Muhahaha hic anlamam. Halay olacak, gobek atilacak, cocuklar ordan oraya kosacak. Herkes yiyip eglenecek. Gencler flörtlescek. Dugun budur yaw
Valla bende anlamam erık dalı olacak. Roman havası olacak
evet evet benim. girmek istediğini bildirmediğin için bu hafta yoksun canım.CEYDOS 1 gun okumadim tum isimler degismis ne oldu takima? Sanirim ceydoşsun.
Yarisma icin grup olusturuyordun ya,
kac sayfa baktim bulamadim, sanirim yokum
di mi etiket bildirimi de yok cunku
Hedefi aldigin mesajda alta yazmistim da,
takımda bir kişi eksiğim var kurt klanına dahil ediyorum seni. menülerini gece 12 olmadan paylaşmalısın. ve lütfen 2,5 lt su iç en azHedefi aldigin mesajda alta yazmistim da,
olsun haftaya insallah.
Tum menulerimi 00.00 dan once paylasiyorum, suyu da en az 2 lt, genelde 2.5 lt iciyorumtakımda bir kişi eksiğim var kurt klanına dahil ediyorum seni. menülerini gece 12 olmadan paylaşmalısın. ve lütfen 2,5 lt su iç en az
adım puanları x2 puan bugün atlama.CEYDOS
Uyanınca akşamdan ıslanmış iki kayısı suyuyla birlikte
Kahvalti=2yumurta 2dilim salam la omlet
2dlm çavdar ekmeği
1tk helva
Yesillik şekersiz çay
Ara=sütlü tarçınlı kahve
Akşam=4kofte-yesillik şekersiz cay
2litreden fazla su içtim devam ediyorum
Su anlık spor =30dkka leslie=90p
3bin adım sdce spor yaparken uzerimdeydi tel oyuzden bu kadar az =90p toplam =180 yaparsam yazarım Eki Görüntüle 2869259
adım puanları bugün x2 puan
yok biliyorum. kurt klanı için söylüyorum. hatırlatma olarak .bende hemen menü yorumlarımı ekleyebileyim ki işinize yarasın diyeTum menulerimi 00.00 dan once paylasiyorum, suyu da en az 2 lt, genelde 2.5 lt iciyorum
kilom yavas yavas gidiyor sadece
adım puanları x2 puan bugün atlama.
yok biliyorum. kurt klanı için söylüyorum. hatırlatma olarak .bende hemen menü yorumlarımı ekleyebileyim ki işinize yarasın diye
O zmn 3bin adım 180p 90puanda leslie toplam =270padım puanları x2 puan bugün atlama.
yok biliyorum. kurt klanı için söylüyorum. hatırlatma olarak .bende hemen menü yorumlarımı ekleyebileyim ki işinize yarasın diye
Ayyyh allahimm
Ben kizimin dogum gunun 1. Gunu 2. Mekanindayim. Insallah bugun eve guderim
bizde de aynı şey kızla babası hamburger gömdüler ben mantarla yeşillik gerçi mantarı aşırı sevdiğim için sorun etmedim o kısmıBen akşam yemeği işine giriştim. Evdekiler pizza patates kızartması yiyecek. Ben fırında kabak ve semizotu salata
bana zor çok zorAlıştım artık ben. Eskiden çok zor geliyordu. Şimdi börek tüketince aşırı yağlı geliyor midem başka bir şey almıyor sonrasında. Pogaca da öyle mayalı yersem çok siskin hissediyorum. Sağlıklı gıdalara alışınca vücut gerçekten arınıyor
Yarin 2tanecik yiyebilirsin ben sorun gormuyorum. Bol salatalik ye yanindanice güzel yaşları olsun inşallah kızçenin
bizde de aynı şey kızla babası hamburger gömdüler ben mantarla yeşillik gerçi mantarı aşırı sevdiğim için sorun etmedim o kısmı
bana zor çok zorşimdi bir sorum var erken yediğimiz için bizimkiler acıktı eşim çiğköfte sipariş etti aşırı canım istedi çok acıkmıştım bende zaten ama yemedim yarın gün içinde yesem iki tane acaba yasaklı mıdır çiğköfte hiç bilemedim kaptanım
Erken saatte tüketirsen ve az adetle sınırlı kalırsan sıkıntı olmaz canım. Ara öğün gibi 2/3 adet yiyip bolca marulla falan sorun yok.nice güzel yaşları olsun inşallah kızçenin
bizde de aynı şey kızla babası hamburger gömdüler ben mantarla yeşillik gerçi mantarı aşırı sevdiğim için sorun etmedim o kısmı
bana zor çok zorşimdi bir sorum var erken yediğimiz için bizimkiler acıktı eşim çiğköfte sipariş etti aşırı canım istedi çok acıkmıştım bende zaten ama yemedim yarın gün içinde yesem iki tane acaba yasaklı mıdır çiğköfte hiç bilemedim kaptanım
tamamdırYarin 2tanecik yiyebilirsin ben sorun gormuyorum. Bol salatalik ye yaninda