Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hani kimse yokkkk. Maynaklardan da kimse yok. Bas maynak benem. aedenli aedenli benim veliaht😂 nerdesiniz ulaaa😍
Dahlia_ Dahlia_ @esmeriiim O okuyan_e ( sende pek normal degilsin gibime geldi😆😆) @Asi Matmazel kibar maynak😂
@Ayse_M (neyse onun kaynanasi termoscu ariyor. Isi cok kuzumun🤣) veeeee ustamizz canimiz cigerimizzz CEYDOS CEYDOS 😂😂
NERDESINIZZZZZZZ

Bütün gün yatınca evdekilerin yemeği gecikti.. Şimdi de toparlama zamanı ama hiiiççç halim yok :işsiz: 3 gün uyuyasım varr:KK53:

Hani kimse yokkkk. Maynaklardan da kimse yok. Bas maynak benem. aedenli aedenli benim veliaht😂 nerdesiniz ulaaa😍
Dahlia_ Dahlia_ @esmeriiim O okuyan_e ( sende pek normal degilsin gibime geldi😆😆) @Asi Matmazel kibar maynak😂
@Ayse_M (neyse onun kaynanasi termoscu ariyor. Isi cok kuzumun🤣) veeeee ustamizz canimiz cigerimizzz CEYDOS CEYDOS 😂😂
NERDESINIZZZZZZZ

Yarin tarti gunu. Kim kim benimle yarisiyordu ya merak ettimm. CEYDOS CEYDOS O okuyan_e veee? Ne durumdasinizzz

valla benim çok iyi gidiyor her ne kadar crossfit yapamasam da :KK70: :KK70:

diyetime tam uyup hareketlerimi yapıyorum yarın kontrolden geçer cuma günü de sonuç raporunu postana bırakırım :KK70:

Öğlen ki keki ödül yazıyorum canım. Akşam da yememişsin zaten. Su miktarında güzel 👍

Menü güzel su az 😞

Menüde sporlarda çok güzel 👏🏼👏🏼 su miktarını yazmayı unutmuşsun hemen yazarsan tabloya ona göre ekleyeceğim

Su, sporlar çok güzel. Annene gitmek spor anlamında çok işine yaradı.
Menencen nedir? Geçende de menünde gördüm nette arattım bulamadım. Herhalde menemen yedi yanlışlıkla bu şekilde yazdı diye düşündüm
😀 Ona göre menüyede yüsss puan vericem 😂
Canım kusura bakma yeni gördüm mesajını 2.5 litre içtim.
Kolay gelsin canım 😊

X