buradayım ya işte ne çığırıyon. hane mi doyuruyordum.Hani kimse yokkkk. Maynaklardan da kimse yok. Bas maynak benem. @aedenli benim veliahtnerdesiniz ulaaa
@AKovser @esmeriiim O okuyan_e ( sende pek normal degilsin gibime geldi) @Asi Matmazel kibar maynak
@Ayse_M (neyse onun kaynanasi termoscu ariyor. Isi cok kuzumun) veeeee ustamizz canimiz cigerimizzz CEYDOS
NERDESINIZZZZZZZ
Ne kiziyonburadayım ya işte ne çığırıyon. hane mi doyuruyordum.
kızmadın suzanım acık sabır dedim sadece oyyyy ne haddime, iki eler 3 yoğurur sonra yerden yere vurursun beniNe kiziyon
Senin sagin solun belli olmuyorrkızmadın suzanım acık sabır dedim sadece oyyyy ne haddime, iki eler 3 yoğurur sonra yerden yere vurursun beni
Yarin icin ayir bari kendineevdekilerin tabaklarında olan benim tabağımda olan bir yumurta ve havuç vardı onlar bitti
Eki Görüntüle 2869734
kalır zaten ama salı günü normal yeme bugün 12. gün yarın 13 olacak.Yarin icin ayir bari kendine
Tuh yarin anladimkalır zaten ama salı günü normal yeme bugün 12. gün yarın 13 olacak.
He yaw gunde 1000 msj yaziyom nasil bulacam simdiNot alir insan
kötü olursa yaparım yine lahana bol almıştım. dolabı işgal ediyorlar.Tuh yarin anladim
Sali ya kadar kötü olmazsa ayir
Kus kadar yiyip arti cikman acaba uyku Duzenin yuzunden mihemen öteyim sabahtan beri sinir oluyorum yine cumaya göre +200 gr çıktım bu sabah. yarın ne olacak bende merak ediyorum.
Ben 112,2 dim sabahhemen öteyim sabahtan beri sinir oluyorum yine cumaya göre +200 gr çıktım bu sabah. yarın ne olacak bende merak ediyorum.
yzgt vardı galiba benim hatırladığım aedenli olabilir. anam her önüne gelene meydan okuyon sonra unutuyon ben düelloda değilim diyon çekiliyonHe yaw gunde 1000 msj yaziyom nasil bulacam simdi
bende ona suç buluyorum yeme liste dışı yok su en az 3000 ml. eeee daha ne demek ki uyku yüzünden .ama olmuyor bişey uykumu kaçırıyor sonra takılıp kalıyorum uyumadan.Kus kadar yiyip arti cikman acaba uyku Duzenin yuzunden mi
vay vay saman altından su yürütüyorsun. -400 mükemmelBen 112,2 dim sabah
Buldummmyzgt vardı galiba benim hatırladığım aedenli olabilir. anam her önüne gelene meydan okuyon sonra unutuyon ben düelloda değilim diyon çekiliyon
Magnezyum icsene. Uykunu duzenliyor. Gaddar kaptan saolsun ya kesfettim bunubende ona suç buluyorum yeme liste dışı yok su en az 3000 ml. eeee daha ne demek ki uyku yüzünden .ama olmuyor bişey uykumu kaçırıyor sonra takılıp kalıyorum uyumadan.
vay vay saman altından su yürütüyorsun. -400 mükemmel