Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hemde ne uyku basıyor gün içinde dur şunu yapayım dur bunu yapayım uyku sersemliğiyle bitiyor işler hadi biraz kestireyim diyosun uyku yok uyku gitmiş. Akşam 10 11 gibi uykum geliyor diyorum erken yatayım çocukları yatıyorum orayı topla burayı topla esneye esneye yatağa giriyorum anaammmm uyku almış başını gitmiş gelde uyu 😒😒
Sanki benim hayatımdan kesitmanlatmışsın 🙄

Günaydın kızlar 💕
Bugün detoksun ikinci günü ve son günü. 😅
55.30 çıktım sabah tartıda. Bakalım yarın kaç çıkacağım. 54’lere giriş yapsam hiç fena olmaz 😄

Asil eksiler sende canim 😍😍 ben bu hafta cok sisicem gibi hissediyorum 😴

Eklentiler

• EBAE4BFB-C6A7-4760-A9F6-7A0F4A634BB8.png
    EBAE4BFB-C6A7-4760-A9F6-7A0F4A634BB8.png
    407,5 KB · Görüntüleme: 18
🧟‍♀️ 731. ETAP ZOMBİ KLANI MENÜ VE SPOR ÇİZELGESİ 🧟‍♀️
CumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembeSpor toplamları
aedenli aedenli 🆗🆗🆗🆗🆗 4146 P
matilda34 matilda34 🆗Ödül🆗🥗🆗 :spor:🆗1130 P
@emell_ 🆗Ödül🆗🆗🆗🆗 1010 P
Karpuzuncekirdegi Karpuzuncekirdegi 🆗🆗 💧Ödül🆗🥗 :spor:🆗860 P
istanbulin istanbulin 🆗Ödül🆗🆗🍞💧 4411 P

🆗 : Menü ve spor sıkıntısız

💧 : Su az

:spor: : Egzersiz eksik

🍞 : Karbonhidrat fazla

🥗 : Akşam menüsünde yeşillik eksik

Klanda genel anlamda egzersiz düşüklüğü var. Kızlar sağlığınızı korumak için günde 10 bin adım, Kilo vermek için en az 16 bin adım atmanız gerekiyor.

Luciden kastın buysa salmasa da olur
Eki Görüntüle 2871355
sabah sabah içimi pır pır ettirdin deli. kocamın korkulu rüyası tom. geçen gün elinde telefon yanıma gelmiş şimdi anladım sen lucifer ı neden izliyorsun baksana ben gençken ona benziyormuşum demez mi ??? ben koptum tabi. hehe çooook dedim :KK70:

sabah sabah içimi pır pır ettirdin deli. kocamın korkulu rüyası tom. geçen gün elinde telefon yanıma gelmiş şimdi anladım sen lucifer ı neden izliyorsun baksana ben gençken ona benziyormuşum demez mi ??? ben koptum tabi. hehe çooook dedim :KK70:
Erkek kardeşim hep izlememe kızardı abla günah ya felan derdi şimdi diyo ki abla ben bile adama aşık oldum madem cennete gidemicez cehennemim hakkını verelim. Dedektif de pek zayıf çırpı gibi ona bakıp bakıp bende zayıflıcam diyorum ahahaha

Erkek kardeşim hep izlememe kızardı abla günah ya felan derdi şimdi diyo ki abla ben bile adama aşık oldum madem cennete gidemicez cehennemim hakkını verelim. Dedektif de pek zayıf çırpı gibi ona bakıp bakıp bende zayıflıcam diyorum ahahaha
dedektifi hiç beğenmiyorum. uyuz oluyorum ona. valla kıskançlıktan değil daha güzel birini seçebilirlerdi.

X