Tebrik ederim canim.Ah canimmm ağlama gelcem.geri benim yerim bura ayrı kalamam
Kadın damarıma basmaBence bu tarti dogru,
Cunku ayni kilodayiz,
Benden zayif olman dogru degildi zaten, o yanlis duzelmis oldu, iyi oldu
Gel tabii yaaAh canimmm ağlama gelcem.geri benim yerim bura ayrı kalamam
Herkes beceremez diyeydinEski diyetisyenime gittim bugün yağ oranım 33.4 çıktıtekrar başlayalım hocam en azından hem yağ oranımı takip ederiz hem de hasbihal ederiz ben zaten kilomu veriyorum dedim eski bilgilerimi kontrol etti sizinle 87 le başlayıp 80e düşmüştüm pandemide 93.5 oldum sonra 67ye düştüm dedim. Hem 93. 5 çıktığın için hemde 67ye düştüğün için iki kere tebrik ederim seni bu kadar uçlarda ikş başarı dedi
Unutmusum kaptancagzim şimdi yazsam artık olmaz herhalde730. ETAP ZOMBİ KLANI MENÜ VE SPOR ÇİZELGESİ
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Spor toplamları Asi Matmazel kendine ceza kesen en sevdiğim 5157 puan Alys Ödül yapıldı 200 JJ 4880 puan O okuyan_e Ödül yapıldı 3981 puan Karpuzuncekirdegi MUAF MUAF MUAF 1104 puan istanbulin ödül yapıldı ? 3648 puan
: Menü ve spor sıkıntısız
: Su az
: Egzersiz eksik
: Karbonhidrat fazla
: Akşam menüsünde yeşillik eksik
istanbulin menü nerede ? Bu saate kadar bildirim yok.
730. Etap Zombi Klanı Spor BirincisiAsi Matmazel oldu. Tebrik ederim canım.
Canım çok teşekkür ederim sizlerin de desteği ile buraya kadar gelebildim belki bırakırdım pes ettiğim noktalar da ama çok şükür buraya kadar gelebildim inşallah bundan sonrası daha kolay olacak inanıyorum .E English_teacherrr vay vay vay bir mezun daha veriyor. Tebrik ederim canım. Azimli gittin aralarda pes etme noktasına geldin ama devam ettin. Zorlu ve uzun bir süreçti. Yıpratması normaldi. Sonunda kazanan sen oldun. Harika bir değişim yaşadın. Tatili hak ettin artık
Bana yaklaştın zalımın gızıPazartesi 69.7
Cuma 68.4
1.3kg
%1.86
Haftaya hedefim 67.5
Clan istemiyorum
Kadın damarıma basmagel kapışalım madem kilomuz da denk artıkın var mısın yarışa
gerçekten buranın sayesinde hem yediklerimi düzenledim hem de yürüyüşe devam edebiliyorum sizler de kaptan olarak çok ayrısınız ben bikaç yıl önce katılmıştım yine burada başka bir takıma ama orada bu sinerjiyi yakalayamamıştım çok kırıcılardı ve devam edememiştim hepinize çok çok teşekkür ederim uyarılarınız önerileriniz o kadar yerinde ve tatlı dille oluyorki insan mutlu oluyor uyarken bile görev kabul ediyorum ben kendimeYürüyüşler işe yaramış. Korktuğun gibi bir sonuç gelmedi. Tebrik ederim. En önemlisi azim ettin tavsiyelere uydun.
inşallah inşallah kaptanım kendim adına çok çok ilgilendiniz benimleZombi klanımAlys Asi Matmazel O okuyan_e Karpuzuncekirdegi kizlar eksileriniz harika tebrik ederim hepinizi. Güzel bir haftaydı. Benim için de yoğundu pek ilgilenemedim burayla ama çok güzel gittiniz azimli devam ettiniz. Bu motivasyonu bırakmayın sonunda yüzü gülen sizler olacaksınız
Canım çok teşekkür ederim sizlerin de desteği ile buraya kadar gelebildim belki bırakırdım pes ettiğim noktalar da ama çok şükür buraya kadar gelebildim inşallah bundan sonrası daha kolay olacak inanıyorum .
Öyle didim kuşum bu benim rutinim ben uçların insanıyım didimHerkes beceremez diyeydin
Kaptanım hiç öyle düşünme hep ilgilendin bizimle yoğunluğuna rağmen biz teşekkür ederiz ve klanımı tebrik ediyorum şahanesiniz kuzularZombi klanımAlys Asi Matmazel O okuyan_e Karpuzuncekirdegi kizlar eksileriniz harika tebrik ederim hepinizi. Güzel bir haftaydı. Benim için de yoğundu pek ilgilenemedim burayla ama çok güzel gittiniz azimli devam ettiniz. Bu motivasyonu bırakmayın sonunda yüzü gülen sizler olacaksınız