He böğün tam Ayşeciktim müdürüme sövdüm içimdenSende aysecik yap laaa
Hayırlı uzun ömürleri olsun canımmmmmBen kizimin dogum gunun 1. Gunu 2. Mekanindayim. Insallah bugun eve guderim
Ben kizimin dogum gunun 1. Gunu 2. Mekanindayim. Insallah bugun eve guderim
Adaletin bu mu dünyaaaaaBen akşam yemeği işine giriştim. Evdekiler pizza patates kızartması yiyecek. Ben fırında kabak ve semizotu salata
ne oldu yavrusu canını ne sıktı senin?Müdürlerden tiksiniyorum
benim bugün 250 gr meyvem var gittim nektar ve ananas aldım harman yapacağım.Ben akşam yemeği işine giriştim. Evdekiler pizza patates kızartması yiyecek. Ben fırında kabak ve semizotu salata
Hadsiz ya ben haddini bildirecem de tutuyorum kendimi.ne oldu yavrusu canını ne sıktı senin?
Ya sen deyince a li markete baktım ananas alacaktım bende kalmamış.ne oldu yavrusu canını ne sıktı senin?
benim bugün 250 gr meyvem var gittim nektar ve ananas aldım harman yapacağım.
hahaha boşver yaptıklarını söylediklerini görmezden gel. o evinde rahattır sen boşuna kendini geriyorsun. bu gerginlik onu güçlendiriyor.Hadsiz ya ben haddini bildirecem de tutuyorum kendimi.
kendini köyün ağası bizi de marabası sanıyor
Gereksiz kadın
Ne zor ya evdekilere yap kendin yiyeme bende pasta börek biseyler yaptım tadını bile bilmiyorum güzel olmuş dedilerBen akşam yemeği işine giriştim. Evdekiler pizza patates kızartması yiyecek. Ben fırında kabak ve semizotu salata
Yok kız takmıyorum imajı veriyorumhahaha boşver yaptıklarını söylediklerini görmezden gel. o evinde rahattır sen boşuna kendini geriyorsun. bu gerginlik onu güçlendiriyor.
Yulaf çok tok tutar bende arada yulafli omlet yaparım aksama kadar acıkmamMerhabalar...
Öğlen yulaflı omlet
Akşamda akdeniz salatası yedim
2,5 litre su 2 kupa yeşil çay 1 kupada sade şekersiz sütsüz kahve
Aynen ya geçen yulaflı tost yedim akşam öğünümde ana sabaha kadar midem doluyduYulaf çok tok tutar bende arada yulafli omlet yaparım aksama kadar acıkmam
yakında başka yok muydu ? ucuz gerçekten ben 3 tane aldım.Ya sen deyince a li markete baktım ananas alacaktım bende kalmamış.
Aynen öyle hatta emzirenlere acayip süt yaparAynen ya geçen yulaflı tost yedim akşam öğünümde ana sabaha kadar midem doluydu
Yarın kahvaltıda yapayım bari üşenmezsem
Alıştım artık ben. Eskiden çok zor geliyordu. Şimdi börek tüketince aşırı yağlı geliyor midem başka bir şey almıyor sonrasında. Pogaca da öyle mayalı yersem çok siskin hissediyorum. Sağlıklı gıdalara alışınca vücut gerçekten arınıyorNe zor ya evdekilere yap kendin yiyeme bende pasta börek biseyler yaptım tadını bile bilmiyorum güzel olmuş dediler