- 19 Eylül 2020
- 431
- 1.992
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdiden başarılar diliyor ben bu yarışmadan çekiliyorum.zira narin vücudum bunu kaldıramaz.Aha böyle yapacuuuummm
Böyle Temizlik görülmemiÅtirð #shorts
youtube.com
Ayy allahım bildiğin kahkahayla izledim kız hiç beklemiyordum böyleAha böyle yapacuuuummm
Böyle Temizlik görülmemiÅtirð #shorts
youtube.com
Bebişim bizler ancak hayal ederiz derin uykuyu ve uyuyarak zayıflamayo ya da en azından benim için öyle yani bana hayallll bebişimDerken?
çok güzel görünüyor.bir öğünümü bende böyle yapayım.Ayy bayıldımm kaşarı bu şekilde eritmeyi kızartmayı çok seviyorum zaten nefis olmuştur bende bugün deniyeyim ayy ağzım sulandı
sabah sabah tüm kilo verenlere uyuz olmakla beraber sana da olmuş olabilirim. bu ne ya komşu çatlatır gibi her önüne gelen eksi ile geliyor.Günaydın kızlar
Bugün detoksun ikinci günü ve son günü.
55.30 çıktım sabah tartıda. Bakalım yarın kaç çıkacağım. 54’lere giriş yapsam hiç fena olmaz
Canım bi kere yazdım bişey demedin bi daha yazayım melotonin ne zaman salgınacak?öğünü 20:00 de yaptım ama yatışım saat 4 benim
Saol kuzumGeçmiş olsun canım
Valla insta ya daldım. Cok guzel bir tarif buldum. Egg pudding kendime gelip markete gitmem gerek mascarpone almak icinsağol kuzum
günaha soktum demi durup dururkene
Ben Firinda eritmistim daha önce ama boyle daha kolay gibiAyy bayıldımm kaşarı bu şekilde eritmeyi kızartmayı çok seviyorum zaten nefis olmuştur bende bugün deniyeyim ayy ağzım sulandı
Hadi bakimGünaydın ben hala Pazartesi çıkan artılarımı vermeye çalışıyorumha gayret az kaldı
Hemde ne uyku basıyor gün içinde dur şunu yapayım dur bunu yapayım uyku sersemliğiyle bitiyor işler hadi biraz kestireyim diyosun uyku yok uyku gitmiş. Akşam 10 11 gibi uykum geliyor diyorum erken yatayım çocukları yatıyorum orayı topla burayı topla esneye esneye yatağa giriyorum anaammmm uyku almış başını gitmiş gelde uyukorkunç bir durum ama ya. bazen yatayım diyorum koltuğa uzanıyorum nasıl uykum var dalıp gidicem hadi burada uyuma kalka yatağına diyorum içimden kalkıp yattığım anda hop gene cin gibi. nasıl bişey çözemedim.
Valla öyle hiç insafları da yokçok güzel görünüyor.bir öğünümü bende böyle yapayım.
sabah sabah tüm kilo verenlere uyuz olmakla beraber sana da olmuş olabilirim. bu ne ya komşu çatlatır gibi her önüne gelen eksi ile geliyor.
O kadar iyi anlıyorum ki bir şey diyemiyorum o yüzdençok güzel görünüyor.bir öğünümü bende böyle yapayım.
sabah sabah tüm kilo verenlere uyuz olmakla beraber sana da olmuş olabilirim. bu ne ya komşu çatlatır gibi her önüne gelen eksi ile geliyor.
Muhakkak yapmam lazım tost yaparken bile kenardan hemen kendime kaşarı tost makinası na koyup kızartır öyle yerimSaol kuzum
Valla insta ya daldım. Cok guzel bir tarif buldum. Egg pudding kendime gelip markete gitmem gerek mascarpone almak icin
Ben Firinda eritmistim daha önce ama boyle daha kolay gibi
Tadi enfes
görmemişimdir kuzum. kusura bakma. şimdi ben bekliyorum ben hormonlara değil onlar bana uysun diye. arada uyuşuyoruz. ama genel hatlarıyla aramız açık diyebilirim.Canım bi kere yazdım bişey demedin bi daha yazayım melotonin ne zaman salgınacak?
tarifini yollasana hemen be gösterip vermiyorsun çok fenasın.Egg pudding
sakın 60 lara çıkma bak ben senden gaza geldim ellileri görmek için sabırsızım gelicem yanına, ben gelirken sen daha da düş ben yine geliimSen cok guzel verıyorsun aslında. Ben hep senın menulerı takıp eder ama yapamazdım. Gene verırsın duzen oturtmak anca. Ben cuma 57 lerı gordum dıye sevındım bugun gene 58 ler delırcem
herşeyin fazlası zarraaarrrrTers kiz. Ula gunes tam tersi yapiyor aslinda mutluluk veriyo
Ahahaha benimki de kaldıramazşimdiden başarılar diliyor ben bu yarışmadan çekiliyorum.zira narin vücudum bunu kaldıramaz.
Ay ben de koptum yaaAyy allahım bildiğin kahkahayla izledim kız hiç beklemiyordum böyle
Heee öyleyse taaaam hani alys ile yarışımda yenileceğimi düşünüyorsan yanılma diye Didim. İyi düşün tarafını seçBebişim bizler ancak hayal ederiz derin uykuyu ve uyuyarak zayıflamayo ya da en azından benim için öyle yani bana hayallll bebişim
Pardontarifini yollasana hemen be gösterip vermiyorsun çok fenasın.
AAA aşkolsun kuzum benim tarafım belli ben her zman kazananın yanındayımAhahaha benimki de kaldıramaz
Ay ben de koptum yaa
Heee öyleyse taaaam hani alys ile yarışımda yenileceğimi düşünüyorsan yanılma diye Didim. İyi düşün tarafını seç
hemide kahveli yav ama bende de mascarpone yok. alışverişime ilave edeyim.Pardon
Goruntusu ve tarifi ekledim