O pek evde durmuyor . İşten gelince hemen spora gidiyor Allah'tan. Çocuklarla idare ediyorum işte.Bende eşime sataşırım sonrada bi daha tövbekonuşmam
Allahim bu kıza ne oldu yaDeniyeyim bariii
Hiçç kendimizi bişey sanalım diyedir dimi leydimm
Olabilir kuzu bazen yeme atakları oluyor insanda en az hasarla atlatmak lazım
Ayy sevindim bitek ben varım zannediyordum
Bana yaz gı özeldenKizlarrrrr bi tartilayim dedim valla erimisimA Arrietty_ @Fatma Girik ama artık söylemeyeceğim sürpriz olsun..
Yumurta orucu harika yaaa..kilo verimi duran kizlar mutlaka deneyin bak
Sen bıraktın mi ki kacirmisimWuu heycanlandim
Ben yarin tekrar basliyorum. Gerci hala wc sorunum var
Bugun yapamadigim guzel tarifleri yarin yapacagim
Acisini cikarayim
Yoooooo demem ama ip ucu vereyim miBana yaz gı özeldenuyuyamam bak
Biraktim denmez. Yiyemedim. Ishal oldum daSen bıraktın mi ki kacirmisim
Zaten erimissindir ozaman.şimdi bizde hep kabizlik olduğu için keske bennde olsam diyebiliyorum sadeceBiraktim denmez. Yiyemedim. Ishal oldum da
Bugun cola ictim sadece
O yuzden yarin bastan dedim
Ben bozdumO pek evde durmuyor . İşten gelince hemen spora gidiyor Allah'tan. Çocuklarla idare ediyorum işte.
Allahim bu kıza ne oldu ya
Ahahah aynen yaa :) ne güzel ishal keşşşşke benim olsaZaten erimissindir ozaman.şimdi bizde hep kabizlik olduğu için keske bennde olsam diyebiliyorum sadece
Valla bende normalde atmam geçen sefer yaptığımı öyle ya da böyle yedim ama bu sefer gerçekten yiyemedimBen de hemen hemen böyle yapıyorum, istersen biraz tarçın ekle daha güzel olur, ben hayatta çöpe atamam, babaanneme çekmişim
hasret kaldikAhahah aynen yaa :) ne güzel ishal keşşşşke benim olsa
Aaaa bak bunu hiç duymamıştım dur bide öyle deniyeyim şeker koymayayım dedim di ama çorba oldu bildiğinTutturamamissin
Ben boyle karisik corba gibi yiyemen
Klasik Danimarka usulu yerim. Cocuklarda bayiliyor. Adamlarin milli kahvaltisi,
Su ile hasliyorum
Sonra tabaga alip biraz seker serpiyor 1 tk tereyag ekliyorum ortasina. Sonra karistir oh mis.
Cocuklar daha kucuk iken sut eklerdim.
Arada tarcin serpiyoruz veya muz dilimliyoruz. Oyle de guzel
Baska cesit yakismiyor
Ay benim genlerimde at geni mi var neAaaa bak bunu hiç duymamıştım dur bide öyle deniyeyim şeker koymayayım dedim di ama çorba oldu bildiğin
Afiyet olsun kuşumKeşke böyle demeseydi, ben seviyorum yulafı
Çok yakınlar halbukiAllahim bu kadar yanlış yazım olur hee halde fasulye yi nasıl paşalar yaptin ey otomatik düzeltme.
Taze fasulye olucak o bir kerede doğru yazamiycammi ben bu menümü
Her gün ya eksik ya yanlış yazıyorum ama hep yorgunluktan isteyerek olmuyor kusura bakmayın.
Bozdular beniiiO pek evde durmuyor . İşten gelince hemen spora gidiyor Allah'tan. Çocuklarla idare ediyorum işte.
Allahim bu kıza ne oldu ya
Geçmiş olsun kaptanım sana gelen ishal bana gelsinBiraktim denmez. Yiyemedim. Ishal oldum da
Bugun cola ictim sadece
O yuzden yarin bastan dedim
Hepimizin ortak duasıZaten erimissindir ozaman.şimdi bizde hep kabizlik olduğu için keske bennde olsam diyebiliyorum sadece
Ben bozdum
Ay benim genlerimde at geni mi var neben 1.5 yk yulaf üstüne accık süt döküyom ıslatacak kadar. Yarım saat duruyo kaşıklıyorum gayet de güzel geliyo
Kizim taksit taksit yapsanaaaAfiyet olsun kuşum
Çok yakınlar halbuki
Bozdular beniii
Geçmiş olsun kaptanım sana gelen ishal bana gelsin
Hepimizin ortak duası
Ellerine sağlık
Doğru diyon mesaj sayımız artsın dimiKizim taksit taksit yapsanaaa
Hee intikam alacazzzDoğru diyon mesaj sayımız artsın dimi
Hee intikam alacazzz