmem sana kız korkma tercihlerim normal
Ahahahhah tövbe de la ex ölsünOlecemmm
Ya ne herşey bebe için hazırı var işteDelüüüüü formalite diyon yanii
AminnnnnnnnAhahahhah tövbe de la ex ölsün
Ya ne herşey bebe için hazırı var işte
Çok lazımsa benim veledi gönderem sana hazır büyümüş uğraşma hiçAhahahhah tövbe de la ex ölsün
Ya ne herşey bebe için hazırı var işte
Çok lazımsa benim veledi gönderem sana hazır büyümüş uğraşma hiç
Suzimi rahat bırakkkk veledi veremde kurtulammÇok lazımsa benim veledi gönderem sana hazır büyümüş uğraşma hiç
Bdv ne kızKizlar bu BDV yazan dertlwr hepsi gercekmi ya?
Seninki 3 oglan dimiiSuzimi rahat bırakkkk veledi veremde kurtulamm
Bir derdim varBdv ne kız
2 oğlan 1 kızSeninki 3 oglan dimii
Allah bagislasin kuzumm. Ne mutlu onlara senin gibi anneleri var2 oğlan 1 kız
Pek haz etmiyorum da kendilerinden dünyayı gereksiz işgal ediyor cogu
Ben arada giriyom acayip seyler var. Hele bitane pembegul var allahimDur bakam Bdv ye iki de ben döktürem bari derdim çoktur hangisine yanayııımmmmm
inşallah hayalim o bakalım nasıl seyir edecek düzenim.Sen bu akşam erkenden yat kafana bişey takma hemencecik uyu
geldim canm new mutants izledik ailece geldim hemencecik menülere baktım .Aha artistim geldi CEYDOS