Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eski diyetisyenime gittim bugün yağ oranım 33.4 çıktı tekrar başlayalım hocam en azından hem yağ oranımı takip ederiz hem de hasbihal ederiz ben zaten kilomu veriyorum dedim eski bilgilerimi kontrol etti sizinle 87 le başlayıp 80e düşmüştüm pandemide 93.5 oldum sonra 67ye düştüm dedim. Hem 93. 5 çıktığın için hemde 67ye düştüğün için iki kere tebrik ederim seni bu kadar uçlarda ikş başarı dedi

Herkes beceremez diyeydin

Unutmusum kaptancagzim şimdi yazsam artık olmaz herhalde

Canım çok teşekkür ederim sizlerin de desteği ile buraya kadar gelebildim belki bırakırdım pes ettiğim noktalar da ama çok şükür buraya kadar gelebildim inşallah bundan sonrası daha kolay olacak inanıyorum .

Yürüyüşler işe yaramış. Korktuğun gibi bir sonuç gelmedi. Tebrik ederim. En önemlisi azim ettin tavsiyelere uydun.
gerçekten buranın sayesinde hem yediklerimi düzenledim hem de yürüyüşe devam edebiliyorum sizler de kaptan olarak çok ayrısınız ben bikaç yıl önce katılmıştım yine burada başka bir takıma ama orada bu sinerjiyi yakalayamamıştım çok kırıcılardı ve devam edememiştim hepinize çok çok teşekkür ederim uyarılarınız önerileriniz o kadar yerinde ve tatlı dille oluyorki insan mutlu oluyor uyarken bile görev kabul ediyorum ben kendime A Arrietty_ sedulu CEYDOS H3RA_
inşallah inşallah kaptanım kendim adına çok çok ilgilendiniz benimle

canım okadar güzel kilolar vermişsin ki süpersin maşallahhh

Kaptanım hiç öyle düşünme hep ilgilendin bizimle yoğunluğuna rağmen biz teşekkür ederiz ve klanımı tebrik ediyorum şahanesiniz kuzular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…