Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

🧛‍♀️Vampirellalar Klani Menü ve Spor Takibi 🧛‍♀️
VampirellalarCumaCumartesiPazarPazartesiSpor Puani
Lusi Lusi 🦾/ 💧💪/💧💪/💧💪/💧131+180+473+488
@Suzan Avci💪/💧💪/💧🦾/ 💧💪/💧545+830+ 560
KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR Ödül / 💪/💧🦾/ 💧 🦾/ 💧💪/💧80 + 354+339+ 265
Dahlia_ Dahlia_ Ödül / 💪/💀💪/💧💪/ Su ?177+ 227
@_Vera_💪/💧💀 💪/💪/💧460+ 406+184

💪 : Dengeli menü
🦾 : Fazla karbonhidratli / Yetersiz menü
💧 : Yeterli su miktari
⚠ : Yetersiz su miktari

💥: Fazla Karbonhidrat telafisi
💀 : Gec Bildirim

A Arrietty_ kaptanım ben şimdiden önümüzdeki hafta için 4 günlük izin isteye bilir miyim? Cuma bildirim yaparım sonrasında hiç uğrayamam.. Kardeşimin doğum günü hemen ardından da nişanı var.. Annemde olacağım, normalde ara sıra uğrarım da ufaklığın peşinde koşmaktan pek mümkün olacağını sanmıyorum.. İzin verirsen 23ü yine buradayım inşaAllah.. Şimdi de o yüzden pek gelemiyorum zaten, hazırlık var, alışveriş falan anneme yardıma gidiyorum diye akşam anca dönüyorum eve..

A Arrietty_ kaptanım ben şimdiden önümüzdeki hafta için 4 günlük izin isteye bilir miyim? Cuma bildirim yaparım sonrasında hiç uğrayamam.. Kardeşimin doğum günü hemen ardından da nişanı var.. Annemde olacağım, normalde ara sıra uğrarım da ufaklığın peşinde koşmaktan pek mümkün olacağını sanmıyorum.. İzin verirsen 23ü yine buradayım inşaAllah.. Şimdi de o yüzden pek gelemiyorum zaten, hazırlık var, alışveriş falan anneme yardıma gidiyorum diye akşam anca dönüyorum eve..
Gunaydin canim
Olur tabii ki
Hayirli olsun ☺️

Ben gidip su içmeye başlayayım, dışarı çıkınca içemiyorum.. 😄 Hala şişkinliğim de var, benim şişkinliğimi maydanoz mu alıyordu yoksa suyum azaldı ondan mı böyle oldum anlamadım.. 🙄

Ben gidip su içmeye başlayayım, dışarı çıkınca içemiyorum.. 😄 Hala şişkinliğim de var, benim şişkinliğimi maydanoz mu alıyordu yoksa suyum azaldı ondan mı böyle oldum anlamadım.. 🙄
Maydonoz aliyor diye biliyorum.
Suyu az mi ictin? 1.5 L sonra heri kalan aksam su icerim demissin ama ne kadar ictin tam olarak?

X