- 6 Eylül 2008
- 7.121
- 29.721
atla gel hemenYaaaa öyle bir anlattın ki sabah arabayı alıp kaçasım geldi
geldim kuzum geldim. buradayım yaz gitsin çok suskun kaldım kelimeleri karıştırmadan çözül.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
atla gel hemenYaaaa öyle bir anlattın ki sabah arabayı alıp kaçasım geldi
geldim kuzum geldim. buradayım yaz gitsin çok suskun kaldım kelimeleri karıştırmadan çözül.
Yorumuma emoji biraktigina gore burda ve konusabilirimhayırdır suzanım avcım yasakmı geldi dillerine
dök içini söz geçmişini ben yapıcamYorumuma emoji biraktigina gore burda ve konusabilirim
Yaw oglen cikicam konusmayin dedi ve konusmadim. …… ve emojilerle az biraz biseyler yaptim
ne öğleni yahu akşam üstü çıktım. konuşmayın da demedim bir kere günahımı alma az konuşun dedim.Yorumuma emoji biraktigina gore burda ve konusabilirim
Yaw oglen cikicam konusmayin dedi ve konusmadim. …… ve emojilerle az biraz biseyler yaptim
Gelmişini de bendök içini söz geçmişini ben yapıcam
ay kadına saydırmışım gibi olmuş cümleGelmişini de ben
Siz beni sevmisiniz?Gelmişini de ben
Hahhaa eksik bıraktığını tamamlarızay kadına saydırmışım gibi olmuş cümle
niyeki daha önce dokunurmuydu mideneNassinizzz? Naparsiniz?
Ben kotuyum. Aksam 1 tanecik kizartilmis patates yedim. Yemez olaydim onu cikardim acele ama suan carpintim var. Terliyorum, bulanti
Aaa olur mi yavrum öyle şey. Seviyoruz seni ekmeği tuza banıp banıp yer gibiSiz beni sevmisiniz?
Dumping oldu. Kabul etmedi. Bidaha yersem nolim ahada buraya yazmis oldumniyeki daha önce dokunurmuydu midene
seduu ne içtin kızAaa olur mi yavrum öyle şey. Seviyoruz seni ekmeği tuza banıp banıp yer gibi
Gelmişini de ben
ana sağdan soldan girdiler bana.dök içini söz geçmişini ben yapıcam
yasaklılar listen yokmuDumping oldu. Kabul etmedi. Bidaha yersem nolim ahada buraya yazmis oldum
Filtre kahve içiyorum ya bu sıra alkolsüz kaldımseduu ne içtin kız