Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Afiyet olsun sabah 1 dilime indirebilirsin ekmegi diyecektim ama totalde cok guzel olmus zaten 😊

Afiyet olsun dengeli olmus 😊 her sey gramla olduguna gore hassas tarti var😊 oglen keciboyunuzu unu ve suyu anlayamadim bir sebebi mi var😊

Hello 🧡 guzel gidiyorsun 😊
Bu arada sen iyi biliyorsundur zaten de kh,yag,protein,mineraller,vitaminler vs dengeli aliyorsun degil mi eksik kalmasin vucudunda.

Haha tam cok olmus diyecektim kirmayin beni demissin 😀 yarin arti cikma da 😀 ceza gelir gibi duruyor 😀

Afiyet olsun, adimin-menun guzel sadece sabahkilerin miktarlarini belirtmedigin icin bilemedim 😀

Guclu-guzel bir kahvalti, guzel oglen ve aksam karbonhidrat ama o kadar kucucuk-findikcik diye miniklestirmissin ki bir sey diyemeyiz 😀 eliptigi sonra yaptiysan erimistir belki 😀

Anaaa yorum yapamadim.
3 yumurta diyecektim sonra baktim bir sey yok 😮
Gecmis olsun,umarim gecici bir halsizliktir.

Afiyet olsun,egzersizlerin guzel.aksam da iyi,sabah sucuk ve peynir miktari fazla degilse cig kofte gorulmeyebilir 😀

Afiyet olsun menun de adimin da guzel👏
Teşekkür ederim aslında haklısın çoğu zaman Bi dilim oluyo ama ben 16 saat açlık yapıyorum dün akşam aşırı baş ağrım oldu ve kahvaltı yapana kdr da geçmedi hiç sanki çok yeyince düzelecekmis gibi iki dilim yedim bugün böyle oldu arada iki dilime çıktığım oluyo kahvaltıda malesef inşallah tamamen bırakmak nasip olur 🤗💕

ya kuzum koptum gece gece. siz yeni nesil gençler çapkın olmayı bilmiyorsunuz. seçicisiniz ondan böyle oluyor.
Yeni mi nesil
Ayakta mı duramıyom
Dört kere hacca gittim🤪🤪
32 yaşındayım gııı ne yenisi
Ben seçmedim direk pis kaka dedim istemem dedim🤣🤣

Ben ilk yil cissss seylerden uzak durmak istiyorum. Cunku 1 yil sonra midem otomatik azicik buyuyecekmis. 5-10 kilo alacakmisim. Oyuzden boyle alismak istiyorum. Ki ben zaten ekmek, borek cips tatli cikolata seker fln hic sevmem.
Yersem direk bagirsaklara gidecek biliyorum ama eski halime donmekten cokkk korkuyorumm.
kuzenim de oldu ameliyat totalde 65 kilo verdi öyle taş olduki inşallah sende olucaksın olumlama yap sürekli kendine korkmak nedir burda hepimize meydan okuyan hatuna yakışıyor mu korkcaksan benden kork cumaya fena ölçünü alıcam nihahahaaa :cool:

aha bırak o zaman doğal yolları seç sen. bağırsakların tembelleşmiş.
Ya sebzeyi cok yersem sabahlari kuru kayisi ve bol su içersem falan normallesiyor da her zaman da dikkat edemiyorum ki :KK45:

Aslinda annem kabizdi benim hep sinameki icerdi küçüktüm de ozaman anne 1 yudum 2 yudum içeyim mi derken bende de kabizlik basladi..Dr a gitti bekunis aldi falan iste ondan da ictim:KK45:derken kiloda aldim sırf bu yüzden anam oyle iste:KK67:

X