- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.183
Yemekten sonra bakicam bir tane daha var yakındayakında başka yok muydu ? ucuz gerçekten ben 3 tane aldım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yemekten sonra bakicam bir tane daha var yakındayakında başka yok muydu ? ucuz gerçekten ben 3 tane aldım.
Hadi ya bak onu bilmiyordumAynen öyle hatta emzirenlere acayip süt yapar
Azıcıkta koş karpuz yiye yiye büyümesin bazı bölgelerMenümü yazam da gidem yürüyüş yapam gelem
Sabah aç karna 4 gün kurusu bir büyük bardak su
Kahvaltı
Haşlanmıs yumurta
5 zeytin 80gr civarı süzme peynir
Domates salatalık
3 ceviz
ara
İki gün kurusu
20 çiğ badem
akşam
Bir tabak zeytinyağlı fasulye
Bir tabak salata
200 gr civarı karpuz
Bir yeşil elma
su ve spor akşam
sedulu
Bende bilmiyordum dogurduktan sonra öğrendimHadi ya bak onu bilmiyordum
İki yıl sonrası için hafızaya attım
Koşamam kız milletin içinde memelerim löp löp ederAzıcıkta koş karpuz yiye yiye büyümesin bazı bölgeler
Evet insan alışınca aramıyor yiyince de mide ağrısından durulmuyor en iyisi yememekAlıştım artık ben. Eskiden çok zor geliyordu. Şimdi börek tüketince aşırı yağlı geliyor midem başka bir şey almıyor sonrasında. Pogaca da öyle mayalı yersem çok siskin hissediyorum. Sağlıklı gıdalara alışınca vücut gerçekten arınıyor
hemen kap değişim rüzgarına kapılmadanBu arada kendimi yesilcamda hissettim Fatma girik Suzan avcı banu Alkan kaldı
Evet öyleYulaf çok tok tutar bende arada yulafli omlet yaparım aksama kadar acıkmam
Ana avrat düz gitHe böğün tam Ayşeciktim müdürüme sövdüm içimden
Bi gün dışımdan da sövecem
Aminn tskHayırlı uzun ömürleri olsun canımmmmm
Bize pasta yokk allahtan sevmiyom zaten@Suzan Avci aşkım baaaa da pasta ayır gı
Salla laMüdürlerden tiksiniyorum
Tsk kaptanimm@Suzan Avci dogum günü kutlu olsun kizcenin sağlıkla nice yaşlara
Ben icimde tutmam tak tak derim. Oyuzden beni ya cok severler ya da hicYok kız takmıyorum imajı veriyorum
Normalde kendimi ezdirmem pat çat konuşurum da bazen boşluğuma geliyo o zaman içimde kalıyor neyse rövanşını alırım ben Bunun yine de müdürlerden tiksiniyorum bi de kişilik bozukluğu var kadında geçinmek zor narsist ayrıca
Oh rahatladım
Once herifi bul istersenHadi ya bak onu bilmiyordum
İki yıl sonrası için hafızaya attım
Kalk halay cek. Dakikada 8 kalori yakarsinYemeklı dugundeyım meze peynır falan bırsuru yesemde ekmek yemıyorum. Bu kadar yemek var aklım dıyet grubunda allah benı bıldıgı gıbı yapsın
Asortık dugun kızımm. Halay yok. Hatırla sevgılı varKalk halay cek. Dakikada 8 kalori yakarsin
Muhahaha hic anlamam. Halay olacak, gobek atilacak, cocuklar ordan oraya kosacak. Herkes yiyip eglenecek. Gencler flörtlescek. Dugun budur yawAsortık dugun kızımm. Halay yok. Hatırla sevgılı var
Ahcjsjdjhsj manyaaaak benim küfür masum yaAna avrat düz git
Aminn tsk
Ben severim bayılırııııımmm off neyse az kaldı mezun olunca yirimBize pasta yokk allahtan sevmiyom zaten
Sallaycam az kaldı, sallayıp sallayıp duvara atacam, amele şeysi gibi yapışacakSalla la
Al benden de o kadar bazen boşluğuma geliyor işte neyse telafi ederim ben onuBen icimde tutmam tak tak derim. Oyuzden beni ya cok severler ya da hic
Hııı öyle gereksiz bi ayrıntı da var dimiOnce herifi bul istersen
Caz varmış gı bebeeemmm @Suzan AvciAsortık dugun kızımm. Halay yok. Hatırla sevgılı var
Zaten halay olsa buraya bakmazdı teyteyteeeeyyyCaz varmış gı bebeeemmm @Suzan Avci
Yok kalsın ben hülya kocyigitten yanayımhemen kap değişim rüzgarına kapılmadan
Hic anlamamCaz varmış gı bebeeemmm @Suzan Avci