- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.183
Kız sana sag sol alt ust yetemeyiz biz krosendo mu ne öyle dalarsın bizeana sağdan soldan girdiler bana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız sana sag sol alt ust yetemeyiz biz krosendo mu ne öyle dalarsın bizeana sağdan soldan girdiler bana.
Herkese farkli canimm yasayarak ogrenecemyasaklılar listen yokmu
Ameennn@Suzan Avci iyi bak kendini kuzum daha ex 'in göçtüğünü görecen.
herkesi alkol çarpar seni de alkolsüzlük…Filtre kahve içiyorum ya bu sıra alkolsüz kaldım
aedenli
@esmeriiim
@AKovser
aysunayy
@emell_
@Ozzybal
@Asi Matmazel
tavsannesi
Haydin gelinnn. Spam yapak
Rekor denemesi yapakk
Onsuzzz yapamamki benn
Günde bir kadeh şarap zararlı gelmiyor bana ama bayağıdır tüketmedim. Habire kahve içiyorum.herkesi alkol çarpar seni de alkolsüzlük…
benimde uykum yok türk kahvesi içeyim bari dedim bitmiş
filtre yapıyorum kendime
Onsuzzz yapamamki benn
Bak bu benim dün geceki uyku 2 saat derin uyumazsam dinlenmiş hissetmiyorum
Eki Görüntüle 2871241
Biz varız olma miOnsuzzz yapamamki benn
vuhhuuuu şimdide enlice irice mi demek istedin anlamadım????? bunu salacağım üstüne hemşerimKız sana sag sol alt ust yetemeyiz biz krosendo mu ne öyle dalarsın bize
Hosgeldinn dengesizimmmBiz varız olma mi
Abarti yaaavuhhuuuu şimdide enlice irice mi demek istedin anlamadım????? bunu salacağım üstüne hemşerim
Eki Görüntüle 2871247
Her kasi tek tek çıkarmış hey masallah full proteinvuhhuuuu şimdide enlice irice mi demek istedin anlamadım????? bunu salacağım üstüne hemşerim
Eki Görüntüle 2871247
Boyle olmak isteyen cokmudur yaavuhhuuuu şimdide enlice irice mi demek istedin anlamadım????? bunu salacağım üstüne hemşerim
Eki Görüntüle 2871247
şarap içemiyorum ben bir iki denedimGünde bir kadeh şarap zararlı gelmiyor bana ama bayağıdır tüketmedim. Habire kahve içiyorum.
Ahaha ayyy bu ne buu cok manyak kötü biseyvuhhuuuu şimdide enlice irice mi demek istedin anlamadım????? bunu salacağım üstüne hemşerim
Eki Görüntüle 2871247
sanmam bunlar saplantılı kimlikler bana göre. ne gerek var şişirmeye.Boyle olmak isteyen cokmudur yaa