Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Biraz zaman tanı canım kendine zorlamaya gerek yok
Oo misafir severiz hahahah ne veriiiim abime

daha çok zor biliyor musun hiç açılacakmış gibi gelmiyor. ben bu iş başladığında en erken 2 sene demiştim gidişatta öyle gösteriyor.
Aşılamayı hızlandırdılar açarlar artık Eylül Ekim’de canım. Ay açsınlar yaaa okulumu seviyorum ben müdürden hala tiksiniyorum

Dogru bence
Ben 7 saat uyumusum yine
Bu sefer derin uyku 2 saat 35 dk

Erken yatinca daha cok uuyuyorum.
Sabah kalkma saatimiz fix
5.30-6 arasi
o dediğin kalkış saati benim yatış saatim her gece tamam bu sefer erken uyuyacağım diyorum. bir bakmışım ezan okunuyor ben hala oturuyorum. dün gecede legacies e takıldım. 3. sezonu izlememiştim.

Bakin burda ne var

Eklentiler

• 16235867037602863256945581539952.jpg
    165,5 KB · Görüntüleme: 22
badem mi fındık mı b bir unda anlamadım?
Ne ararsan var

tarifi hemen kaydettim. yulaf lifi almam lazım sadece o da kolay hemen sipariş veririm cuam ödül yapacağım kendime. 70 olacağım hayaliyle yaşıyorum o gün.

Dogru bence
Ben 7 saat uyumusum yine
Bu sefer derin uyku 2 saat 35 dk

Erken yatinca daha cok uuyuyorum.
Sabah kalkma saatimiz fix
5.30-6 arasi
ben 12.50 saat uyumuşum
derin uykumda 3.53 dk
doğrudur bence o kadar ağrı kesiciden sonra
sabah 7 gibi uyandım zorla geri uyuttum kendimi 9 buçuk 10 a kadar
pazar keyfi yapıcam diye

ben 12.50 saat uyumuşum
derin uykumda 3.53 dk
doğrudur bence o kadar ağrı kesiciden sonra
sabah 7 gibi uyandım zorla geri uyuttum kendimi 9 buçuk 10 a kadar
pazar keyfi yapıcam diye
13 te uyandım bugün pazar az daha uyu dedim ama evdeki gürültüler hat safhadaydı uyuyamadım. son günlerde hep uykuluyum ben.

söğütözü cepanın oraya giderken değil miydi?
Aştı nin orası sogutozu oluyor.
bakanlıklar caddesinde oturuyoruz. @Lusi yaklaşık 4-5 km mesafe şimdi o yüzden bu yürüyüş yolu nerede bana söylemelisin?
Aslinda birlik mahallesinde güzel parklar var, biz cocuklari Nisan ayinda bol bol zafer parkına götürdük. Yine MTA nin yakınlarında güzel bir park var, çansera diyorlar.
Evet çok iyi oldu buraya gelmem, ev müstakil olduğu için gece bile dışarıya çıkabiliyorum, bebek ağlayınca koşa koşa içeri giriyorum yalnız geceleri biraz soğuk yine de yürüyorum.
Menencen, sarmaşık dikeninin yumuşak ucu, diken ucu kavurması diye de geçiyor. Oldukça hafif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…