Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yeni mi nesil
Ayakta mı duramıyom
Dört kere hacca gittim🤪🤪
32 yaşındayım gııı ne yenisi
Ben seçmedim direk pis kaka dedim istemem dedim🤣🤣
yenisin işte. kasıntı nesil. bizim zamanımızda kadınlar daha çapkındı. istedik mi alırdık. siz ayağınıza bekliyorsunuz. gelenede armudun sapı üzümün çöpü diyerek itiyorsunuz. büyük kızıma verdiğim tavsiyeyi size de vereyim tipine bakmadan al seni güldürsün ve azıcık parası olsun. sen onu allayıp pullayıp güzel yaparsın. :halay:

Ozzybal Ozzybal @Asi Matmazel aysunayy aysunayy @caroline84
kızlar nasılsınız benim iki gündür migrenden anam ağladı, ilaçlar da midemi kötü yaptı. Klasik regl dönemi.😞
Bugün spor yapmak istemiyorum hiç. Yarında zaten crossfit günü bugün rest günü olsun dedim.
Belki biraz yürüyüş
Cok geçmiş olsun, bugun güzelce dinlen. Benim de bacaklarım biraz ağrıyor, sadece yürüyüş yaptım, biraz cardio yapmak istedim ama ancak 15 dakika sürdü.
Garibim o yarim saatte bile 10 sayfa olacak haberinyok😬😬
4 sayfa olmuş 😐

Merhaba ✌️
10:30 1 küçük salatalık, 3 çeri domates, 1 wasa üzerine süzme peynir, 3 yeşil zeytin,5 küçük parça örgü peynir, 2 haşlanmış yumurta
15:30 100 gram kırmızı et 🥩, salata
17:00 1 küçücük fındıkçık lahmacun :olamaz:
Su 2,5 litre
20 dk eliptik bisiklet 100 puan
5000 adım 150 puan
Toplam 250 puan

Findikcik cok küçük canim sbahta ekmegin yok ,bence kaptanlarimiz buna kizmaz 🤭😅
Tek öğünüm

3 yumurtadan omlet
1 domates
2 dilim peynir
1 dilim çavdar ekmeği
1 avuç fındık

Su 2.5 lt
1 maden suyu

A Arrietty_ kaptanım, bugün değil cezamı, normal günlük yürüyüşümü bile yapamadım.. Bütün gün halsizdim, sürekli ya oturup ya uzandım.. Yarın iyi olursam yürüyüp yazacağım..
Gecmis olsun canim, disarda olmak mi carpti acaba
Merhabalar 🌸

12.00: 1 haslanmis yumurta, 40 gr beyaz peynir,
2 kepekli grissini, salatalik-yesillik.

Ara:1 susam krokan
Ara: 10 kiraz

19.00: paket tavuk izgara-salata-cacik.

3 lt su, 100 jj ceza.
1000 adim: 30 puan 🙈

Basim agridigi icin tum gun yatar vaziyetteydim 1000 adimi evde zor attim,
cezaya cabaladim.
Herkese guzel haftalar 🧡
Eki Görüntüle 2869783

Afiyet olsun ,menun guzelmis :)
Kahvqlti

Kiymali biberli yumurta
1 dl tb ekmegi
4 zeytin 4 badem
Peynir
1 ince dl salam
Domates salatalık roka

Ara
2 kuru incir
2 taze kayısı

Aksam
Zeytin yağlı pirasa yemegi 6 7 kasik
3 kasik sebzeli bulgur pilavı
9 tane taze yesil biber

2.5 lt su 3 yapicam
2 bardak sekersiz cay
1 sade soda
1 tarcinli kahve

@neutral Ozzybal Ozzybal @Asi Matmazel @caroline84

15bin adim 450 puan
90 dk tempolu yürüyüş 225 puan
Toplam 675 puan
Eki Görüntüle 2869823

Afiyet olsun canim 🥰
Lusi Lusi mesaji almamisim ama sekersize cok guzel uyuyorsun ,eminim farkida cok guzel olucak😊

yenisin işte. kasıntı nesil. bizim zamanımızda kadınlar daha çapkındı. istedik mi alırdık. siz ayağınıza bekliyorsunuz. gelenede armudun sapı üzümün çöpü diyerek itiyorsunuz. büyük kızıma verdiğim tavsiyeyi size de vereyim tipine bakmadan al seni güldürsün ve azıcık parası olsun. sen onu allayıp pullayıp güzel yaparsın. :halay:
Valla ben beğendiğim erkeklere teklifi yapıştırıyodum:KK8: sıkılınca hopppp başkasına beni en çok kim mutlu ettiyse onu nikah masasına oturttum:KK75:

Neden kahkaha attim diye soruyor esim ama anlatsam kuser 🤣🤣🤣

Findikcik cok küçük canim sbahta ekmegin yok ,bence kaptanlarimiz buna kizmaz 🤭😅

Gecmis olsun canim, disarda olmak mi carpti acaba

Afiyet olsun ,menun guzelmis :)

Afiyet olsun canim 🥰
Lusi Lusi mesaji almamisim ama sekersize cok guzel uyuyorsun ,eminim farkida cok guzel olucak😊

Bilemedim ki canım..
Şimdi güldüm eğlendim iyiyim 😄

X