Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

üzgünüm para için he yoksa pantolona çok sevindim.
Neden sıkılıyor bakalim canın..yedin mi yumurtanı sabah güzel eksi gelecek senden ha
yedim yedim bitti öğünler.uyudumda üstüne topaç topaç sabit için bakalım hayırlısı.
bende yattım son 2 saattir uykudaydım. mübarek arayan arayana sanki hiç sesimi duymuyorlar. benimde puding bugün hayal oldu hemen olan markette yoktu onun büyük marketinde mascarpone vardı. saatleri çok geçti siparişim yarına kaldı.
yeşil çay yapsaydın keşke süt ile içerdin sanki ondan ona geçmiş gibi olurdun.

Anaammm daha ilk harekette korktum anam böyle karın hareketleri beni çok korkutuyor karın kaslarımın yanması birde kollarımın yanması beni çok rahatsız ediyor niyeyse

Kıyamıyor musun

Yaa bu milletin yulaf lapası şahaser olurken benimki niye mamaya benziyor yiyemedim yine iyi mi

Ben de yiyemiyorum, yanliz degilsin. Cok cope gitti, denemiyorum artik.

Yesilcay sut icin Badem sutu gerekli
Inek sutu icmiyorum

Frog slide denemedim daha önce. Onun dışındaki tüm hareketleri yapmisligim var. Sabah sporumda deneyeceğim ilk iş. Etkisini yazarım buraya. Ama baya etkili duruyor. Alt karın güzel çalışıyor adamın.

magnezyumu bugün sipariş verdim çok olumlu anlatılıyor. inşallah bende sızıp kalacağım oturduğum yerde sabah erken uyanacağım.
İnşallah faydasını görürsün cicim dene bakalım
Sisteme karsiyiz, hep ondan olmuyorsa demek
Anarşist miyiz neyiz
Doğuruyorda bize niye gelmiyor
Ayh o da onun ayıbı
Heee iyi nefessiz olmaz çünkü
Sanırım hepimizin içi fesat Kuzu senin için nefes alsın yeter
Yok kız ilk şart o, sonrasında bir takım temel özellikler lazım
Hiç parasıylan değil mi
O kadaaaar
En çok mentor sensin
Hepbereber sisteme karşıysak demek ki
Aha bi anarşik Daha
Valla sabah nıyetlendım 2 yumurta omlet yaptım peynırlı bıtıremedım bir tuhaf oldum. Mğlen ve aksamda yıyemem dıye yapmıycam yumurta şeysi. Aksama haslanmıs tavuk yıcem. Dukan gıbı olsun
Güzel dönüş olmuş sen kendi rızanla yapma dukanı sonra mecbur kal oh olmuş
Çok geçmiş olsun canım havalar bi tuhaf inşallah basit bi üşütmedir dikkat et takviye al

Frog slide denemedim daha önce. Onun dışındaki tüm hareketleri yapmisligim var. Sabah sporumda deneyeceğim ilk iş. Etkisini yazarım buraya. Ama baya etkili duruyor. Alt karın güzel çalışıyor adamın.

Valla ben sondaki hareketi o kadar komik yaptim ki, gucu karindan alman lazim ama hic yok ki bende o kaslar ayaklarimi ceke ceke yaptim bir iki

Senin herife goster, ondaki etkisi de oneml9

O kadar kasla russian twist te suratının aldığı şekle bak. Biz ölek o zaman

kizlaaarr napıyonuz 2 gündür fenayım geçmeyen migren yapmışlar kızı anneme yolladım kalkacak halim bile kalmadı az sonra gece uykuma geçmeyi düşünüyorum

bir de bugün ben doyamadım yaa regliden mi anlamadım sürekli açlık çektim en son leblebi yiyince söndü krizim

sabah 6 da kalkıp yürüme koşma ip hepiciğini yapıcam bugün hiiiçç bişicik yapamıyorum

Gecmis olsun O okuyan_e

Tetikleyen bir sey mi oldu?
kronik migren var bende bu halime şükrediyorum sürekli hastanelik olup 5. kattan atlasam da bitse diye ağladığımı biliyorum meme küçültmeden sonra inanılmaz azaldı ama regli tetikliyor bazı aylar birde hafta sonu saf gibi tek öğün öğlen yiyip ertesi gün öğlene kadar aç gezdim neyime güveniyosam tuttu orda canım inşallah sabaha geçmiş olur diyorum çok teşekkür ederim

Aman dikkat et kendine.
Hormonlar tetikliyor demek ki

Aralıklı oruc sana gore degil demek ki, 12 saati gecme aman.

Kotu ya, ben azicik bas agrisina bile delleniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…