Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ayy bayıldımm kaşarı bu şekilde eritmeyi kızartmayı çok seviyorum zaten😋 nefis olmuştur bende bugün deniyeyim ayy ağzım sulandı 🤣🤣🤣
çok güzel görünüyor.bir öğünümü bende böyle yapayım.
Günaydın kızlar 💕
Bugün detoksun ikinci günü ve son günü. 😅
55.30 çıktım sabah tartıda. Bakalım yarın kaç çıkacağım. 54’lere giriş yapsam hiç fena olmaz 😄
sabah sabah tüm kilo verenlere uyuz olmakla beraber sana da olmuş olabilirim. bu ne ya komşu çatlatır gibi her önüne gelen eksi ile geliyor.

Geçmiş olsun canım☹️
Saol kuzum
sağol kuzum

günaha soktum demi durup dururkene
Valla insta ya daldım. Cok guzel bir tarif buldum. Egg pudding 😂 kendime gelip markete gitmem gerek mascarpone almak icin
Ayy bayıldımm kaşarı bu şekilde eritmeyi kızartmayı çok seviyorum zaten😋 nefis olmuştur bende bugün deniyeyim ayy ağzım sulandı 🤣🤣🤣
Ben Firinda eritmistim daha önce ama boyle daha kolay gibi
Tadi enfes 😍

korkunç bir durum ama ya. bazen yatayım diyorum koltuğa uzanıyorum nasıl uykum var dalıp gidicem hadi burada uyuma kalka yatağına diyorum içimden kalkıp yattığım anda hop gene cin gibi. nasıl bişey çözemedim.
Hemde ne uyku basıyor gün içinde dur şunu yapayım dur bunu yapayım uyku sersemliğiyle bitiyor işler hadi biraz kestireyim diyosun uyku yok uyku gitmiş. Akşam 10 11 gibi uykum geliyor diyorum erken yatayım çocukları yatıyorum orayı topla burayı topla esneye esneye yatağa giriyorum anaammmm uyku almış başını gitmiş gelde uyu 😒😒

sabah sabah tüm kilo verenlere uyuz olmakla beraber sana da olmuş olabilirim. bu ne ya komşu çatlatır gibi her önüne gelen eksi ile geliyor.
Valla öyle hiç insafları da yok🤣🤣

O kadar iyi anlıyorum ki bir şey diyemiyorum o yüzden 😂😂

Saol kuzum

Valla insta ya daldım. Cok guzel bir tarif buldum. Egg pudding 😂 kendime gelip markete gitmem gerek mascarpone almak icin

Ben Firinda eritmistim daha önce ama boyle daha kolay gibi
Tadi enfes 😍
Muhakkak yapmam lazım😍 tost yaparken bile kenardan hemen kendime kaşarı tost makinası na koyup kızartır öyle yerim

Sen cok guzel verıyorsun aslında. Ben hep senın menulerı takıp eder ama yapamazdım. Gene verırsın duzen oturtmak anca. Ben cuma 57 lerı gordum dıye sevındım bugun gene 58 ler delırcem😡
sakın 60 lara çıkma bak ben senden gaza geldim ellileri görmek için sabırsızım gelicem yanına, ben gelirken sen daha da düş ben yine geliim :KK71:
Ters kiz. Ula gunes tam tersi yapiyor aslinda mutluluk veriyo
herşeyin fazlası zarraaarrrr :KK45:
kız suzan ss almıştım telefonumdan sen sadece meme miiydin , seninle pek tanışmamıştık ama olsun kaptırdım gidiyor :KK48:

şimdiden başarılar diliyor ben bu yarışmadan çekiliyorum.zira narin vücudum bunu kaldıramaz.
Ahahaha benimki de kaldıramaz 🤣
Ayy allahım bildiğin kahkahayla izledim kız hiç beklemiyordum böyle :KK70:
Ay ben de koptum yaa🤣
Bebişim bizler ancak hayal ederiz derin uykuyu ve uyuyarak zayıflamayo ya da en azından benim için öyle yani bana hayallll bebişim 😂😂😂
Heee öyleyse taaaam hani alys ile yarışımda yenileceğimi düşünüyorsan yanılma diye Didim. İyi düşün tarafını seç 🤣

Eklentiler

• Screenshot_20210616_085012_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_20210616_085012_com.instagram.android.jpg
    61,4 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_20210616_085004_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_20210616_085004_com.instagram.android.jpg
    57,6 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_20210616_085027_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_20210616_085027_com.instagram.android.jpg
    95,9 KB · Görüntüleme: 20
X