- 22 Ekim 2020
- 7.680
- 25.160
Super olurdu yaNiye olmadi bende anlamadım.
Olsaydı güzel olurdu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Super olurdu yaNiye olmadi bende anlamadım.
Olsaydı güzel olurdu.
Yarin kaptana bi sorayım belki yardımcı olurSuper olurdu ya
Vampirellalar | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Spor Puani | |
Lusi | / | / | / | / | 131+180+473+488 | |
@Suzan Avci | / | / | / | / | 545+830+ 560 | |
KumraL_KrakeR | Ödül / / | / | / | / | 80 + 354+339+ 265 | |
Dahlia_ | Ödül / / ⚠ | / | / Su ? | 177+ 227 | ||
@_Vera_ | / | / ⚠ | / | 460+ 406+184 |
Günaydın..günaydın
migrenim tutmuş yürüyüşe gidemedim şimdi mecbur çalışıcam ama gözüm şiş gibi hissediyorum sabah sabah berbat yani
inşallah günün kalanı güzel olur
Gunaydin canimA Arrietty_ kaptanım ben şimdiden önümüzdeki hafta için 4 günlük izin isteye bilir miyim? Cuma bildirim yaparım sonrasında hiç uğrayamam.. Kardeşimin doğum günü hemen ardından da nişanı var.. Annemde olacağım, normalde ara sıra uğrarım da ufaklığın peşinde koşmaktan pek mümkün olacağını sanmıyorum.. İzin verirsen 23ü yine buradayım inşaAllah.. Şimdi de o yüzden pek gelemiyorum zaten, hazırlık var, alışveriş falan anneme yardıma gidiyorum diye akşam anca dönüyorum eve..
Günaydın kızlar
Bugün yumurta detoksuna başlıyorum ama sizinkinden farklı benim ki bakalım hangi yumurtalar ne kadar kilo verdiriyor
Gunaydingünaydın
migrenim tutmuş yürüyüşe gidemedim şimdi mecbur çalışıcam ama gözüm şiş gibi hissediyorum sabah sabah berbat yani
inşallah günün kalanı güzel olur
Gunaydin canim
Olur tabii ki
Hayirli olsun
Bende sirf sabah tartıldım, yumurta orucu ne kadar verdirecek diyeGünaydın kızlar
Bugün yumurta detoksuna başlıyorum ama sizinkinden farklı benim ki bakalım hangi yumurtalar ne kadar kilo verdiriyor
Günaydın canım sogan, biber, domates, patlıcan küçük küçük dograyıp pişiriliyor su yok içinde.Azicik yemissin kiz valla bravo Bu hafta atak bekliyorum senden
Cok guzel aksami cok hafif gecirmissin ozellikle
Patlicam parpulama ney kimenun de sporun da cok guzel canim
Bende sirf sabah tartıldım, yumurta orucu ne kadar verdirecek diye
Maydonoz aliyor diye biliyorum.Ben gidip su içmeye başlayayım, dışarı çıkınca içemiyorum.. Hala şişkinliğim de var, benim şişkinliğimi maydanoz mu alıyordu yoksa suyum azaldı ondan mı böyle oldum anlamadım..
Bişey mi oldu? Moralin mi bozuk?Bu aralar pek iştahım yok o iki yumurtayıda zorla yiyorum