- 6 Eylül 2008
- 7.121
- 29.721
bende kendime güveniyorum güvenmediğim kilolarımGider Ceydoşum gider sana güveniyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende kendime güveniyorum güvenmediğim kilolarımGider Ceydoşum gider sana güveniyoruz
Gidecek canim bak gör yarina eksi uyanacaksın.. aksam öğununü en son kaça yaptin dun biraz daha erkene çekebilirsintakıldım korkusu yaşıyorum kuzum. 72-69 arası ve 64-63 arası benim pis kilolarım. atlatırsam gidiyor atlatamazsam sürünüyorum böyle.
Ohoo sayesinde ne yemekler denedim Ceydoşum düdüklüdede çok yaptımdüdüklüde yapınca az çok testi kebabına benziyor. benim yaptığım düdüklü verisyonu oldu
Amaaaannn onlar ne ki sen hepsinden herşey den daha güçlüsünbende kendime güveniyorum güvenmediğim kilolarım
öğünü 20:00 de yaptım ama yatışım saat 4 benimGidecek canim bak gör yarina eksi uyanacaksın.. aksam öğununü en son kaça yaptin dun biraz daha erkene çekebilirsin
Temizlik de danstan olaaaar miGünaydın kızlar
Bugun zumba / dans gunu
Oyy olmaz olmaz cok gec yatip erken kalkiyorsun ozaman olmaz..uykuda eriyor vücut uyumazsam olmaz ki Bugun en az 8 saat yatacaksın Hadi 7 olsunöğünü 20:00 de yaptım ama yatışım saat 4 benim
yapma ya fena çarptı bu sefer seni bu oruç. bende resmen hortlar gibi 7:41 de uyandım wc için sonra uyuyamadım. ama öğünümü yedim. dün kalan eggloafı ince dilimler halimde kesip karamelli şurupla ıslatmış dolaba koymuştum offf tadı tam yerine gelmiş ımmm nasıl güzel nasıl güzel anlatamam. labnem kalmadı bugün sipariş verip daha çok yapacağım evdekilerde yiyorlar bendeCEYDOS kendime gelemedim ama daha.
Bas agrisi geliyor gibi yine
Arada bir wc e kosuyorum birde
Daha yemedim birsey 5.30 da uyandim
Derken?Hayaller ve hayatlar
totişini kıvararak yaparsan olur tabi....Temizlik de danstan olaaaar mi
evet o konuda hemfikirim. ama uyuyabilene aşk olsun. şimdi ben hortladım ya abahın köründe sanırsın akşam makul bir zamanda bu kadın uyur hayır gece 22 ye kadar sürünürüm sonra cin gibi olurum yine.Oyy olmaz olmaz cok gec yatip erken kalkiyorsun ozaman olmaz..uykuda eriyor vücut uyumazsam olmaz ki Bugun en az 8 saat yatacaksın Hadi 7 olsun
Aciktim sen boyle anlatincayapma ya fena çarptı bu sefer seni bu oruç. bende resmen hortlar gibi 7:41 de uyandım wc için sonra uyuyamadım. ama öğünümü yedim. dün kalan eggloafı ince dilimler halimde kesip karamelli şurupla ıslatmış dolaba koymuştum offf tadı tam yerine gelmiş ımmm nasıl güzel nasıl güzel anlatamam. labnem kalmadı bugün sipariş verip daha çok yapacağım evdekilerde yiyorlar bende
Heee olaaaarrrrrTemizlik de danstan olaaaar mi
Geçmiş olsun canımCEYDOS kendime gelemedim ama daha.
Bas agrisi geliyor gibi yine
Arada bir wc e kosuyorum birde
Daha yemedim birsey 5.30 da uyandim
AAA aynı benntotişini kıvararak yaparsan olur tabi....
evet o konuda hemfikirim. ama uyuyabilene aşk olsun. şimdi ben hortladım ya abahın köründe sanırsın akşam makul bir zamanda bu kadın uyur hayır gece 22 ye kadar sürünürüm sonra cin gibi olurum yine.
sağol kuzumGider Ceydoşum gider sana güveniyoruz
günaha soktum demi durup dururkeneAciktim sen boyle anlatinca
Evet Ilk defa boyle yapti. Anlamadim hic sebebini.
Regl im hala tatli sey istiyor canim. Bakayim surubu baska neye kullana bilirim
totişini kıvararak yaparsan olur tabi....
Aha böyle yapacuuuummmHeee olaaaarrrrr
korkunç bir durum ama ya. bazen yatayım diyorum koltuğa uzanıyorum nasıl uykum var dalıp gidicem hadi burada uyuma kalka yatağına diyorum içimden kalkıp yattığım anda hop gene cin gibi. nasıl bişey çözemedim.AAA aynı benn
Ayy bayıldımm kaşarı bu şekilde eritmeyi kızartmayı çok seviyorum zaten nefis olmuştur bende bugün deniyeyim ayy ağzım sulandıBir ogun de sundan yapacagim