Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ya benim polen alerjim falan yoktur aslinda ama bu sene polenlere bisiler olmus, beni bile etkiledi, cocuk zaten perişan oldu

Doktoru aradim, gerek yok gormeye diyor uzaktan ilac yaziyor. Cok sinirlerim bozuk. Tavsiye alinir efem.

ben bu tarifi de denedim senin dediğin gibi. ve çok güzel oldu. diğer yaptığımda karbonat vardı pek sevemedim.
Eve tahin alayim yarin
Karbonhidrati cok cok dusuk buldum asya marketinde
Esim e dayanmiyor 2 güne bitiyor
Bu arada sabah tartildi 118,3

Ya benim polen alerjim falab yoktur aslinda ama bu sene polenlere bisiler olmus, beni bile etkiledi, cocuk zaten perişan oldu

Doktoru arafim, gerek yok gormeye diyor uzaktan ilac yaziyor. Cok sinirlerim bozuk. Tavsiye alinir efem.
Ne ilaci yazdi ve kime yazdi?
Disarida gunes gozlugu (icerde takiliyor sanki, lafa bak)
Takin mutlaka. Yardimci oluyor. Onun disinda onerim yok.
Her yaz cilesini cekiyorum.

Ne zmn hapsursam gectigimiz yerde ki agac, cicekleri gosteriyor cocuklar. Annemin buna da alerjisi var diye

ne olsun zayıflamaya çalışıyorum yeniden. sen nasılsın asıl?
Bende iyiyim hacamat ve sülük yaptirdim bugun
Bende baslayim
Artik 58i kirmam gerek
MasAllah bende 58 olmam lazim
Bayagi yiprandim ondan

Cocuga yazdi, bilmiyorum ne ilaci, yarin alicam.
Normalde zaditen kullaniyordu da polene hic etkisi olmadi, simdi baska bir sey yazmis.

Ya ben de tembellestim iyi mi.
Napsak,
Hadi sozleselim, bugun veya yarin en az 20 dak pilates. Anlastik?

Lady oldum bu arada, yakismis mi

Cocuga yazdi, bilmiyorum ne ilaci, yarin alicam.
Normalde zaditen kullaniyordu da polene hic etkisi olmadi, simdi baska bir sey yazmis.
Polen kalmadi aslinda. Ot/cimen alerjisi daha cok suan. Gerci hollanda nin sezonu farkli olur
Ama sadece Polen alerjisi yok belki, asil onu demek istedim
Gunes gozlugu deneyin mutlaka

2in1 ne?
Kahvalti da 2 yimirta olabilir
Ben 1 yiyince acikiyorum hemen

Ee günü erken kapatmissin
Whyyy bebe?

Polen kalmadi aslinda. Ot/cimen alerjisi daha cok suan. Gerci hollanda nin sezonu farkli olur
Ama sadece Polen alerjisi yok belki, asil onu demek istedim
Gunes gozlugu deneyin mutlaka

Doktoru goremiyoruz ki.
Cok sinirliyim sorma halimi

Cocuk her mevsim bir seyle ugrasiyor. Suan polen her taraf burada, yeter da tozlasip durmayin diyom ama dinlemiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…