Wauwww sen guzel bir yerinde yaşıyorsun sanirim canimben hiç sevemedim hala sevmemeye devam ediyorum. 4 yıl yaşadım kurtuldum artık gelmem dedim ama kader işte düşürdü beni yine buraya. iyi tarafı önceden yenikentte otururken şimdi çaçankayadayım
Aman bacım ben izmirdeyımde noluyo yasak var gıdemıyozkıKeşke bacım dibimizde deniz olaydı amanne çok isterdim zalım angara
bilemedim o bulvar nerede neyse az daha yaşarsam öğrenicim inşallah.Anadolu bulvarında bu yürüyüş yolu CHP binası
Memeeeeeliiimmmm gittiiiii gittiiii gitiiMemeliyle buluşurum hiç bakmam gözünüzün yaşına
Uzak uzak o terste kalıyormuşEvet cepaya da yakınız. Sen nerdesin ?
Bebeğim sen daha allahtan cezanı mı istiyon gıııı. Yeşilin mavinin içimdesin napcan beton yıgınlarınıWauwww sen guzel bir yerinde yaşıyorsun sanirim canim..Keçiören ve Mamak in yaninda ya ben severdim de iste simdi yaşadığım yer kucuk sosyal yeşil bir Karadeniz ilcesi denize de cok yakin vsvs derken Ankara gözümde itici bir yer oldu cikti Ankaraya 3 saat..gunu birlik git gel yapıyoruz hastane isimiz oldugunda..
4 km kız ne uzağı. sıkça gidiyorum avm ziyaretine. yapı marketlerden biri orada en sevdiğimden.Uzak uzak o terste kalıyormuş
Bauhaus mu4 km kız ne uzağı. sıkça gidiyorum avm ziyaretine. yapı marketlerden biri orada en sevdiğimden.
ay daha ne istiyorsun küçük yeşil denize yakın yuh bana deseler koşa koşa gelirim. ben zaten büyük şehir sevmiyorum. hele karadeniz ah ah hiç yaşama şansım olmadı.Wauwww sen guzel bir yerinde yaşıyorsun sanirim canim..Keçiören ve Mamak in yaninda ya ben severdim de iste simdi yaşadığım yer kucuk sosyal yeşil bir Karadeniz ilcesi denize de cok yakin vsvs derken Ankara gözümde itici bir yer oldu cikti Ankaraya 3 saat..gunu birlik git gel yapıyoruz hastane isimiz oldugunda..
evet o çok severim içinde gezmeyi.Bauhaus mu
Kalk gidek gıay daha ne istiyorsun küçük yeşil denize yakın yuh bana deseler koşa koşa gelirim. ben zaten büyük şehir sevmiyorum. hele karadeniz ah ah hiç yaşama şansım olmadı.
Off ben de ama burda yokevet o çok severim içinde gezmeyi.
sonbaharda gitsek olur mu? malum yaz dönemi benim yolculuklarım çok fazla olacak. gene ceydoş yollarda rotaları olacak. bu yıla kadar 4000-5000 km civarı yol gidiyordum inşallah bu sene yarıya inmesini planlıyorum ama bellide olmaz tabi.Kalk gidek gı
Off ben de ama burda yok
Orkideleri çok güzel oranın
Bebeğim sen daha allahtan cezanı mı istiyon gıııı. Yeşilin mavinin içimdesin napcan beton yıgınlarını
Ben Ankara’ya değil sana gelem daha mantıkı
Gelin valla gezeriz ne guzelay daha ne istiyorsun küçük yeşil denize yakın yuh bana deseler koşa koşa gelirim. ben zaten büyük şehir sevmiyorum. hele karadeniz ah ah hiç yaşama şansım olmadı.
Oyy maşallahsonbaharda gitsek olur mu? malum yaz dönemi benim yolculuklarım çok fazla olacak. gene ceydoş yollarda rotaları olacak. bu yıla kadar 4000-5000 km civarı yol gidiyordum inşallah bu sene yarıya inmesini planlıyorum ama bellide olmaz tabi.
sayarız canım sıkıntı yokSelam kızlar kahvaltıdan sonra arkadas aradi hadi denize gidiyoruz gelin diye pat diye cikmis bulunduk giremedim..valla hazırlık ta pek yapamadim kendime göre...makarna pişi kek kurabiye yani hep cıs seyler vardi..artik kek yedim biraz...baska birsey yemedim ama o da saat 3 gibiydi odulden sayarız demi
Gülün dikeni olmuş o öyle dikene can kurban yaGelin valla gezeriz ne guzeliste yılda 10 15 kez hastane için Ankaraya gitmek dert oluyor bize amma yapacak bir şey yok..Ona da alistik
daha çok zor biliyor musun hiç açılacakmış gibi gelmiyor. ben bu iş başladığında en erken 2 sene demiştim gidişatta öyle gösteriyor.Oyy maşallahsonbaharda haydin Kızlar okula diyecek MEB
Alys şimdi tek koluyla 20 bin adım falan atar kalkam da Leslie yapamAlys
Sesi de çıkmıyor sessiz insandan korkarım ben, deliden korkmam
Öğlen ki keki ödül yazıyorum canım. Akşam da yememişsin zaten. Su miktarında güzelKahvaltı
Tereyağlı omlet
Domates salatalık roka
1 dl ekmek
4 zeytin
Peynir salam
Oglen 15:00 gibi
2 dl kek disaridaydim gec te geldik mecbur yedim cok acikmistim
H3RA_ @Ozzybal @Asi Matmazel @caroline84
6000 adim 180 puan
200 jj 200 puan
Toplam 380 puan
2.5 lt su
4 bardak cay
1 filtre kahve
Spor da cok yapamadim yuruyuse cikamadim
Eki Görüntüle 2869309
Menü güzel su azH3RA_
11.30mlet, peynir, zeytin, domates salatalık 1 tk. Tahin pekmez, 1 çay k. Çilek reçeli 2 dl. Çok tahıllı ekmek
Ara :3 yeşil erik
20.00: adana kebap ekmeksiz, ayran salata
2lt su
7. 292 adım : 218 adım
120 dk yavaş yürüyüş : 120 puan
Toplam: 338 puan
Tüm gün dışarıdaydım bugünlük böyle oldu
Menüde sporlarda çok güzelCumartesi kahvaltı 12.00
2 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, 10 çig fındık, az peynir, maydonoz, Dereotu,,
2 dilim mango
Ara sade Türk kahvesi
Akşam 1 kase yeşil mercimek çorbası, 4 tane köfte, 1 kase yogurt
40 dk tempolu yürüyüş 100
@sedulu kaptanım attıgı video 300
25 dk Tanju zumba workout 100
180 tane merdiven 54puan
8857 adım 265 puan
104 İpsiz atlama 13*2=26
Toplam 865 puan
H3RA_ @Ozzybal @Asi Matmazel aysunayy Eki Görüntüle 2869401
Su, sporlar çok güzel. Annene gitmek spor anlamında çok işine yaradı.H3RA_ @Asi Matmazel @caroline84 aysunayy
Sabah: 2 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, domates, salatalık, 1 dilim ekmek
Ögle: 3 kasik kıymalı patates, 1 kase yoğurt
Aksam: 1 tabak menencen kavurması
Ara: 4 erik, 10 adet karadut
2.5 litre su
11600 adim: 345 p
300 jj: 300 p
60 dakika tempolu yürüyüş: 150 p
Toplam: 795 puan
Eki Görüntüle 2869415