Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydınnnn...kimler kahve içiyor?😄
0f8d535a7bd8f548d5d1065471805af6.jpg

Gunaydinnnnn...Baskul yüzümü güldürmedi pek dunden 200 gr eksi sadece :işsiz:du bakalim dun alisti bugun daha cok eriyecek bnce:KK45:
Gunaydin
Bende kontrol edicem birazdan
7 yimirta yedim ben
Makrolari da yazdim

Kasar az yedigim icin protein sönük kalmis. Ama kalori miktari iyi bence

Eklentiler

• Screenshot_20210615_205154_com.wombatapps.carbmanager.jpg
    Screenshot_20210615_205154_com.wombatapps.carbmanager.jpg
    56,5 KB · Görüntüleme: 9
Gunaydin
Bende kontrol edicem birazdan
7 yimirta yedim ben
Makrolari da yazdim

Kasar az yedigim icin protein sönük kalmis. Ama kalori miktari iyi bence
Merakla bekliyorum sonuçları hadi bak hemen :KK45: Ben de 6 7 yumurta yerim bugun...Erken de kalktım zati acıkırım ben okuldan gelene kadar.

Dun çok erken uykuya gittim, iyi geldi. Bugun yağmura ragmen kendimi enerjik hissediyorum.
Merhaba hanımlar bugun hiç halim yok yine. Aksam üzeri kıza.bisiklete.alışsın diye dışarı çıktık.
Aşı için randevu aldım hayırlısıyla persembe günü vurunucam . Nedense çok korkuyorum gerginim
Ben de cuma aşı olacağım, aşı olamama ihtimali beni daha çok geriyor.
Günaydınnnn...kimler kahve içiyor?😄
Eki Görüntüle 2871304
Günaydın, kahve yapacağım şimdi.

Kiz yormasaydin sen yine de kendini.
2 gun sonra esimde cok yorgunluk oldu, bende de bir sey olmadi ama ben yattim yine de 😀
Her ihtimale karşı diyosun😉 yatmak güzeldir💃💃💃
akşam için bende eggloaf yaptım. evdekiler bayıldılar. ama nasıl yedik ben şekersiz karamel şurubu döktüm üstüne kızımda öyle eşim şekersiz çilek marmeladı ile yedi.
Valla benimkiler çok genelekselci hayatta böyle şeyler yediremem sağolsun doğu yemekleri et yemekleri dışındakileri yemekten saymıyor 😁 ben kendim içinde yapamıyorum bir tek ben yicem diye öyle geçinip gidiyoruz ellaamm
ich liebe dich baby ❤️
bak dilim bile değişti 😂😂
Aşının yan etkileri başlamış 😂😂
he kız kafa basmıyor benim
ben bi kötü oldum deyip adama yaptıraydım ya 🤦🏼‍♀️
tam tersi o toto düzleştirdi bu akşam ben çalıştım 😂
Yok kaptanım yok o düşüncede insanlar deüülüüzz genetiğimizde yok ellaaammm
Tembellik prensip gerektirir, ruhunda olacak insanin, zorlama olmuyor iste 🤣🤣🤣

Saka bir yana, sen zorlama kendini, 2 gun dinlen.
🤣🤣🤣
eli ekmek tutmuyo ablası daha onların
bırak getirmeyi hazır yaptığımı ısıtıp yemezler

ikisinide mühendis yapıcam yurtdışına kapak atsınlar her sene iki ayrı ülkede tatil yapıcam bende 😂

uzun vadeli planlarım var 😂
Ooo planlar güzel ve netttt💃💃💃
Yorumuma emoji biraktigina gore burda ve konusabilirim😬😬
Yaw oglen cikicam konusmayin dedi ve konusmadim. …… ve emojilerle az biraz biseyler yaptim🤣🤣
🤣🤣🤣Delüüü çenn ne gücell sözz dinledin öyle premseesss😜😜
ne öğleni yahu akşam üstü çıktım. konuşmayın da demedim bir kere günahımı alma az konuşun dedim.
Söz dinler o ablası 😂😂😂
Nassinizzz? Naparsiniz?
Ben kotuyum. Aksam 1 tanecik kizartilmis patates yedim. Yemez olaydim onu cikardim acele ama suan carpintim var. Terliyorum, bulanti🤢
Bebeğim nasıl oldun toparladı mı biraz
😁😁 😁 😁 Ben araziydim tabi 😂😂
aedenli aedenli uyudu 🤗

Derin derin uyuyarak beni gececekmis 😜
Hayaller ve hayatlar 😂😂
Onsuzzz yapamamki benn🥺
Vaaayyyy Vaaayyyy vaayyy beeee🤔🤔 vaayy ki ne vaayyyyyyyyyy
Bak bu benim dün geceki uyku 2 saat derin uyumazsam dinlenmiş hissetmiyorum
Eki Görüntüle 2871241
Kaptanım benim derin uyku yerlerde valla sana bakınca imrenmemek elde değil
sanmam bunlar saplantılı kimlikler bana göre. ne gerek var şişirmeye.
Aynen bende öyle düşünüyorum 😊😊
Merhaba hanımlar bugun hiç halim yok yine. Aksam üzeri kıza.bisiklete.alışsın diye dışarı çıktık.
Aşı için randevu aldım hayırlısıyla persembe günü vurunucam . Nedense çok korkuyorum gerginim
Korkma bence benim annem babamda oldular biçok kişi de oldu Bi sıkıntı olmadı korkarak hem kendine eziyet etmiş stres etmiş olursun hemde kendine boşuna vesvese vermiş okursun ki bekleme süreci daha zor olur. Herşeyi olıruna bırak kuzucum💋💋

Her ihtimale karşı diyosun😉 yatmak güzeldir💃💃💃

Valla benimkiler çok genelekselci hayatta böyle şeyler yediremem sağolsun doğu yemekleri et yemekleri dışındakileri yemekten saymıyor 😁 ben kendim içinde yapamıyorum bir tek ben yicem diye öyle geçinip gidiyoruz ellaamm

Aşının yan etkileri başlamış 😂😂

Yok kaptanım yok o düşüncede insanlar deüülüüzz genetiğimizde yok ellaaammm

🤣🤣🤣

Ooo planlar güzel ve netttt💃💃💃

🤣🤣🤣Delüüü çenn ne gücell sözz dinledin öyle premseesss😜😜

Söz dinler o ablası 😂😂😂

Bebeğim nasıl oldun toparladı mı biraz

😁😁 😁 😁 Ben araziydim tabi 😂😂

Hayaller ve hayatlar 😂😂

Vaaayyyy Vaaayyyy vaayyy beeee🤔🤔 vaayy ki ne vaayyyyyyyyyy

Kaptanım benim derin uyku yerlerde valla sana bakınca imrenmemek elde değil

Aynen bende öyle düşünüyorum 😊😊

Korkma bence benim annem babamda oldular biçok kişi de oldu Bi sıkıntı olmadı korkarak hem kendine eziyet etmiş stres etmiş olursun hemde kendine boşuna vesvese vermiş okursun ki bekleme süreci daha zor olur. Herşeyi olıruna bırak kuzucum💋💋
yok kuzum yanlış anlaşılmışım egg loaf yemek öncesi atıştırmaları oldu sadece. yoksa arkadan et sote ve kereviz kızartması gömdüler.

bugün çarşamba olmasına rağmen bende ne + ne - var yahu pazartesi ile aynıyım. sinir oldum size şimdi ben. :KK62: hemen geri koyun verdiklerinizi
Bugun eriyecegiz canim dur benim umudum cok bugunden:KK45:

Toplqmda 400 gr eksideyim ben ama 2 kilo hedefim vardi nasil olacak simdi :KK45: Hadi 69.9 olsun 1.2 var daha...bugun erimem lazim:KK45:

Bugun eriyecegiz canim dur benim umudum cok bugunden:KK45:

Toplqmda 400 gr eksideyim ben ama 2 kilo hedefim vardi nasil olacak simdi :KK45: Hadi 69.9 olsun 1.2 var daha...bugun erimem lazim:KK45:
takıldım korkusu yaşıyorum kuzum. 72-69 arası ve 64-63 arası benim pis kilolarım. atlatırsam gidiyor atlatamazsam sürünüyorum böyle.

X