Çok geçmiş olsun kuzuSelam kızlar 3 gündür hastayım eklemlerim kopuyor resmen birde boğaz ağrısı evet covit oldum sanırım gidip test yaptirmakda istemiyorum eşim 4 kere falan yaptırdı burnum kopuyodu resmen dedi o yüzden gitmek istemedim pazartesi çok kötüydüm bugün biraz daha iyiyim işimi gücümü yapıyorum ama kendimi yormuyorum bol bitki çayı sebze yiyiyorum spor yapmak istiyorum ama güvenemiyorum acaba daha mı kötü olurum diye öf ne zaman diyetisyene başlasam hastalaniyorum ya bu nedir napayim hafif spor yapayimmi bi akıl verin
Oooo neler yapmışsınsükuta yeni erdim. şimdi yemek hazırlayacağım kendime gene geçe kaldım. banka işlerini nihayete erdirdim, bebelerimin alt üst bakımlarını yaptım. kızımın yemek siparişlerini verdim. kendim bolca wc taşındım ve geldim. ev mi o bana ben ona bakıyorum. azıcık dinelneyim besleneyim eve geçeceğim.
Şaşırdık mıGecmis olsun.
Aslinda test olsan da en azindan gecirip gecirmedigini bilirsin.
Almanyada korona gecirenlere tek doz asi uyguluyorlarmis diye duymustum dogru mu emin degilim.
Oyleyse en azindan bagisikligin artiyordur diye sevinirsin.
Ben de test oldum, esin abartmis bence
Erkekler ve abartılarıTeşekkürler onu bilmiyordum ilk defa duydum eşim abartır nazlidir zaten
Ya sabah uzun süredir giymediğim pantolonumu denedim oldu cok sevindim bi de cebinde 50 tl unutmusum ayy iyice sevindim.. Derken esim buzdolabı icin servis çağırmış simdi onlar geldi hic birseyi yokmus dolabın 85 tl istediler aaaa hic bir seyi yokmus neden 85 tl simdi dedim servis eve girdigi içinmis sevincim kursağımda kaldi
Çok geçmiş olsun kaptanım inşeAllah böyle devam etmezmagickk gecmis olsun
Mutlaka test ol
Korkacak bisey yok
Ben her hafta oluyorum. Izinde oldugum halde
9yasinda ki oglum kolay agrisiz diyorsa sende olursun. Benim esim de korkusuna yaotirmadi hic. Erkeklerin cani kiymetli ve cok tatli. Bilmez misin
CEYDOS daha bisey yemedim
2 yudum cola ictim belki iyi gelir diye
Bugun boyle gececek diye korkuyorum. Markete de gitmedim. Hic birsey yapmadim. Yattim resmen tum gün.
Bu aksam yemek isi esimde. Hic de alani degildir? Bakalim ne yapacak
Evet aslında severim iş yapmayı ama cocuklar beni çok zorluyor.Etrafta cocuk olmasa zevkli isler bunlar da, çocukluyken bunaltici olabiliyor.
Periler Klanı | Cuma Menü | Cuma Spor | Cumartesi Menü | Cumartesi Spor | Pazar Menü | Pazar Spor | Pazartesi Menü | Pazartesi Spor | Salı Menü | Salı Spor | Çarşamba Menü | Çarşamba Spor | Perşembe Menü | Perşembe Spor | Toplam |
495 | 795 | 585 | 800 | 130 | |||||||||||
450 | 338 | 156 | 695 | 615 | |||||||||||
880 | 380 | 675 | 337 | 746 | |||||||||||
441 | 865 | 285 | 790 | 545 | |||||||||||
902 | 974 | 180 | 470 | 532 |
Daha yokmuydu 1. Sayfadan başlasaydın bariBütün annelerin ortak derdi kuşum ya
Ben memnun kaldım valla şimdiden
Hiç kıskanmadık ki
Adam ne etsin Ceydoşum can evinden vurmuşsun bu daşla
Doğuruyorda bize niye gelmiyor
Alıyor alıyor
Yeter zaten
Biz ölek o zman
Erkek dediğin işlevsel olacak tabii
Sanırım hepimizin içi fesatKuzu senin için nefes alsın yeter
Bence sen evdekini bahçe işlerine koş
Hiç parasıylan değil mi
Tabii tabbii işlev aynı işlevv
Seni almalıydı oysaki
14 senelik evliliğimde büyük başarı kaydettim kendi çayını kendi bardağına koymayı öğrettimmentorluk benim işim @aedenli H3RA_
Heytt be spor zaten seksili çamaşırla yapılır penye donla spor yapanda nebiliyim
Çaktırma
Nokta yazıp dursak olur mu
Bendeki dert te aynı
Hepbereber sisteme karşıysak demek ki
Teşekkürler kuzumÇok geçmiş olsun kuzu
Oooo neler yapmışsın
Şaşırdık mıeşler ve abarttıkları minik şeyler
Erkekler ve abartıları
Servis için bulmuşsun kuzu
Haklısın kaptancim biz kadınlar nelere katlanıyoruz bizin kadar canları yokmagickk gecmis olsun
Mutlaka test ol
Korkacak bisey yok
Ben her hafta oluyorum. Izinde oldugum halde
9yasinda ki oglum kolay agrisiz diyorsa sende olursun. Benim esim de korkusuna yaotirmadi hic. Erkeklerin cani kiymetli ve cok tatli. Bilmez misin
CEYDOS daha bisey yemedim
2 yudum cola ictim belki iyi gelir diye
Bugun boyle gececek diye korkuyorum. Markete de gitmedim. Hic birsey yapmadim. Yattim resmen tum gün.
Bu aksam yemek isi esimde. Hic de alani degildir? Bakalim ne yapacak
Aynen öyle ben ist dayım ha bire yağmurHava ne kadar kasvetli ya, uykum geliyor
Hic acikmadim toktum hatta aksami bitiremedim :)Ekmekleri sifirlama ama aksam ogununden kaldir bence de. Guzel olmus menun aksamki ekmek haric.
Bu hafta güzel sonuc alacaksin gibi
Guzelbarbunya sisiriyor ama cumaya atarsin onu coktan.
Aralarda salatalik falan da mi yesen kucuk kucuk, yazin guzel olur. Pattis nerede
Sabahki simitsimit ve lahmacun birlikte cok olmus, yoksa ben severim boyle bol bol menüleri.
Mis
Rabia nin dieti mi?
Cok güzel
Tam yaz menusu, cok guzel, acikmadin mi ama?
Piricine sebze veya salata karistirsan nasil olur?
Dun ben oyle bir tabak hazirladim kendime, sos da ekledim, cok doyurucu ve besleyici oldu.
Senin midene agir gelir benim tarif ama en azindan salatalik falan karistirsan mesela nasil olur diye dusundum?
Çok normal gelmedi surekliyse bı sıkıntın mi var canim bu beslenme şekli hasta eder bence. besin değeri yok nerdeyseNerdeysen her gün bu kadar yemeğe başladım hem acıkmıyorum hemde iştah yok
Çok güzel çok beğendim canımCok guzel bir menu canim tam bana goreAslinda keto yapmıyorum ama protein ağırlıklı beslenme yqpiyorum ketoymus madem
Zonguldak tayim canim ilcesinde
Bende deneyim miToplasin,
Karin kaslarini deli calistiran bir videoyla geldim.sedulu bunu dene bakalim, sag cikacak misin ben son hareketi dogru duzgun 1 kez bile yapamadım.
Hadi gelin challenge a bakalim.
Yapin bunu sonra sovgulerinizi kabul edicem. Anami babami karıştırmayın ona gore
Çoğunuda sildim almaz kutucuk diyeDaha yokmuydu 1. Sayfadan başlasaydın bari
Deli kız
Hele dur bakam neymişToplasin,
Karin kaslarini deli calistiran bir videoyla geldim.sedulu bunu dene bakalim, sag cikacak misin ben son hareketi dogru duzgun 1 kez bile yapamadım.
Yapin bunu sonra sovgulerinizi kabul edicem. Anami babami karıştırmayın ona gore
Regl olcam.Bu hafta güzel sonuc alacaksin gibi
Anaammm daha ilk harekette korktum anam böyle karın hareketleri beni çok korkutuyor karın kaslarımın yanması birde kollarımın yanması beni çok rahatsız ediyor niyeyseToplasin,