İnsülin yüzünden olabilir aç kalmak çok tetikliyor canimkronik migren var bende bu halime şükrediyorum sürekli hastanelik olup 5. kattan atlasam da bitse diye ağladığımı biliyorum meme küçültmeden sonra inanılmaz azaldı ama regli tetikliyor bazı aylar birde hafta sonu saf gibi tek öğün öğlen yiyip ertesi gün öğlene kadar aç gezdim neyime güveniyosam tuttu orda canım inşallah sabaha geçmiş olur diyorum çok teşekkür ederim
büyük ihtimal ondandır diye dşünüyorum bir daha yapmam öyle zayıflıycam diye iş ettim güya 2 gündür yürüyüşe bile çıkamadım saçma bişey oldu yaniİnsülin yüzünden olabilir aç kalmak çok tetikliyor canim
Olsun tecrübe etmiş oldun canım boyle böyle vücudumuzun tepkilerini öğrenmiş oluyoruz.büyük ihtimal ondandır diye dşünüyorum bir daha yapmam öyle zayıflıycam diye iş ettim güya 2 gündür yürüyüşe bile çıkamadım saçma bişey oldu yani
Alıntı o kadar uzun olmuş ki sonlarına gelince kimib yazdığını unuttumBütün annelerin ortak derdi kuşum ya
Ben memnun kaldım valla şimdiden
Hiç kıskanmadık ki
Adam ne etsin Ceydoşum can evinden vurmuşsun bu daşla
Doğuruyorda bize niye gelmiyor
Alıyor alıyor
Yeter zaten
Biz ölek o zman
Erkek dediğin işlevsel olacak tabii
Sanırım hepimizin içi fesatKuzu senin için nefes alsın yeter
Bence sen evdekini bahçe işlerine koş
Hiç parasıylan değil mi
Tabii tabbii işlev aynı işlevv
Seni almalıydı oysaki
14 senelik evliliğimde büyük başarı kaydettim kendi çayını kendi bardağına koymayı öğrettimmentorluk benim işim @aedenli @neutral
Heytt be spor zaten seksili çamaşırla yapılır penye donla spor yapanda nebiliyim
Çaktırma
Nokta yazıp dursak olur mu
Bendeki dert te aynı
Hepbereber sisteme karşıysak demek ki
Geçmiş olsun bence test yaptır beklemeSelam kızlar 3 gündür hastayım eklemlerim kopuyor resmen birde boğaz ağrısı evet covit oldum sanırım gidip test yaptirmakda istemiyorum eşim 4 kere falan yaptırdı burnum kopuyodu resmen dedi o yüzden gitmek istemedim pazartesi çok kötüydüm bugün biraz daha iyiyim işimi gücümü yapıyorum ama kendimi yormuyorum bol bitki çayı sebze yiyiyorum spor yapmak istiyorum ama güvenemiyorum acaba daha mı kötü olurum diye öf ne zaman diyetisyene başlasam hastalaniyorum ya bu nedir napayim hafif spor yapayimmi bi akıl verin
Ahahahah aynen valla öyle oldu. Ama tabı arada fındık yedım cunku tavugu salatasız falan yıyknce cok acıktım yaw.Güzel dönüş olmuşsen kendi rızanla yapma dukanı sonra mecbur kal oh olmuş
Hiç güzel bi yiyecek değilYaa bu milletin yulaf lapası şahaser olurken benimki niye mamaya benziyoryiyemedim yine iyi mi
İnşallah canım evet havalar çok degisik birden kaç derece düştü c vitamin takviyesi alıyorumİnşallah faydasını görürsün cicim dene bakalım
Anarşist miyiz neyiz
Ayh o da onun ayıbı
Heee iyi nefessiz olmaz çünkü
Yok kız ilk şart o, sonrasında bir takım temel özellikler lazım
O kadaaaar
En çok mentor sensin
Aha bi anarşik Daha
Güzel dönüş olmuşsen kendi rızanla yapma dukanı sonra mecbur kal oh olmuş
Çok geçmiş olsun canım havalar bi tuhaf inşallah basit bi üşütmedir dikkat et takviye al
Sağol canım yaptiricam bakalımAlıntı o kadar uzun olmuş ki sonlarına gelince kimib yazdığını unuttumsüpersin Asicim
Geçmiş olsun bence test yaptır bekleme
Aşılanmazsın 6 ay
Kıyamıyorum caağğnım yumuş yumuş kaslarımaKıyamıyor musun
Ben de yiyemiyorum, yanliz degilsin. Cok cope gitti, denemiyorum artik.
Benim herifin umru olmaz böyle şahıslarValla ben sondaki hareketi o kadar komik yaptim ki, gucu karindan alman lazim ama hic yok ki bende o kaslarayaklarimi ceke ceke yaptim bir iki
Senin herife goster, ondaki etkisi de oneml9
Geçmiş olsun. Sağlık her şeyden önemli onceligin sağlığın olsun. Kilo elbet verilir. Ac birakma kendini migrende en önemli nokta. Bende de migren atakları çok oluyordu ama doğumdan sonra epey toparladım kalmadı. Bol su tuket karanlık yere al kendinikizlaaarr napıyonuz 2 gündür fenayım geçmeyen migren yapmışlar kızı anneme yolladım kalkacak halim bile kalmadı az sonra gece uykuma geçmeyi düşünüyorum
bir de bugün ben doyamadım yaa regliden mi anlamadım sürekli açlık çektim en son leblebi yiyince söndü krizim
sabah 6 da kalkıp yürüme koşma ip hepiciğini yapıcam bugün hiiiçç bişicik yapamıyorum
En güzeli de o his işte demek ki yolunda gidiyor diyetTartıda ne olur bilmiyorum ama incelmişimbugün bi pantolonumaçok rahat girdim. Normalde sıkıyordu
Yok canım benim ne kusuru bu kadar emek veriyorsun kilo vercem diyegörmemişimdir kuzum. kusura bakma. şimdi ben bekliyorum ben hormonlara değil onlar bana uysun diye. arada uyuşuyoruz. ama genel hatlarıyla aramız açık diyebilirim.
Canım ben anca çok zorlayınca 10 bin adım oluyor.731. ETAP ZOMBİ KLANI MENÜ VE SPOR ÇİZELGESİ
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Spor toplamları @aedenli 4146 P matilda34 Ödül 1130 P O okuyan_e Ödül 1010 P @Karpuzuncekirdegi Ödül 860 P istanbulin Ödül 4411 P
: Menü ve spor sıkıntısız
: Su az
: Egzersiz eksik
: Karbonhidrat fazla
: Akşam menüsünde yeşillik eksik
Klanda genel anlamda egzersiz düşüklüğü var. Kızlar sağlığınızı korumak için günde 10 bin adım, Kilo vermek için en az 16 bin adım atmanız gerekiyor.
1 sb sütle 3 yk yulafı pişirdim. 1 tk kakao, hindistan cevizi yağı tahin kuruyemiş pekmez kuru üzüm ekledimNasıl yapiyosun canım
Sizi düşündüğümden kısa kestim kuşum daha çok alıntı vardıAlıntı o kadar uzun olmuş ki sonlarına gelince kimib yazdığını unuttumsüpersin Asicim
Geçmiş olsun bence test yaptır bekleme
Aşılanmazsın 6 ay