Konum at gelelim
geldim suzanım geldim. ne güzel olmuşuz da, o kadar ağda yaptım sana sansasyon yaratmadan duramadın değil mi_? bak ağzı olan konuşuyor ağdalı fotonu koy bakimmm kuzum.Gunaydin kuzular
Nörürsünüz?
Fatma girigim nerde
çünkü hem fettan hemde wamp benim suzanım.koltuk altı traşsız @Suzan Avci
değişmişsiniz harbi ben yazarken çıkmadı Suzan Avcı olarak, onlyy diye etiketlemiştim
sevdim yeni seksü ismini
memeli denmesinden bıkmışsın Türkiyenin en vamp kadınının adını almışsın
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu durumu olmuş
Güzele benziyor canım ben baktım ama bi yürüyüş yapıp gelsem i diye düşünüyorum. Kilom fazla ya geçen sefer ip atladık tan sonra baya ayak bileğim agrıdı.Üzerimden tır geçse daha iyiydi yahu. Her yerim yıkanmış gibi sırılsıklam ter oldu. Chloe pamela zumba jj derken bittim. Bu arada sabah yolladığım videoda jj toplamı 300 ediyor. Aralarda başka egzersizlerde var. Yani 5 dk bölgesel egzersiz yapıyor toplamda kalan 5 dk da jj ediyor. Videoyu yaparsanız 300 puan jj den kazanıyorsunuz
4. TAKIMA YILDIZLAR YAĞACAK
Yaaa kaç günün olduğu yazar değişimde.Ben ismimi guncelleyemiyorum
Proyum ben ama, doldurmusum hakkimi galiba
vay çapkınım vay hadi dolanda gel.Ben kalkim süsleneyimdun aksam 48 beden aldigim pantalonumu giyem
Belki kadir inaniri bulurum bugun
zeynep değirmencioğlu işte. minnak kızımız alacaksın.Ne soruyorsun ozaman, cilgin
Yapmis birde ya
Yapabiliyorsun.
Hak ettiysen
Catlak iste
Fatma girik kendin olmussun ya
Ben niye Zeynep Degirmencioglu
Bosnak boregi cok severimmm. Esim ile sözlu iken, iznik e gittik. Yolda yani Iznik e gelmeden, Bosnak boregi yapan yer vardi. Cok guzeldi
Ketojenik e uygun var mi bilmem
Katmer var ketojenik e uygun. 1haftadir yapacagim. Tembelim daha denemedim onu
FLZ on Instagram: "Yine bir #ketosansebastiancheesecake akşamından merhabalar🤩 Böyle giderse evdekiler de #ketocu olacaklar😂 benden daha çok yiyorlar😜 Tarif aşağida mevcut malzemeleri değiştirdim je bu kez 20 cm kalıpta yaptım. KETO SAN SEBASTIAN C
66 likes, 22 comments - ketomylife35 on June 17, 2020: "Yine bir #ketosansebastiancheesecake akşamından merhabalar🤩 Böyle giderse evdekiler de #ketocu olacaklar😂 benden daha çok yiyorlar😜 Tarif aşağida mevcut malzemeleri değiştirdim je bu kez 20 cm kalıpta yaptım. KETO SAN SEBASTIAN CHEESCAKE...www.instagram.com
Bu tarif ama nisasta eklemiyorum
Xhantan da eklemiyorum. Gayet guzel oluyir
Ustune keto surup, birak pekan cevizi ve 1 tk fistik ezmesi
Son 2 yaptigim da bana kalmadan bitiyor
Aa Degismem :)) isim bulamam zaten
bendim canım 300 gr verebildim ben.
CeydosYahu ben karıştım kim kim tanıyamıuoruö artık sizi
Sizli bizli mi olduk şimdi
izlemedim bakayım merak ettimhem siz hiç @Suzan Avci 'yı yayla kızı petek isimli filmde izlediniz mi? izlemenizi tavsiye ederim .
4. TAKIMA YILDIZLAR YAĞACAK
Yaaa kaç günün olduğu yazar değişimde.
vay çapkınım vay hadi dolanda gel.
zeynep değirmencioğlu işte. minnak kızımız alacaksın.
bendim canım 300 gr verebildim ben.
Vampirellalar Klani Menü ve Spor Takibi
Vampirellalar Cuma Spor Puani @Lusi / 131 @Onlymemeself / 545 @KumraL_KrakeR Ödül / / 80 Dahlia_ Ödül / / ⚠ 177 @_Vera_ / 460 @Lusi : Vera kuzusu gibi bende cok karbonhidratli buldum .Ama kotu karbonhidrat degil. Salatan eksik . O yüzden yetersiz menü diyorum. Regl dönemin cok mu sancili gecer?
: Dengeli menü
: Fazla karbonhidratli / Yetersiz menü
: Yeterli su miktari
⚠ : Yetersiz su miktari
Dahlia_ : Su miktarina emin olmadigin icin yetersiz dedim. Öglen menünü ödülden saydim .Taze yesilligin /salata eksik. Hala miden kaldirmiyor mu?
Zaten önce yürüyüş yapın ya da vücudu ısıtınGüzele benziyor canım ben baktım ama bi yürüyüş yapıp gelsem i diye düşünüyorum. Kilom fazla ya geçen sefer ip atladık tan sonra baya ayak bileğim agrıdı.
Thank you@Suzan AvciCEYDOS hayırlı olsun hanımlar nikleriniz iyi günlerde kullanın hafta sonu türk sineması kuşağı gibim takım
O esas ben üveymiyim laCeydosCEYDOS
onlymemeself @Suzan Avci oldu başka değişiklik yok şimdilik
Suzan Fatmayı tuzağa düşürmesin diye göz kulak olucaz esas kıza
seni tanımıyorlar pamuk kalbini görünce böyle demeyeceklerThank you
O esas ben üveymiyim la
Yalovadayım kaptişim çıkın çıkın gelin. 16 bin 600 adımlık sahili var. Her gün baştan başa yürüyorum.Konum at gelelim
ayyy kalbimden vurdun beni kızım orada benim.Yalovadayım kaptişim çıkın çıkın gelin. 16 bin 600 adımlık sahili var. Her gün baştan başa yürüyorum.
Fatma Girik hep esas kız rolündedir ya ondanO esas ben üveymiyim la