Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi ilerliyon. Cok gaddarsin kendine. Yapma bitanem. Iyisin boyle devammHaklisin unutuyorum bazen amacimi.
Adetime 10 gun kadar kaldi gidecegim de dr a..Ne oldu bana nazar oldum yaw
Yapin diye attim zaten
Çekik göz severim benben beğenmedim bunlar koreli. daha böyle ne bilem lucifer gibi olsalardı.
Ayyyy koptum yaa oyyyDetayi niye veriyon la hic fatma girige yakisiyormu cicegim
Ben cicek unu nerden bulacam kizz. Dur bi bakimmdurun durun aklıma şimdi geldi geçen yıl bir ara ben kabız olmuştum çiçek unu aldım. çok tıkanınca yoğurduma 1 çay kaşığı koyuyordum. ertesi gün birşey kalmıyordu
ay canım çok sıkılıyor aslında kötüyüm dedim ya. uzandım azıcık tam dalacak gibi oldum nasıl bir ağrı resmen koştum.Detayi niye veriyon la hic fatma girige yakisiyormu cicegim
Hani kimse yokkkk. Maynaklardan da kimse yok. Bas maynak benem. aedenli benim veliaht nerdesiniz ulaaa
Dahlia_ @esmeriiim O okuyan_e ( sende pek normal degilsin gibime geldi) @Asi Matmazel kibar maynak
@Ayse_M (neyse onun kaynanasi termoscu ariyor. Isi cok kuzumun) veeeee ustamizz canimiz cigerimizzz CEYDOS
NERDESINIZZZZZZZ
Hani kimse yokkkk. Maynaklardan da kimse yok. Bas maynak benem. aedenli benim veliaht nerdesiniz ulaaa
Dahlia_ @esmeriiim O okuyan_e ( sende pek normal degilsin gibime geldi) @Asi Matmazel kibar maynak
@Ayse_M (neyse onun kaynanasi termoscu ariyor. Isi cok kuzumun) veeeee ustamizz canimiz cigerimizzz CEYDOS
NERDESINIZZZZZZZ
Öbürünü tercih edeceğim sanırım ahahahYa o yada oburu. Sen bilin
Hayirdir kuzum yaaBütün gün yatınca evdekilerin yemeği gecikti.. Şimdi de toparlama zamanı ama hiiiççç halim yok 3 gün uyuyasım varr
Öbürü harakiri oluyoÖbürünü tercih edeceğim sanırım ahahah
Oe laaa laaaaaa ezecem ula senivalla benim çok iyi gidiyor her ne kadar crossfit yapamasam da
diyetime tam uyup hareketlerimi yapıyorum yarın kontrolden geçer cuma günü de sonuç raporunu postana bırakırım
Ay olecemmmmm kizim seni takimdan atmak gerek. Takintilisin valla kiz denendiKiz gercek mi bu sabun işi..Bak yapariz sonra çamaşır makinesi gibi köpürmeyelim...Bi de ben biliyonuz iste detox isine çevirmeyeyim olayi
Canım kusura bakma yeni gördüm mesajını 2.5 litre içtim.Öğlen ki keki ödül yazıyorum canım. Akşam da yememişsin zaten. Su miktarında güzel
Menü güzel su az
Menüde sporlarda çok güzel su miktarını yazmayı unutmuşsun hemen yazarsan tabloya ona göre ekleyeceğim
Su, sporlar çok güzel. Annene gitmek spor anlamında çok işine yaradı.
Menencen nedir? Geçende de menünde gördüm nette arattım bulamadım. Herhalde menemen yedi yanlışlıkla bu şekilde yazdı diye düşündüm
Ona göre menüyede yüsss puan vericem
Hayirdir kuzum yaa
O ne ya ben kendisinin gelmesini beklemek diye öbürü demiştim allahım kikili mikili şeylere kurban gidicemÖbürü harakiri oluyo
Sana bisey diyemmi. Sen yattikca o enerji gelmezzzz. O popoyu kaldir. Valla billahi hareket ettikce enerjin olacak. Mutluluk hormonu olacak laaaBilemedim ben de, bugün böyle geçti, hareketsiz, enerjisiz.. Oğlum olmasa hiç yerimden kalkmam, o biraz mecbur kaldırıyor
hahaha ayy güldürdün kiz beni durduk yereBen de takarim diye korkuyorum kendimden..Ay olecemmmmm kizim seni takimdan atmak gerek. Takintilisin valla kiz denendi
Ahxhshdjsjd ayyyy valla kas yaptım size gülerken kız harakiri başka bişey bizle bi ilgisi yok evde denemeyiniz.O ne ya ben kendisinin gelmesini beklemek diye öbürü demiştim allahım kikili mikili şeylere kurban gidicem