Karissin
Stevia veya esmer seker varsa da olurAaaa bak bunu hiç duymamıştım dur bide öyle deniyeyim şeker koymayayım dedim di ama çorba oldu bildiğin
Bende surekli oluyoduBak peşpeşe yapınca uyarıyor beni ama durmak yok taksite devam
Tamam kaptanım denicem muhakkak hiç şeker kullanmıyorum artık ne esmeri ne beyazı muz eklerim artıkStevia veya esmer seker varsa da olur
Ben kendim beyaz seker kullanmiyorum artik. Sen tereyag ve tarcin ekle
Ahahah aynen yaa :) ne güzel ishal keşşşşke benim olsa
hasret kaldik
Havan batsin gaddar kaptan. Ben balon gibi sismisimAy demeyin oyle kizlar. Karnim gurul gurul. Zaten wc sorunum yoktu
Ayaga kalktigim an wc e gitmem gerekiyor resmen
Delüüüüüaedenli kizz yarin gene belcikaya gidecem. Benim doktorun yardimcisi var off offf gelsene benimle termosunu actir ona
Allah şifa versin canım senden alsın takıma dağıtsın az az, ortada buluşalımAy demeyin oyle kizlar. Karnim gurul gurul. Zaten wc sorunum yoktu
Ayaga kalktigim an wc e gitmem gerekiyor resmen
Konumuz her aksamAllah şifa versin canım senden alsın takıma dağıtsın az az, ortada buluşalım
Belçika mııııııı çikolata vaaaaa mıaedenli kizz yarin gene belcikaya gidecem. Benim doktorun yardimcisi var off offf gelsene benimle termosunu actir ona
Ben sana nikah kiyarim laBelçika mııııııı çikolata vaaaaa mınasıl gelcem bana pasaport virmezler
Ne kaaaa önemli ama bak olmayınca da olmuyoKonumuz her aksam