Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eklentiler

• Screenshot_20210615_080320.jpg
    Screenshot_20210615_080320.jpg
    135 KB · Görüntüleme: 16
Kizi biraktim Eve yuruyorum. Sirf bu bana 4bin adim kazandiriyor 😂
Kalkinca Ilk yumurtayi 30dk icinde yemem gerekiyordu.
Ama yogun bir sabahdi
Eve gidince 2 yumurta ile yumurta kapama yapacagim
Cok mu uzak ya? Kiz da mi yuruyor masallah :)
Benimki scooterla gidiyor ben kostur kostur arkasindan tas catlasa 2 bin adim gidis donus :KK70:

Cok mu uzak ya? Kiz da mi yuruyor masallah :)
Benimki scooterla gidiyor ben kostur kostur arkasindan tas catlasa 2 bin adim gidis donus :KK70:
Aslinda uzak degil. 1 km baktim simdi 😂
Evet yürüyor, sorunsuz 6 yasinda zaten. Senin ki kac yasindaydi?
Aklimda tutamiyorum boyle seyleri 🙊 kesin konustuk hatta yaslari yakin olanlarimiz da var 😁

Günaydınn.. Kolay gele 😄
Nasıl olacak??
Sağol canım 😍 sabah 2 haşlanmış yumurta. Büyükse yarım, küçükse 1 tane muz, 1 bardak limonlu su.
Öğlen 150 gr tavuk yanına salata
Akşamda sabahki menünün aynısı.
2. Gün de sadece kahvaltı farklı yumurta yağda olacak ve muz yerine elma olacak. Geri kalan öğünler ilk günle aynı.
bu kadar 😅
Bende sirf sabah tartıldım, yumurta orucu ne kadar verdirecek diye 🤭
Ben de , ben de 😂 3. Gün şafağında tartıya bakıcam 😂

🧟‍♀️ 731. ETAP ZOMBİ KLANI MENÜ VE SPOR ÇİZELGESİ 🧟‍♀️
CumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembeSpor toplamları
aedenli aedenli 🆗🆗🆗🆗3681 P
matilda34 matilda34 🆗Ödül🆗🥗🆗 :spor: 1015 P
O okuyan_e 🆗Ödül🆗🆗🆗2306 P
Karpuzuncekirdegi Karpuzuncekirdegi 🆗🆗 💧Ödül🆗🥗 :spor: 860 P
istanbulin istanbulin 🆗Ödül🆗🆗🍞 3811 P

🆗 : Menü ve spor sıkıntısız

💧 : Su az

:spor: : Egzersiz eksik

🍞 : Karbonhidrat fazla

🥗 : Akşam menüsünde yeşillik eksik

Karpuzuncekirdegi Karpuzuncekirdegi Akşam menünde salata eksik. Bağırsak çalışmasını engelleyebilir bu durum.

Birde kizlar ben resmen dun 3 defa wc e ciktim. Regl iken genelde cikamam ben

Acaba kabak corbasimi sebep oldu diyorum 🤔

Icinde sadece 1 kabak 1 kucuk sogan
Tencerede kabaklarin ustunu kpatacak kadar su ekledim. Sonra blenderda bzzt.
Ayni Tencerede cok az tereyag da dereoturunu ince ince dilinlemistim. Hemen bir soteledim, blendar da karisimi ekledim tencereye. Sonra 50ml kaymak/Yemek kremasi ile kaynattim. Baharat biraz tuz ve karabiber vardi.
Tadi cok guzeldi 🤭
Kabizlik cekenler, deneyerek birsey kayip etmez bence.

Birde kizlar ben resmen dun 3 defa wc e ciktim. Regl iken genelde cikamam ben

Acaba kabak corbasimi sebep oldu diyorum 🤔

Icinde sadece 1 kabak 1 kucuk sogan
Tencerede kabaklarin ustunu kpatacak kadar su ekledim. Sonra blenderda bzzt.
Ayni Tencerede cok az tereyag da dereoturunu ince ince dilinlemistim. Hemen bir soteledim, blendar da karisimi ekledim tencereye. Sonra 50ml kaymak ile kaynattim. Baharat biraz tuz ve karabiber vardi.
Tadi cok guzeldi 🤭
Kabizlik cekenler, deneyerek birsey kayip etmez bence.
Kabak etki ediyor canım. Bende kabak yediğim gün ekstra çıkarım.
Bir de hc yağı tükettiğimden beri günde minimum 2 oluyor. Sindirim sorunu çekmiyorum uzun zamandır.

Kabak etki ediyor canım. Bende kabak yediğim gün ekstra çıkarım.
Bir de hc yağı tükettiğimden beri günde minimum 2 oluyor. Sindirim sorunu çekmiyorum uzun zamandır.
Bende bayadir cekmiyorum aslinda
Ama günde 3 defa da olmazdi 🤪
Konuya bak arkadas 😂

Yaa aslinda cok guzel menu.
Ama sabahki simit cok bozuyor.

Onun yerine 2 dilim tb ekmek ye daha iyi bana kalirsa, en azindan lifli falan deriz, bir de daha doyurucu. Simit cidden cisss gidalar kategorisinde olmali. Kilo korumada yenebilir, verme doneminde hic olmasa daha iyi diye düşünüyorum.
teşekkürler katılıyorum :KK51: ama sabahları babamlar alıp geliyorlar sıcak sıcak o kadar alıştırdılar ki, ben de sırf gün içerisindeki öğünlerimi simite sebep hafif tuttum , akşam yürüyüşün dk sını biraz uzattım , öyle telafi etmeye çalışıyorum, dediğin gibi hiç olmasa daha iyi ama kırmızı çizgim gibi birşey oldu :KK43:

günaydın kızlaaarrr, dün demiştim daha hafif hissediyorum ama tartıda 100 gr fazla çıktı 60,9 geldim diye, işte wc ye çıkmamaktanmış sanırım, bugün sırf o hissiyata sebep tekrar tartıldım veee 60,4 çıktıııııı :) aşırı mutluyum hedef 60,3 dahası da olursa ne mutlu banaaaaa :KK71::KK71:
herkese güzel günler diliyorum

Günaydın kızlar nasılsınız? Dün tüm gün topuklu ayakkabı üstündeydim. Her yerim öyle ağrıyor ki öyle ağrıyor ki yıllar sonra ilk kez topuklu giydim diye sanırım.

Size bir sorum var dün karbonhidrat yediğim için bugün nesfit yemeyi düşünüyorum sadece 1 porsiyon olarak kaç kaşık koymam gerekli

Sana 60.00 ı gormeden ortadan kaybolmak yok bırdaha😂 bız senle 2 ılerı bı gerı zor verıyoz. Onuda alıp gelıyon :KK47:
4.takım evimiz A Arrietty_ anamız bundan sonra bir yere gitmem
yahu sabah sabah dünki menüleri okudum o ne adımlar öyle :KK70:
aferin herkese , ben de bugün rest günü yapacaktım utandım 5000 adımımla yapmıyorum rest filan :KK70::KK70:

@_Vera_ ben bir kaseye 5-6 yemek kaşığı filan koyuyordum yediğim zamanlarda 40-45 gr oluyor
Bugün 15 bin adım atmayı düşünüyorum rest felan yapma boşver

O okuyan_e çol geçmiş olsun

X