- 1 Ekim 2010
- 4.615
- 14.572
O çizgi çok önemli işteCanim arada kaciyor benim de ama detox deyince iradem gucleniyor kirmizi cizgim tetox
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O çizgi çok önemli işteCanim arada kaciyor benim de ama detox deyince iradem gucleniyor kirmizi cizgim tetox
sükuta yeni erdim. şimdi yemek hazırlayacağım kendime gene geçe kaldım. banka işlerini nihayete erdirdim, bebelerimin alt üst bakımlarını yaptım. kızımın yemek siparişlerini verdim. kendim bolca wc taşındım ve geldim. ev mi o bana ben ona bakıyorum. azıcık dinelneyim besleneyim eve geçeceğim.Ne konusmusunuz yaw intikamim aci olacak. Bekleyin hele. 100 sayfa yapacam cadalozlar
geçmiş olsun canım tat ve koku durumunda değişim var mı?Selam kızlar 3 gündür hastayım eklemlerim kopuyor resmen birde boğaz ağrısı evet covit oldum sanırım gidip test yaptirmakda istemiyorum eşim 4 kere falan yaptırdı burnum kopuyodu resmen dedi o yüzden gitmek istemedim pazartesi çok kötüydüm bugün biraz daha iyiyim işimi gücümü yapıyorum ama kendimi yormuyorum bol bitki çayı sebze yiyiyorum spor yapmak istiyorum ama güvenemiyorum acaba daha mı kötü olurum diye öf ne zaman diyetisyene başlasam hastalaniyorum ya bu nedir napayim hafif spor yapayimmi bi akıl verin
Selam kızlar 3 gündür hastayım eklemlerim kopuyor resmen birde boğaz ağrısı evet covit oldum sanırım gidip test yaptirmakda istemiyorum eşim 4 kere falan yaptırdı burnum kopuyodu resmen dedi o yüzden gitmek istemedim pazartesi çok kötüydüm bugün biraz daha iyiyim işimi gücümü yapıyorum ama kendimi yormuyorum bol bitki çayı sebze yiyiyorum spor yapmak istiyorum ama güvenemiyorum acaba daha mı kötü olurum diye öf ne zaman diyetisyene başlasam hastalaniyorum ya bu nedir napayim hafif spor yapayimmi bi akıl verin
Sağol canım yok ama sonramı oluyor bilmiyorum eklemlerim çok ağrıyor işte o kötügeçmiş olsun canım tat ve koku durumunda değişim var mı?
Teşekkürler canım evet bende öyle düşünüyorum hafif hemde enerji verir yatmaktan sıkıldımKendini yorma
Ama hafif mat uzerinde calisabilirsin, hafif bolgesel veya pilates.
Kisa yuruyusler.
Hareket etmek enerji verir, ama yorma kendini.
Gecmis olsunSelam kızlar 3 gündür hastayım eklemlerim kopuyor resmen birde boğaz ağrısı evet covit oldum sanırım gidip test yaptirmakda istemiyorum eşim 4 kere falan yaptırdı burnum kopuyodu resmen dedi o yüzden gitmek istemedim pazartesi çok kötüydüm bugün biraz daha iyiyim işimi gücümü yapıyorum ama kendimi yormuyorum bol bitki çayı sebze yiyiyorum spor yapmak istiyorum ama güvenemiyorum acaba daha mı kötü olurum diye öf ne zaman diyetisyene başlasam hastalaniyorum ya bu nedir napayim hafif spor yapayimmi bi akıl verin
Öyle gerçektenBütün annelerin ortak derdi kuşum ya
Test o kadar da zor değil canim git yaotir testini bir an önce bence..Ben de 3 kez yaptirdim hic zorlanmadım..cok gecmis olsunSelam kızlar 3 gündür hastayım eklemlerim kopuyor resmen birde boğaz ağrısı evet covit oldum sanırım gidip test yaptirmakda istemiyorum eşim 4 kere falan yaptırdı burnum kopuyodu resmen dedi o yüzden gitmek istemedim pazartesi çok kötüydüm bugün biraz daha iyiyim işimi gücümü yapıyorum ama kendimi yormuyorum bol bitki çayı sebze yiyiyorum spor yapmak istiyorum ama güvenemiyorum acaba daha mı kötü olurum diye öf ne zaman diyetisyene başlasam hastalaniyorum ya bu nedir napayim hafif spor yapayimmi bi akıl verin
olanlardan duyduğum ve kızların burada yazdığı önce o gidiyor diye biliyorum.Sağol canım yok ama sonramı oluyor bilmiyorum eklemlerim çok ağrıyor işte o kötü
TeşekkürlerGecmis olsun
Korktum işte iyice belki mevsimsel grip var bende bilmiyorum yarında duzelmezsem yaptiricam bugün biraz iyiyim o yüzden yaptirmadim bakalım artıkTest o kadar da zor değil canim git yaotir testini bir an önce bence..Ben de 3 kez yaptirdim hic zorlanmadım..cok gecmis olsun
Teşekkürler canım evet bende öyle düşünüyorum hafif hemde enerji verir yatmaktan sıkıldım
Evet bende öyle duydum ayy hiç yakalanmamdim inşallah mevsimseldir usutmusumdur kendimi takip edeceğimolanlardan duyduğum ve kızların burada yazdığı önce o gidiyor diye biliyorum.
Teşekkürler onu bilmiyordum ilk defa duydum eşim abartır nazlidir zatenGecmis olsun.
Aslinda test olsan da en azindan gecirip gecirmedigini bilirsin.
Almanyada korona gecirenlere tek doz asi uyguluyorlarmis diye duymustum dogru mu emin degilim.
Oyleyse en azindan bagisikligin artiyordur diye sevinirsin.
Ben de test oldum, esin abartmis bence
Neden sıkılıyor bakalim canın..yedin mi yumurtanı sabah güzel eksi gelecek senden hasabahın köründe hortlamışım neredesiniz canım sıkılıyor ....
Aynen bi yagmur yagiyor bi güneş burda daHava ne kadar kasvetli ya, uykum geliyor
selam canım aynen ayakbastı parası alıyorlarYa sabah uzun süredir giymediğim pantolonumu denedim oldu cok sevindim bi de cebinde 50 tl unutmusum ayy iyice sevindim.. Derken esim buzdolabı icin servis çağırmış simdi onlar geldi hic birseyi yokmus dolabın 85 tl istediler aaaa hic bir seyi yokmus neden 85 tl simdi dedim servis eve girdigi içinmis sevincim kursağımda kaldi