Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maydonoz aliyor diye biliyorum.
Suyu az mi ictin? 1.5 L sonra heri kalan aksam su icerim demissin ama ne kadar ictin tam olarak?
Cok mu uzak ya? Kiz da mi yuruyor masallah :)Kizi biraktim Eve yuruyorum. Sirf bu bana 4bin adim kazandiriyor
Kalkinca Ilk yumurtayi 30dk icinde yemem gerekiyordu.
Ama yogun bir sabahdi
Eve gidince 2 yumurta ile yumurta kapama yapacagim
Aslinda uzak degil. 1 km baktim simdiCok mu uzak ya? Kiz da mi yuruyor masallah :)
Benimki scooterla gidiyor ben kostur kostur arkasindan tas catlasa 2 bin adim gidis donus
Sağol canım sabah 2 haşlanmış yumurta. Büyükse yarım, küçükse 1 tane muz, 1 bardak limonlu su.Günaydınn.. Kolay gele
Nasıl olacak??
Ben de , ben de 3. Gün şafağında tartıya bakıcamBende sirf sabah tartıldım, yumurta orucu ne kadar verdirecek diye
Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Spor toplamları | |
aedenli | 3681 P | |||||||
matilda34 | Ödül | 1015 P | ||||||
O okuyan_e | Ödül | 2306 P | ||||||
Karpuzuncekirdegi | Ödül | 860 P | ||||||
istanbulin | Ödül | 3811 P |
Kabak etki ediyor canım. Bende kabak yediğim gün ekstra çıkarım.Birde kizlar ben resmen dun 3 defa wc e ciktim. Regl iken genelde cikamam ben
Acaba kabak corbasimi sebep oldu diyorum
Icinde sadece 1 kabak 1 kucuk sogan
Tencerede kabaklarin ustunu kpatacak kadar su ekledim. Sonra blenderda bzzt.
Ayni Tencerede cok az tereyag da dereoturunu ince ince dilinlemistim. Hemen bir soteledim, blendar da karisimi ekledim tencereye. Sonra 50ml kaymak ile kaynattim. Baharat biraz tuz ve karabiber vardi.
Tadi cok guzeldi
Kabizlik cekenler, deneyerek birsey kayip etmez bence.
Dunki sporlar yormus seniGünaydın kızlar
Pestilim çıkmış şekilde yattım gece. Her yerim ağrıyor bugün daha hafif geçirmeyi planlıyorum günü.
Şu kahvemi içeyim de açılayım.
Bende bayadir cekmiyorum aslindaKabak etki ediyor canım. Bende kabak yediğim gün ekstra çıkarım.
Bir de hc yağı tükettiğimden beri günde minimum 2 oluyor. Sindirim sorunu çekmiyorum uzun zamandır.
Yok kız onlar yormadı beni spor sonrası çocukla parkta koşmak yoruyor. Pür dikkat gözüm onda oluyor çünkü gidip başka çocuklara sataşıyor bu yaşta. 30 sn sabit bir yerde durmuyoruzDunki sporlar yormus seni
teşekkürler katılıyorum ama sabahları babamlar alıp geliyorlar sıcak sıcak o kadar alıştırdılar ki, ben de sırf gün içerisindeki öğünlerimi simite sebep hafif tuttum , akşam yürüyüşün dk sını biraz uzattım , öyle telafi etmeye çalışıyorum, dediğin gibi hiç olmasa daha iyi ama kırmızı çizgim gibi birşey olduYaa aslinda cok guzel menu.
Ama sabahki simit cok bozuyor.
Onun yerine 2 dilim tb ekmek ye daha iyi bana kalirsa, en azindan lifli falan deriz, bir de daha doyurucu. Simit cidden cisss gidalar kategorisinde olmali. Kilo korumada yenebilir, verme doneminde hic olmasa daha iyi diye düşünüyorum.
Günaydın..
Geçmiş olsun canım..
günaydın sağol kaptanım inşallah hemen geçerGunaydin
Gecmis olsun
Bende bayadir cekmiyorum aslinda
Ama günde 3 defa da olmazdi
Konuya bak arkadas
4.takım evimiz A Arrietty_ anamız bundan sonra bir yere gitmemSana 60.00 ı gormeden ortadan kaybolmak yok bırdaha bız senle 2 ılerı bı gerı zor verıyoz. Onuda alıp gelıyon
Bugün 15 bin adım atmayı düşünüyorum rest felan yapma boşveryahu sabah sabah dünki menüleri okudum o ne adımlar öyle
aferin herkese , ben de bugün rest günü yapacaktım utandım 5000 adımımla yapmıyorum rest filan
@_Vera_ ben bir kaseye 5-6 yemek kaşığı filan koyuyordum yediğim zamanlarda 40-45 gr oluyor