Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben hiç sevemedim hala sevmemeye devam ediyorum. 4 yıl yaşadım kurtuldum artık gelmem dedim ama kader işte düşürdü beni yine buraya. iyi tarafı önceden yenikentte otururken şimdi çaçankayadayım
Wauwww sen guzel bir yerinde yaşıyorsun sanirim canim ..Keçiören ve Mamak in yaninda ya ben severdim de iste simdi yaşadığım yer kucuk sosyal yeşil bir Karadeniz ilcesi denize de cok yakin vsvs derken Ankara gözümde itici bir yer oldu ciktiAnkaraya 3 saat..gunu birlik git gel yapıyoruz hastane isimiz oldugunda..

Bebeğim sen daha allahtan cezanı mı istiyon gıııı. Yeşilin mavinin içimdesin napcan beton yıgınlarını
Ben Ankara’ya değil sana gelem daha mantıkı

ay daha ne istiyorsun küçük yeşil denize yakın yuh bana deseler koşa koşa gelirim. ben zaten büyük şehir sevmiyorum. hele karadeniz ah ah hiç yaşama şansım olmadı.

Kalk gidek gı

Off ben de ama burda yok
Orkideleri çok güzel oranın
sonbaharda gitsek olur mu? malum yaz dönemi benim yolculuklarım çok fazla olacak. gene ceydoş yollarda rotaları olacak. bu yıla kadar 4000-5000 km civarı yol gidiyordum inşallah bu sene yarıya inmesini planlıyorum ama bellide olmaz tabi.

Bebeğim sen daha allahtan cezanı mı istiyon gıııı. Yeşilin mavinin içimdesin napcan beton yıgınlarını
Ben Ankara’ya değil sana gelem daha mantıkı

ay daha ne istiyorsun küçük yeşil denize yakın yuh bana deseler koşa koşa gelirim. ben zaten büyük şehir sevmiyorum. hele karadeniz ah ah hiç yaşama şansım olmadı.
Gelin valla gezeriz ne guzel iste yılda 10 15 kez hastane için Ankaraya gitmek dert oluyor bize amma yapacak bir şey yok..Ona da alistik

Oyy maşallah sonbaharda haydin Kızlar okula diyecek MEB

sayarız canım sıkıntı yok

Alys şimdi tek koluyla 20 bin adım falan atar kalkam da Leslie yapam Alys
Sesi de çıkmıyor sessiz insandan korkarım ben, deliden korkmam

Yok valla,
Spora gidecektim de cesaret edemedim, aslinda baya azaldi acisi ama yine de risk almadim.
Misafirim gelecek, meze sofrasi kurucam ona hazirlaniyorum simdi de.
Her sey saglikli ama oyle boyle degil

Dicem little little into the middle bizde

Öğlen ki keki ödül yazıyorum canım. Akşam da yememişsin zaten. Su miktarında güzel
Menü güzel su az
Menüde sporlarda çok güzel su miktarını yazmayı unutmuşsun hemen yazarsan tabloya ona göre ekleyeceğim
Su, sporlar çok güzel. Annene gitmek spor anlamında çok işine yaradı.
Menencen nedir? Geçende de menünde gördüm nette arattım bulamadım. Herhalde menemen yedi yanlışlıkla bu şekilde yazdı diye düşündüm
Ona göre menüyede yüsss puan vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…