- 3 Mart 2021
- 1.883
- 8.945
- 37
İyi geçer inşeAllah şişkinlik olmadanRegl olcam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi geçer inşeAllah şişkinlik olmadanRegl olcam.
İştahım yok nedensizce canım hiç bir şey istemiyorÇok normal gelmedi surekliyse bı sıkıntın mi var canim bu beslenme şekli hasta eder bence. besin değeri yok nerdeyse
Şiştiğimi hissediyorumİyi geçer inşeAllah şişkinlik olmadan
üzgünüm para için he yoksa pantolona çok sevindim.Ya sabah uzun süredir giymediğim pantolonumu denedim oldu cok sevindim bi de cebinde 50 tl unutmusum ayy iyice sevindim.. Derken esim buzdolabı icin servis çağırmış simdi onlar geldi hic birseyi yokmus dolabın 85 tl istediler aaaa hic bir seyi yokmus neden 85 tl simdi dedim servis eve girdigi içinmis sevincim kursağımda kaldi
yedim yedim bitti öğünler.uyudumda üstüne topaç topaç sabit için bakalım hayırlısı.Neden sıkılıyor bakalim canın..yedin mi yumurtanı sabah güzel eksi gelecek senden ha
bende yattım son 2 saattir uykudaydım. mübarek arayan arayana sanki hiç sesimi duymuyorlar. benimde puding bugün hayal oldu hemen olan markette yoktu onun büyük marketinde mascarpone vardı. saatleri çok geçti siparişim yarına kaldı.@magickk gecmis olsun
Mutlaka test ol
Korkacak bisey yok
Ben her hafta oluyorum. Izinde oldugum halde
9yasinda ki oglum kolay agrisiz diyorsa sende olursun. Benim esim de korkusuna yaotirmadi hic. Erkeklerin cani kiymetli ve cok tatli. Bilmez misin
CEYDOS daha bisey yemedim
2 yudum cola ictim belki iyi gelir diye
Bugun boyle gececek diye korkuyorum. Markete de gitmedim. Hic birsey yapmadim. Yattim resmen tum gün.
Bu aksam yemek isi esimde. Hic de alani degildir? Bakalim ne yapacak
Anaammm daha ilk harekette korktum anam böyle karın hareketleri beni çok korkutuyor karın kaslarımın yanması birde kollarımın yanması beni çok rahatsız ediyor niyeyse
Yaa bu milletin yulaf lapası şahaser olurken benimki niye mamaya benziyor yiyemedim yine iyi mi
Yesilcay sut icin Badem sutu gerekliüzgünüm para için he yoksa pantolona çok sevindim.
yedim yedim bitti öğünler.uyudumda üstüne topaç topaç sabit için bakalım hayırlısı.
bende yattım son 2 saattir uykudaydım. mübarek arayan arayana sanki hiç sesimi duymuyorlar. benimde puding bugün hayal oldu hemen olan markette yoktu onun büyük marketinde mascarpone vardı. saatleri çok geçti siparişim yarına kaldı.
yeşil çay yapsaydın keşke süt ile içerdin sanki ondan ona geçmiş gibi olurdun.
ben tüketmek istiyorum ama artık çok özledim.Yesilcay sut icin Badem sutu gerekli
Inek sutu icmiyorum
Toplasin,
Karin kaslarini deli calistiran bir videoyla geldim. sedulu bunu dene bakalim, sag cikacak misin ben son hareketi dogru duzgun 1 kez bile yapamadım.
Hadi gelin challenge a bakalim.
Yapin bunu sonra sovgulerinizi kabul edicem. Anami babami karıştırmayın ona gore
İnşallah faydasını görürsün cicim dene bakalımmagnezyumu bugün sipariş verdim çok olumlu anlatılıyor. inşallah bende sızıp kalacağım oturduğum yerde sabah erken uyanacağım.
Anarşist miyiz neyizSisteme karsiyiz, hep ondan olmuyorsa demek
Ayh o da onun ayıbıDoğuruyorda bize niye gelmiyor
Heee iyi nefessiz olmaz çünküAlıyor alıyor
Yok kız ilk şart o, sonrasında bir takım temel özellikler lazımSanırım hepimizin içi fesat Kuzu senin için nefes alsın yeter
O kadaaaarHiç parasıylan değil mi
En çok mentor sensin14 senelik evliliğimde büyük başarı kaydettim kendi çayını kendi bardağına koymayı öğrettim mentorluk benim işim aedenli aedenli [IMG alt="neutral"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/935/935423.jpg?1553007786[/IMG] neutral
Aha bi anarşik DahaHepbereber sisteme karşıysak demek ki
Güzel dönüş olmuş sen kendi rızanla yapma dukanı sonra mecbur kal oh olmuşValla sabah nıyetlendım 2 yumurta omlet yaptım peynırlı bıtıremedım bir tuhaf oldum. Mğlen ve aksamda yıyemem dıye yapmıycam yumurta şeysi. Aksama haslanmıs tavuk yıcem. Dukan gıbı olsun
Çok geçmiş olsun canım havalar bi tuhaf inşallah basit bi üşütmedir dikkat et takviye alSelam kızlar 3 gündür hastayım eklemlerim kopuyor resmen birde boğaz ağrısı evet covit oldum sanırım gidip test yaptirmakda istemiyorum eşim 4 kere falan yaptırdı burnum kopuyodu resmen dedi o yüzden gitmek istemedim pazartesi çok kötüydüm bugün biraz daha iyiyim işimi gücümü yapıyorum ama kendimi yormuyorum bol bitki çayı sebze yiyiyorum spor yapmak istiyorum ama güvenemiyorum acaba daha mı kötü olurum diye öf ne zaman diyetisyene başlasam hastalaniyorum ya bu nedir napayim hafif spor yapayimmi bi akıl verin
Frog slide denemedim daha önce. Onun dışındaki tüm hareketleri yapmisligim var. Sabah sporumda deneyeceğim ilk iş. Etkisini yazarım buraya. Ama baya etkili duruyor. Alt karın güzel çalışıyor adamın.
Toplasin,
Karin kaslarini deli calistiran bir videoyla geldim. sedulu bunu dene bakalim, sag cikacak misin ben son hareketi dogru duzgun 1 kez bile yapamadım.
Hadi gelin challenge a bakalim.
Yapin bunu sonra sovgulerinizi kabul edicem. Anami babami karıştırmayın ona gore
O kadar kasla russian twist te suratının aldığı şekle bak. Biz ölek o zaman
kronik migren var bende bu halime şükrediyorum sürekli hastanelik olup 5. kattan atlasam da bitse diye ağladığımı biliyorum meme küçültmeden sonra inanılmaz azaldı ama regli tetikliyor bazı aylar birde hafta sonu saf gibi tek öğün öğlen yiyip ertesi gün öğlene kadar aç gezdim neyime güveniyosam tuttu orda canım inşallah sabaha geçmiş olur diyorum çok teşekkür ederim
kronik migren var bende bu halime şükrediyorum sürekli hastanelik olup 5. kattan atlasam da bitse diye ağladığımı biliyorum meme küçültmeden sonra inanılmaz azaldı ama regli tetikliyor bazı aylar birde hafta sonu saf gibi tek öğün öğlen yiyip ertesi gün öğlene kadar aç gezdim neyime güveniyosam tuttu orda canım inşallah sabaha geçmiş olur diyorum çok teşekkür ederim
Nasıl yapiyosun canımYaa bu milletin yulaf lapası şahaser olurken benimki niye mamaya benziyor yiyemedim yine iyi mi
Tamda hayalimi yaşıyorsun ne diyimİştahım yok nedensizce canım hiç bir şey istemiyor