Biraz zaman tanı canım kendine zorlamaya gerek yokYok valla,
Spora gidecektim de cesaret edemedim, aslinda baya azaldi acisi ama yine de risk almadim.
Misafirim gelecek, meze sofrasi kurucam ona hazirlaniyorum simdi de.
Her sey saglikli ama oyle boyle degil
Dicem little little into the middle bizde
Alys kiz
Cuma 5 saat 50dk uyumusum
2 saat 5 dk derin uyku
Dünde 7 saat uyumusum 2 saat 50dk derin uyku
Bakalim bu gece ne diyecek saat
Aşılamayı hızlandırdılar açarlar artık Eylül Ekim’de canım. Ay açsınlar yaaa okulumu seviyorum bendaha çok zor biliyor musun hiç açılacakmış gibi gelmiyor. ben bu iş başladığında en erken 2 sene demiştim gidişatta öyle gösteriyor.
Dogru bence9 saat uyumusum
1.10 derin uyku diyor
Saat bozuk bence, 9 saat uyunur mu ya
tiksinç müdür sanal tükürük attım ona.Aşılamayı hızlandırdılar açarlar artık Eylül Ekim’de canım. Ay açsınlar yaaa okulumu seviyorum benmüdürden hala tiksiniyorum
o dediğin kalkış saati benim yatış saatim her gece tamam bu sefer erken uyuyacağım diyorum. bir bakmışım ezan okunuyor ben hala oturuyorum. dün gecede legacies e takıldım. 3. sezonu izlememiştim.Dogru bence
Ben 7 saat uyumusum yine
Bu sefer derin uyku 2 saat 35 dk
Erken yatinca daha cok uuyuyorum.
Sabah kalkma saatimiz fix
5.30-6 arasi
badem mi fındık mı b bir unda anlamadım?Bakin burda ne var
Ne ararsan varbadem mi fındık mı b bir unda anlamadım?
tarifi hemen kaydettim. yulaf lifi almam lazım sadece o da kolay hemen sipariş veririm cuam ödül yapacağım kendime. 70 olacağım hayaliyle yaşıyorum o gün.Ne ararsan var
Havva Şimşek on Instagram: "Merhaba katmer için tarif bekleyenler buraya makrolarınıda hesap ettim öyle geldim 😁 TAHILSIZ KATMER MALZEMELER 8 adet için 100 gr badem unu 80 Hindistan cevizi unu 40 gr öğütülmüş keten tohumu 40 gr psyllium husk , k
136 likes, 15 comments - havvasmsk on June 10, 2020: "Merhaba katmer için tarif bekleyenler buraya makrolarınıda hesap ettim öyle geldim 😁 TAHILSIZ KATMER MALZEMELER 8 adet için 100 gr badem unu 80 Hindistan cevizi unu 40 gr öğütülmüş keten tohumu 40 gr psyllium husk , karnıyarık otu tozu...www.instagram.com
mantıyı bile hallettin bunu mu yapamayacaksın. olur o endişe etmeBuzdolabi yolcusu
Umarim basara bilirim
Seni öpeceğimtiksinç müdür sanal tükürük attım ona.
Böyle seksulu foto olur mu gı
ahahha ceydoşta geçen sene tükürmüştü demeyi unutma ama içimde kalmasın.Seni öpeceğim
Seneye tayin isteyecem ya giderken gerçeğini yapıp giderim herhalde püüüüü senin müdürlüğüne diye
Ahahahha tamam hatta Fatma girik diyecemahahha ceydoşta geçen sene tükürmüştü demeyi unutma ama içimde kalmasın.
ben 12.50 saat uyumuşumDogru bence
Ben 7 saat uyumusum yine
Bu sefer derin uyku 2 saat 35 dk
Erken yatinca daha cok uuyuyorum.
Sabah kalkma saatimiz fix
5.30-6 arasi
13 te uyandım bugün pazar az daha uyu dedim ama evdeki gürültüler hat safhadaydı uyuyamadım.ben 12.50 saat uyumuşum
derin uykumda 3.53 dk
doğrudur bence o kadar ağrı kesiciden sonra
sabah 7 gibi uyandım zorla geri uyuttum kendimi 9 buçuk 10 a kadar
pazar keyfi yapıcam diye
Aştı nin orası sogutozu oluyor.söğütözü cepanın oraya giderken değil miydi?
Aslinda birlik mahallesinde güzel parklar var, biz cocuklari Nisan ayinda bol bol zafer parkına götürdük. Yine MTA nin yakınlarında güzel bir park var, çansera diyorlar.bakanlıklar caddesinde oturuyoruz. @Lusi yaklaşık 4-5 km mesafe şimdi o yüzden bu yürüyüş yolu nerede bana söylemelisin?
Evet çok iyi oldu buraya gelmem, ev müstakil olduğu için gece bile dışarıya çıkabiliyorum, bebek ağlayınca koşa koşa içeri giriyorumÖğlen ki keki ödül yazıyorum canım. Akşam da yememişsin zaten. Su miktarında güzel
Menü güzel su az
Menüde sporlarda çok güzelsu miktarını yazmayı unutmuşsun hemen yazarsan tabloya ona göre ekleyeceğim
Su, sporlar çok güzel. Annene gitmek spor anlamında çok işine yaradı.
Menencen nedir? Geçende de menünde gördüm nette arattım bulamadım. Herhalde menemen yedi yanlışlıkla bu şekilde yazdı diye düşündüm
Ona göre menüyede yüsss puan vericem