Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İnsülin yüzünden olabilir aç kalmak çok tetikliyor canim

büyük ihtimal ondandır diye dşünüyorum bir daha yapmam öyle zayıflıycam diye iş ettim güya 2 gündür yürüyüşe bile çıkamadım saçma bişey oldu yani
Olsun tecrübe etmiş oldun canım boyle böyle vücudumuzun tepkilerini öğrenmiş oluyoruz.
Bende iki gündür keto yapıyorum dün akşam midemde değişik bı şişlik yaptı ama sabah daha bı hafif kalktım ama karbonhidrat ne zaman dank etcek bakalım kafama şimdilik iyi gidiyor ya bakalim

Alıntı o kadar uzun olmuş ki sonlarına gelince kimib yazdığını unuttum süpersin Asicim
Geçmiş olsun bence test yaptır bekleme
Aşılanmazsın 6 ay

İnşallah canım evet havalar çok degisik birden kaç derece düştü c vitamin takviyesi alıyorum
Alıntı o kadar uzun olmuş ki sonlarına gelince kimib yazdığını unuttum süpersin Asicim

Geçmiş olsun bence test yaptır bekleme
Aşılanmazsın 6 ay
Sağol canım yaptiricam bakalım

Valla ben sondaki hareketi o kadar komik yaptim ki, gucu karindan alman lazim ama hic yok ki bende o kaslar ayaklarimi ceke ceke yaptim bir iki

Senin herife goster, ondaki etkisi de oneml9
Benim herifin umru olmaz böyle şahıslar o da spor yapıyor benimle birlikte ama şimdi bir kaç gün ara verecek aşı oldu bugün. Bir de iğne fobisi var onda kötü etkilemiş tansiyon düşmüş elleri karıncalanmış falan bir yandan da onu takipte olucam 48 saat

Geçmiş olsun. Sağlık her şeyden önemli onceligin sağlığın olsun. Kilo elbet verilir. Ac birakma kendini migrende en önemli nokta. Bende de migren atakları çok oluyordu ama doğumdan sonra epey toparladım kalmadı. Bol su tuket karanlık yere al kendini

Canım ben anca çok zorlayınca 10 bin adım oluyor.
Evde de inan hiç oturmuyorum 3 çocukla
Yapanlara nazar değmesin maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…