Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben hiç sevemedim hala sevmemeye devam ediyorum. 4 yıl yaşadım kurtuldum artık gelmem dedim ama kader işte düşürdü beni yine buraya. iyi tarafı önceden yenikentte otururken şimdi çaçankayadayım
Wauwww sen guzel bir yerinde yaşıyorsun sanirim canim :KK45:..Keçiören ve Mamak in yaninda:KK45: ya ben severdim de iste simdi yaşadığım yer kucuk sosyal yeşil bir Karadeniz ilcesi denize de cok yakin vsvs derken Ankara gözümde itici bir yer oldu cikti:KK45:Ankaraya 3 saat..gunu birlik git gel yapıyoruz hastane isimiz oldugunda..

Wauwww sen guzel bir yerinde yaşıyorsun sanirim canim :KK45:..Keçiören ve Mamak in yaninda:KK45: ya ben severdim de iste simdi yaşadığım yer kucuk sosyal yeşil bir Karadeniz ilcesi denize de cok yakin vsvs derken Ankara gözümde itici bir yer oldu cikti:KK45:Ankaraya 3 saat..gunu birlik git gel yapıyoruz hastane isimiz oldugunda..
Bebeğim sen daha allahtan cezanı mı istiyon gıııı. Yeşilin mavinin içimdesin napcan beton yıgınlarını
Ben Ankara’ya değil sana gelem daha mantıkı🥰

ay daha ne istiyorsun küçük yeşil denize yakın yuh bana deseler koşa koşa gelirim. ben zaten büyük şehir sevmiyorum. hele karadeniz ah ah hiç yaşama şansım olmadı.

Kalk gidek gı 🤣

Off ben de ama burda yok 😒
Orkideleri çok güzel oranın🥰
sonbaharda gitsek olur mu? malum yaz dönemi benim yolculuklarım çok fazla olacak. gene ceydoş yollarda rotaları olacak. bu yıla kadar 4000-5000 km civarı yol gidiyordum inşallah bu sene yarıya inmesini planlıyorum ama bellide olmaz tabi.

Bebeğim sen daha allahtan cezanı mı istiyon gıııı. Yeşilin mavinin içimdesin napcan beton yıgınlarını
Ben Ankara’ya değil sana gelem daha mantıkı🥰

ay daha ne istiyorsun küçük yeşil denize yakın yuh bana deseler koşa koşa gelirim. ben zaten büyük şehir sevmiyorum. hele karadeniz ah ah hiç yaşama şansım olmadı.
Gelin valla gezeriz ne guzel :KK55: iste yılda 10 15 kez hastane için Ankaraya gitmek dert oluyor bize amma yapacak bir şey yok..Ona da alistik:KK45:

sonbaharda gitsek olur mu? malum yaz dönemi benim yolculuklarım çok fazla olacak. gene ceydoş yollarda rotaları olacak. bu yıla kadar 4000-5000 km civarı yol gidiyordum inşallah bu sene yarıya inmesini planlıyorum ama bellide olmaz tabi.
Oyy maşallah🥰 sonbaharda haydin Kızlar okula diyecek MEB 🤣🤣🤣

Selam kızlar kahvaltıdan sonra arkadas aradi hadi denize gidiyoruz gelin diye pat diye cikmis bulunduk giremedim..valla hazırlık ta pek yapamadim kendime göre...makarna pişi kek kurabiye yani hep cıs seyler vardi..artik kek yedim biraz...baska birsey yemedim ama o da saat 3 gibiydi odulden sayarız demi :işsiz:
sayarız canım sıkıntı yok

Alys şimdi tek koluyla 20 bin adım falan atar kalkam da Leslie yapam🤪 Alys Alys
Sesi de çıkmıyor sessiz insandan korkarım ben, deliden korkmam 🤪🤪

Yok valla,
Spora gidecektim de cesaret edemedim, aslinda baya azaldi acisi ama yine de risk almadim.
Misafirim gelecek, meze sofrasi kurucam ona hazirlaniyorum simdi de.
Her sey saglikli ama oyle boyle degil 🤗

Dicem little little into the middle bizde ✌️

Kahvaltı
Tereyağlı omlet
Domates salatalık roka
1 dl ekmek
4 zeytin
Peynir salam

Oglen 15:00 gibi
2 dl kek disaridaydim gec te geldik mecbur yedim cok acikmistim🙈

H3RA_ H3RA_ @Ozzybal @Asi Matmazel @caroline84

6000 adim 180 puan
200 jj 200 puan
Toplam 380 puan

2.5 lt su
4 bardak cay
1 filtre kahve

Spor da cok yapamadim yuruyuse cikamadim🤦‍♀️
Eki Görüntüle 2869309
Öğlen ki keki ödül yazıyorum canım. Akşam da yememişsin zaten. Su miktarında güzel 👍
H3RA_ H3RA_
11.30 :eek:mlet, peynir, zeytin, domates salatalık 1 tk. Tahin pekmez, 1 çay k. Çilek reçeli 2 dl. Çok tahıllı ekmek
Ara :3 yeşil erik
20.00: adana kebap ekmeksiz, ayran salata
2lt su
7. 292 adım : 218 adım
120 dk yavaş yürüyüş : 120 puan
Toplam: 338 puan
Tüm gün dışarıdaydım bugünlük böyle oldu😒😒
Menü güzel su az 😞
Cumartesi kahvaltı 12.00
2 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, 10 çig fındık, az peynir, maydonoz, Dereotu, 🥒,
2 dilim mango

Ara sade Türk kahvesi

Akşam 1 kase yeşil mercimek çorbası, 4 tane köfte, 1 kase yogurt

40 dk tempolu yürüyüş 100
@sedulu kaptanım attıgı video 300
25 dk Tanju zumba workout 100
180 tane merdiven 54puan
8857 adım 265 puan
104 İpsiz atlama 13*2=26
Toplam 865 puan
H3RA_ H3RA_ @Ozzybal @Asi Matmazel aysunayy aysunayy Eki Görüntüle 2869401
Menüde sporlarda çok güzel 👏🏼👏🏼 su miktarını yazmayı unutmuşsun hemen yazarsan tabloya ona göre ekleyeceğim
H3RA_ H3RA_ @Asi Matmazel @caroline84 aysunayy aysunayy

Sabah: 2 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, domates, salatalık, 1 dilim ekmek
Ögle: 3 kasik kıymalı patates, 1 kase yoğurt
Aksam: 1 tabak menencen kavurması
Ara: 4 erik, 10 adet karadut

2.5 litre su
11600 adim: 345 p
300 jj: 300 p
60 dakika tempolu yürüyüş: 150 p
Toplam: 795 puan
Eki Görüntüle 2869415
Su, sporlar çok güzel. Annene gitmek spor anlamında çok işine yaradı.
Menencen nedir? Geçende de menünde gördüm nette arattım bulamadım. Herhalde menemen yedi yanlışlıkla bu şekilde yazdı diye düşündüm
😀 Ona göre menüyede yüsss puan vericem 😂

X