tamam 3 gün olsun. benim tercihim tereyağında peynirli yumurta oluyor genelde. en azından doymayınca yağı tabaktan yalama şansım oluyor.
Ben de bugün ot aldım canım semizotu cekiiiiiyYani zaten 3 cesit sey var ben ayrı ayrı yemek isterim ama yumurtayi haslasam peyniri oyle yesem tereyağını ne yapacam demi yumurtaya sursek olmaz
Tereyaginda omlet yaparim bide peynir..Ne yiyeceğim derdi yok rahat aslinda
kum yada taş döküyor olabilirsin. neredesin ki sen ?Onu da burada recetesiz vereceklerini sanmiyorum.da kan var bayagi idrarimda antibiyotiksiz gecmez gibi geldi.
hayal etme gel hunharca tabak yalama hallerimi gör. mağara kadını oluyorum menü saatimde.Allah iyiliğini versin emi Hayal ettim
He cok prensipliyimdir kiz bi karar verince sonuna kadar yaparim daldan dala konmam heçPrensipli garı
haşlayıp sıcakken içerisine tereyağını peyniri ezip baharat koyup yiyebilirsin. yumurtadan bulut ekmek yapıp içerisine peynir tereyağ koyuğ yiyebilirsin. arayınca seçenek çok.Yani zaten 3 cesit sey var ben ayrı ayrı yemek isterim ama yumurtayi haslasam peyniri oyle yesem tereyağını ne yapacam demi yumurtaya sursek olmaz
Tereyaginda omlet yaparim bide peynir..Ne yiyeceğim derdi yok rahat aslinda
Basak burcu kocaEvlilik için hayırlısı olsun ben çok büyük konuşurum sonra da başıma gelir hiç anlaşamıyorum başak burcuyla eşim de başak ben aslan burcuyum
Sagol canimGeçmiş olsun canım
Bakalim ne diyecekler 3 saat bekletip bos gondermesinler de.kum yada taş döküyor olabilirsin. neredesin ki sen ?
hayal etme gel hunharca tabak yalama hallerimi gör. mağara kadını oluyorum menü saatimde.
Benim de taze fasulye cektiydi aldırdım ama 3 gun yumurta yiyecem neyse yaparim elbetBen de bugün ot aldım canım semizotu cekiiiiiy
Aaa bulut ekmek hiç yapmadım yemedim de baktim simdi süper birseymis yarin yaparim ben bunu...2 yumurtadan onu yapsam 1 yumurtayi haslasam tereyağı da var ooo baya güzel olacakhaşlayıp sıcakken içerisine tereyağını peyniri ezip baharat koyup yiyebilirsin. yumurtadan bulut ekmek yapıp içerisine peynir tereyağ koyuğ yiyebilirsin. arayınca seçenek çok.
hala 3 yumurta hakkın kaldı. yediğin peynir bulabildiğin en yağlı peynir olsun. labne kullanabilirsinAaa bulut ekmek hiç yapmadım yemedim de baktim simdi süper birseymis yarin yaparim ben bunu...2 yumurtadan onu yapsam 1 yumurtayi haslasam tereyağı da var ooo baya güzel olacak
Yer degisek seninle
Kız zaten sen erken mezun oldun. 70 i ucundan gorup kaçtın
Yumurta orucuda olmasa halımız harap. En aon ramazandan 2 hafta once yapmıstım bendemı yapsamCEYDOS benim kilo verme durdu resmen
Yumurta orucu yarindi degil mi?
Once tablo yapip Sonra kim kac kilo ne yedi icti bakayim
Ne guzel kılo. Boyun kaçtı58.5
Regl im ama Yinede o civardayim
O kım kızAlys leydim gelmiş hoşgelmiş. bizi kandırabileceğini mi sandın bakayım. seni kurnaz tilki. saman altından su yürüttün
Evet sabah tereyağlı omlet ve peynirin yarisini yerim..hala 3 yumurta hakkın kaldı. yediğin peynir bulabildiğin en yağlı peynir olsun. labne kullanabilirsin
aa yaptin mi sen oyle seyler kizYumurta orucuda olmasa halımız harap. En aon ramazandan 2 hafta once yapmıstım bendemı yapsam
Labne süzme peynir ve kasar var evde canim hepsinden az az yerimhala 3 yumurta hakkın kaldı. yediğin peynir bulabildiğin en yağlı peynir olsun. labne kullanabilirsin
Daldan dala daldan dalaHe cok prensipliyimdir kiz bi karar verince sonuna kadar yaparim daldan dala konmam heçbak hic diyetimi değiştirmeden sakin sakin ilerliyorum
Ahxhhshdj yalamayla bitmeyen yemeğe yemek demem agaaaahayal etme gel hunharca tabak yalama hallerimi gör. mağara kadını oluyorum menü saatimde.
Dursun dolapta yaparsın yaaBenim de taze fasulye cektiydi aldırdım ama 3 gun yumurta yiyecem neyse yaparim elbet
Sen de katilcan mi bize kaptanim..Cocuklar bana kaldi yine
Ne tablo ne kilo gecmisi yapabildim
Uyumamak icin direniyor kucuk
CEYDOS yumurta orucu cok guzdl
Baya degisik seyler yapiliyor yumurta ve peynir ikilisinden
He sırtım saglam gayri kimse kizmaz banaDaldan dala daldan dalaaferin kız sana aynen dewamke ceydosa emanetsin artık