Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Üzerimden tır geçse daha iyiydi yahu. Her yerim yıkanmış gibi sırılsıklam ter oldu. Chloe pamela zumba jj derken bittim. Bu arada sabah yolladığım videoda jj toplamı 300 ediyor. Aralarda başka egzersizlerde var. Yani 5 dk bölgesel egzersiz yapıyor toplamda kalan 5 dk da jj ediyor. Videoyu yaparsanız 300 puan jj den kazanıyorsunuz

Gunaydin kuzular
Nörürsünüz?
Fatma girigim nerde
geldim suzanım geldim. ne güzel olmuşuz da, o kadar ağda yaptım sana sansasyon yaratmadan duramadın değil mi_? bak ağzı olan konuşuyor ağdalı fotonu koy bakimmm kuzum.
çünkü hem fettan hemde wamp benim suzanım.

Son düzenleme:
Güzele benziyor canım ben baktım ama bi yürüyüş yapıp gelsem i diye düşünüyorum. Kilom fazla ya geçen sefer ip atladık tan sonra baya ayak bileğim agrıdı.

CEYDOS sen Ceydoşmusun
girmeden parolayı söyle
4. TAKIMA YILDIZLAR YAĞACAK
Ben ismimi guncelleyemiyorum

Proyum ben ama, doldurmusum hakkimi galiba
Yaaa kaç günün olduğu yazar değişimde.
Ben kalkim süsleneyim dun aksam 48 beden aldigim pantalonumu giyem
Belki kadir inaniri bulurum bugun
vay çapkınım vay hadi dolanda gel.
zeynep değirmencioğlu işte. minnak kızımız alacaksın.
bendim canım 300 gr verebildim ben.

4. TAKIMA YILDIZLAR YAĞACAK

Yaaa kaç günün olduğu yazar değişimde.

vay çapkınım vay hadi dolanda gel.

zeynep değirmencioğlu işte. minnak kızımız alacaksın.

bendim canım 300 gr verebildim ben.

Simdi hatirladim canim esinle beraberdi 3kilovermisti ,geri dondum menuleri incelemk icin hosuma gitti pazrtesi ypiyorum

Su 2 litre diyelim..
Onun dışında ağız tadım git gide daha da kötüleşiyor diyebilirim.. Yeşillik falan hiç yiyemiyorum, o yüzden bir kaç gün yumurtamı otlu yapıyordum.. Sonra onu da yiyemez oldum.. Domates, salatalık, biberli falan salatalar yiyordum şu an domatesi tuzla zor yiyorum, tadı kötü geliyor artık.. Bir kaç gündür evde değilim, ne yiyeceğimi şaşırdım. . Evde hiç olmadı yumurta yiyerek doyuyorum, evden çıkınca daha zor oluyor herşey..
Yiyebildiğim şeyler var aslında, pirinç, makarna falan, bunlarla da nasıl kilo vereyim, hem ne kadar yiyebilirim ki bunları da ? Çok can sıkıcı durumdayım

2gun ara ogunde cerez yedim ama iyi gelmiyor bana ya ,heryerim sissis oldu kabarmisim yine onceden seker yapiyor sanıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…