Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabahtan beri girecem oglan durmuyor. Gecen de nane aldım kurulmalı onu ayitliyorum. Dertsiz başıma dert aldım
Bütün annelerin ortak derdi kuşum yaSanki benim hayatımdan kesitmanlatmışsın
Ben memnun kaldım valla şimdidenAsi Matmazel kremleri kullanıyor musun kuzum? nasıl bir fark gördün mü?
Hiç kıskanmadık kiGünaydın kızlar nasılsınız? Az önce tartıldım vee şimdiden hedefi tutturmuşum inşallah cumaya da böyle gider
Eki Görüntüle 2871351
Luciden kastın buysa salmasa da olur
Eki Görüntüle 2871355
Adam ne etsin Ceydoşum can evinden vurmuşsun bu daşlasabah sabah içimi pır pır ettirdin deli. kocamın korkulu rüyası tom. geçen gün elinde telefon yanıma gelmiş şimdi anladım sen lucifer ı neden izliyorsun baksana ben gençken ona benziyormuşum demez mi ??? ben koptum tabi. hehe çooook dedim
Doğuruyorda bize niye gelmiyorAnalar neler doğuruyor
Alıyor alıyorNefes alıyo mu
Yeter zatengeceleri canlanıyormuş.
Ooo en sevdiğim
Biz ölek o zmanAyy allah korusunuzak dursun60 lar zor kurtuldum zaten dahada ıstemem gelmesın sen gel yanıma ben zaten senı beklıyorum yoksa artı olmazdım bılerek oldum
Erkek dediğin işlevsel olacak tabiiTabı canım işlev onemli eve bakması yanı
Sanırım hepimizin içi fesat Kuzu senin için nefes alsın yeterİçim fesat tövbe yaaarabbim
Aynen adam olsun da tipi çok da şey deeeel
Yani yanına yakışıyorsa yeter
Bence sen evdekini bahçe işlerine koş@Fatma Girik lucifer siparisleri sana mi canim.
Ben de alayim bir tane stokta bulunsun, bahce islerine falan koşarım
Hiç parasıylan değil miBebeği bu doğuruyor
Tabii tabbii işlev aynı işlevvo kadar para verme gerek yok
made in turkey lerinde işlevi aynı :)))
gitcek para getircek yaniii :))
Seni almalıydı oysakiYaaa sorma o endama hıc yakısmadı o kız
Aynen yaaa bulayım da herkesten destek alacam bana mentorluk yapın
Kafasına vurma kısmında abartmama sözü veremiyorum
çok vurursan aptala çevirirsin adamı
algılama hızı değişiyo bu defa senin işin zorlaşıyo
14 senelik evliliğimde büyük başarı kaydettim kendi çayını kendi bardağına koymayı öğrettim mentorluk benim işim aedenli H3RA_yavrum işin sırrı sen vuracaksın o sevdin sanacak denge şart
Heytt be spor zaten seksili çamaşırla yapılır penye donla spor yapanda nebiliyimSelam hatunlar
Luciferiniz bol olsun
Bir saatlik spor maratonum bitti popomdaki seksi ic çamaşırına kadar terledim yıkandım paklandım
ÇaktırmaEşim :Napıyorsun sen o sitede sabah akşam ya.
Ben: hiç canım kadınlarla zayıflıyoruz işte
Nokta yazıp dursak olur muhiçte çok konuşmuyormuşuz bizi geçen takım var mesaj sayısında tez vakit 4000 mesaj istiyorum. hadi biz 4000 yapana kadar onlarda 500 yapsın 4500 mesaj acilen. Eki Görüntüle 2871529
Rianne Atiya on Instagram: "Morning workout, every little bit counts 😛"
99K likes, 761 comments - rianne.meijer on June 10, 2021: "Morning workout, every little bit counts 😛".www.instagram.com
Bendeki dert te aynıAynen ben de güzel yapıyorum, bir sey cikiyor, hop o hafta gecince eski duzene dönemiyorum, uzuyor da uzuyor.
Hepbereber sisteme karşıysak demek kiSistem oturtmak lazım ya sedulu kaptanın bak sabahtan yapıyo sporunu takdir ediyorum geç kalınca illa bişey çıkıyor. Ben biraz tembellik yapıyorum özeleştiri yapmam gerekirse
Güya erken kalkmak için topik bile açtım ama neyse bi gün başaracağım inanıyorum
Sisteme karsiyiz, hep ondan olmuyorsa demek
Sabahtan beri girecem oglan durmuyor. Gecen de nane aldım kurulmalı onu ayitliyorum. Dertsiz başıma dert aldım
Cok guzel görünüyor
Aferim kuşum okurken bian sen yedin zannettim sonra rahat Bi nefes aldımOkuldan geldim taze fasulye makarna yogurt bide kadayıf sarma yedi millet gözümün önünde yemedim tabiki kahve cay ve bol su içtim ben..
Az önce eve geldim 2 yımırtami daha yedim
Yok yemedim canim cok cekti ama o ara su içip yutkundum ben canim yemedim..Aferim kuşum okurken bian sen yedin zannettim sonra rahat Bi nefes aldım
Cok guzel görünüyor
Yakan caya bile hasret kaldım canim
Ahh bnde dıyorum ama ıste zevksız kızım bu erkek mılletı kalıteden ne anlarlarSeni almalıydı oysaki
Tabıkı canım işlevsız irkekmi olurErkek dediğin işlevsel olacak tabii
Ölme tabıkı ne varki arada ben mehter takımıyım zaten sen gelene kadar buralarda olurum geneBiz ölek o zman
Yok yokAy o da mi yok yumurtacilarda
Valla sabah nıyetlendım 2 yumurta omlet yaptım peynırlı bıtıremedım bir tuhaf oldum. Mğlen ve aksamda yıyemem dıye yapmıycam yumurta şeysi. Aksama haslanmıs tavuk yıcem. Dukan gıbı olsunYok yok
Peynir
Tereyagi ve yumurta haric hersey yasak
Benim yakan cayin icinde elma neyim var ya ketom bozulur belki olmas
Valla yemesi zormus haklısın ekmek ve tomates olmadan gitmiyor..Ben de zorlanıyorum aslinda da midem oyle bi konuşuyor ki yiyorumValla sabah nıyetlendım 2 yumurta omlet yaptım peynırlı bıtıremedım bir tuhaf oldum. Mğlen ve aksamda yıyemem dıye yapmıycam yumurta şeysi. Aksama haslanmıs tavuk yıcem. Dukan gıbı olsun
Evet nerden bildin söylemiştim doğru şimdi hatırladımEkmekleri sifirlama ama aksam ogununden kaldir bence de. Guzel olmus menun aksamki ekmek haric.
Bu hafta güzel sonuc alacaksin gibi
Guzel barbunya sisiriyor ama cumaya atarsin onu coktan.
Aralarda salatalik falan da mi yesen kucuk kucuk, yazin guzel olur. Pattis nerede
Sabahki simit simit ve lahmacun birlikte cok olmus, yoksa ben severim boyle bol bol menüleri.
Mis
Rabia nin dieti mi?
Cok güzel
Tam yaz menusu, cok guzel, acikmadin mi ama?
Piricine sebze veya salata karistirsan nasil olur?
Dun ben oyle bir tabak hazirladim kendime, sos da ekledim, cok doyurucu ve besleyici oldu.
Senin midene agir gelir benim tarif ama en azindan salatalik falan karistirsan mesela nasil olur diye dusundum?
İraden cok iyi bende geçen gün iradeye sahip çıktım kurabiyeler pogcalar hiçbirine dokunmadımOkuldan geldim taze fasulye makarna yogurt bide kadayıf sarma yedi millet gözümün önünde yemedim tabiki kahve cay ve bol su içtim ben..
Az önce eve geldim 2 yımırtami daha yedim
Canim arada kaciyor benim de ama detox deyince iradem gucleniyor kirmizi cizgim tetoxİraden cok iyi bende geçen gün iradeye sahip çıktım kurabiyeler pogcalar hiçbirine dokunmadım
Neyimi ss aldin kizzz sensin menelisakın 60 lara çıkma bak ben senden gaza geldim ellileri görmek için sabırsızım gelicem yanına, ben gelirken sen daha da düş ben yine geliim
herşeyin fazlası zarraaarrrr
kız suzan ss almıştım telefonumdan sen sadece meme miiydin , seninle pek tanışmamıştık ama olsun kaptırdım gidiyor
Pattis wcde bebegim yer yemez vedalastimEkmekleri sifirlama ama aksam ogununden kaldir bence de. Guzel olmus menun aksamki ekmek haric.
Bu hafta güzel sonuc alacaksin gibi
Guzel barbunya sisiriyor ama cumaya atarsin onu coktan.
Aralarda salatalik falan da mi yesen kucuk kucuk, yazin guzel olur. Pattis nerede
Sabahki simit simit ve lahmacun birlikte cok olmus, yoksa ben severim boyle bol bol menüleri.
Mis
Rabia nin dieti mi?
Cok güzel
Tam yaz menusu, cok guzel, acikmadin mi ama?
Piricine sebze veya salata karistirsan nasil olur?
Dun ben oyle bir tabak hazirladim kendime, sos da ekledim, cok doyurucu ve besleyici oldu.
Senin midene agir gelir benim tarif ama en azindan salatalik falan karistirsan mesela nasil olur diye dusundum?