Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

CEYDOS CEYDOS kendime gelemedim ama daha.
Bas agrisi geliyor gibi yine 😑
Arada bir wc e kosuyorum birde 🙄
Daha yemedim birsey 5.30 da uyandim
yapma ya fena çarptı bu sefer seni bu oruç. bende resmen hortlar gibi 7:41 de uyandım wc için sonra uyuyamadım. ama öğünümü yedim. dün kalan eggloafı ince dilimler halimde kesip karamelli şurupla ıslatmış dolaba koymuştum offf tadı tam yerine gelmiş ımmm nasıl güzel nasıl güzel anlatamam. labnem kalmadı bugün sipariş verip daha çok yapacağım evdekilerde yiyorlar bende

Temizlik de danstan olaaaar mi🤣
totişini kıvararak yaparsan olur tabi....
Oyy olmaz olmaz cok gec yatip erken kalkiyorsun ozaman olmaz..uykuda eriyor vücut uyumazsam olmaz ki :uykucu: Bugun en az 8 saat yatacaksın :KK45: Hadi 7 olsun:KK45:
evet o konuda hemfikirim. ama uyuyabilene aşk olsun. şimdi ben hortladım ya abahın köründe sanırsın akşam makul bir zamanda bu kadın uyur hayır gece 22 ye kadar sürünürüm sonra cin gibi olurum yine.

yapma ya fena çarptı bu sefer seni bu oruç. bende resmen hortlar gibi 7:41 de uyandım wc için sonra uyuyamadım. ama öğünümü yedim. dün kalan eggloafı ince dilimler halimde kesip karamelli şurupla ıslatmış dolaba koymuştum offf tadı tam yerine gelmiş ımmm nasıl güzel nasıl güzel anlatamam. labnem kalmadı bugün sipariş verip daha çok yapacağım evdekilerde yiyorlar bende
Aciktim sen boyle anlatinca 🤭
Evet Ilk defa boyle yapti. Anlamadim hic sebebini.
Regl im hala tatli sey istiyor canim. Bakayim surubu baska neye kullana bilirim

X