Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz anca baskasina yaptiririzAhxhshdjsjd ayyyy valla kas yaptım size gülerken kız harakiri başka bişey bizle bi ilgisi yok evde denemeyiniz.
Kiz gercek mi bu sabun işi..Bak yapariz sonra çamaşır makinesi gibi köpürmeyelim...Bi de ben biliyonuz iste detox isine çevirmeyeyim olayi
Allahina normal diyet yap su son gunlerinde. Haareket et ve normal diyet. Kafayi bozma genehahaha ayy güldürdün kiz beni durduk yereBen de takarim diye korkuyorum kendimden..
yakıyorEe yakar o
yok yahu yapma valla yakıyor.Kiz gercek mi bu sabun işi..Bak yapariz sonra çamaşır makinesi gibi köpürmeyelim...Bi de ben biliyonuz iste detox isine çevirmeyeyim olayi
Sana bisey diyemmi. Sen yattikca o enerji gelmezzzz. O popoyu kaldir. Valla billahi hareket ettikce enerjin olacak. Mutluluk hormonu olacak laaa
he he ezersin sonra cuma günü ay çok meşguldüm ay giremedim de kaçırdım kim ne kdar vermiş demedeOe laaa laaaaaa ezecem ula seni
olmuştur canım fazla zorlama kendini miden şişmesin durduk yere
Canım diyetine çok dikkat ediyorsun bence gece uyusan daha iyi olur çünkü leptin gece salgılanıyor.o dediğin kalkış saati benim yatış saatim her gece tamam bu sefer erken uyuyacağım diyorum. bir bakmışım ezan okunuyor ben hala oturuyorum. dün gecede legacies e takıldım. 3. sezonu izlememiştim.
Bizim millet takintili azicik. Hepsi safiye sallayin biraz yaw. Kendinize vakit ayirin len. Sonra pisman olacazzzKaldırdım yaa, ama hiç mutluluk verici birşey yapmıyorum, ev işi mutluluğumu sömürüyor şu an
Bekledigim kadar kötü degil ammaa kac gundur karbonhidrat cok
Sabah guzel
Ara meyve biraz fazla ama hadi goz yumdum
Aksam guzel ama ekmek 1 dilim olsa daha iyiymis
Cekirdek cok Alakasiz olmus
Dedigim gibi kotu degil
Ama kac gundur karbonhidrat cok aldin
Yarin ki görevin
küçüktüm kabız oldum annem yap dedi ne yapayım. ben çocukken sökecek ilaç vardı da ben mi almadım. osmolak alın o zaman. ben kedim kabız olunca aldımda böyle bişey olduğunu öğrendim. birde hap var bitkisel adını bulayım yazarım.eczacısı anneme vermişti.Kimin denedigini anladin demi aysunayy
Ben giremedim? Ben? Len gunde 1000 mesajdan dusmuyom KK bana msj atti sus diyehe he ezersin sonra cuma günü ay çok meşguldüm ay giremedim de kaçırdım kim ne kdar vermiş demede
olmuştur canım fazla zorlama kendini miden şişmesin durduk yere
Bizim millet takintili azicik. Hepsi safiye sallayin biraz yaw. Kendinize vakit ayirin len. Sonra pisman olacazzz
Asggsgshs ben oturup kendisinin teşrifini beklicem. Başka önerilere kapalıyım teşekkürler.Ahxhshdjsjd ayyyy valla kas yaptım size gülerken kız harakiri başka bişey bizle bi ilgisi yok evde denemeyiniz.
Durmaaaaa o ekmegi yerkende durmadin1 tur tamam son hareket fenaymış ama karnım yandı
Bitirip geliyorum hemen
Baktım 10 sayfa var, okunur mu o şimdi. Direk buraya geldim. Sayfa okumaktan bisey yazamıyorumAhaaa Ozzybal da geldi oda bizden ama gostermiyor gerci az geliyo nasil gorecez
Deli seniiii
ya iradem biraz zayıfladı ilk günlere göre o yuzden normal diyete geçiş yaptım ama ilk fırsatta detox istiyorumAllahina normal diyet yap su son gunlerinde. Haareket et ve normal diyet. Kafayi bozma gene
Aha denemiş azciksa birsey olmaz ise yarıyorsa.yakıyor
yok yahu yapma valla yakıyor.
Hee ceydos değil miKimin denedigini anladin demi aysunayy