Hollanda’ya falan gidek o zaman napcan belçikayı beni elin irkekleriyle muaaaaatap itmeBen sana nikah kiyarim la
Hani kimse yok. Maynaklardan bi sen ben asi. Asi simdiye ucmusturNe kaaaa önemli ama bak olmayınca da olmuyo
Kaç kişi gelmiş bugun
Maynak ben hollandaliyim ya laaaHollanda’ya falan gidek o zaman napcan belçikayı beni elin irkekleriyle muaaaaatap itme
Ajcjsncjjdjf öyle olacak ellaaaam
Niye vermesinler disenden iyi yabancı gelin mi bulacaklar koca arıyoz şurda kimmiş o pasport vermeyen vur de vuralımBelçika mııııııı çikolata vaaaaa mınasıl gelcem bana pasaport virmezler
Tr gelince beni al kaçır barabar dönekMaynak ben hollandaliyim ya laaa
Benim bebe senin boyunu gecti. Sen burdan birini bul bebe yap.Ajcjsncjjdjf öyle olacak ellaaaamdur suzi ikna olursa onda hazır bebe var Hollanda’ya yerleşiriz kızımıza bakarız orda
Nereye uçuyom kızHani kimse yok. Maynaklardan bi sen ben asi. Asi simdiye ucmustur
Ucarsan ben sana ucarimNereye uçuyom kız
Aman irkeklennn muaaaatap olacaksam ne işim var elin memleketindeBenim bebe senin boyunu gecti. Sen burdan birini bul bebe yap.
Ay cok komikHavan batsin gaddar kaptan. Ben balon gibi sismisim
Ay cok komikHavan batsin gaddar kaptan. Ben balon gibi sismisim
Erkek derdiyle uğraşmayayım diyon yaniAjcjsncjjdjf öyle olacak ellaaaamdur suzi ikna olursa onda hazır bebe var Hollanda’ya yerleşiriz kızımıza bakarız orda
MuhahahahhahahaAman irkeklennn muaaaatap olacaksam ne işim var elin memleketinde
Duygularımdan oynadın pis suziii
Sanki kaçırmaya gerek kalmayacak gibiTr gelince beni al kaçır barabar dönek
Haydin hep beraber kaptana dalakAy cok komik
Benim demir cok dusuk. Anemi geciririm bir sure almazsam
Neyse hemsire sabah 100mg aksam 100 mg ile basla. Kabiz olursun ama bol su ic dedi.
Günde 200mg baya yuksek cubku
Normal 30 mgdir aksam sadece
Neyse ozmn suyu 1,5l icsem iyiydi.
Yinede kabiz olmadim okdr demir vitamini almaya ragmen
Pek haz etmiyorum da kendilerinden dünyayı gereksiz işgal ediyor coguErkek derdiyle uğraşmayayım diyon yani
Kız 50 kilo bişeyim valize sığarım haberi olmadan öyle yapayımSanki kaçırmaya gerek kalmayacak gibi
Aman nazar değmesin kaptanım maşallahAy cok komik
Benim demir cok dusuk. Anemi geciririm bir sure almazsam
Neyse hemsire sabah 100mg aksam 100 mg ile basla. Kabiz olursun ama bol su ic dedi.
Günde 200mg baya yuksek cubku
Normal 30 mgdir aksam sadece
Neyse ozmn suyu 1,5l icsem iyiydi.
Yinede kabiz olmadim okdr demir vitamini almaya ragmen