- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 35
Sagol kuzum mezun oluyorum hanimmmE English_teacherrr mezun mu oluyorsun, izne mi?
Hadi git gardrobu bosalt, hepsini yenile
Keyifli bir tatil gecir, gel buraya sonra da
Sagol kuzum mezun oluyorum hanimmmhayal di gerçek oldu kiz nasi mutluyum anlatamam
Şaşıran şaşıranaGeçen hafta 54
Bugün 55.4
Fark +1.4
Yüzde +2.59
Tartı değişikliği
Biliyorum canım, yaklaşıl yedi haftadır burdayım. Beni bilen biliyor bi kere artı gelmedim. Bir kere kaçamak yaptım onun dışında ödül bile yapmadım. Ben artı gelmediğimi biliyorum o konuda canımı sıkmıyorum, takımı etkiledim diye üzüntümaedenli kuzum çok teşekkür ederim sende kafana takma biliyorsun ki tartı dan dolayı oldu hiç can sıkacak bise yok
Mezuniyetin hayırlı olsun canımSagol kuzum mezun oluyorum hanimmmhayal di gerçek oldu kiz nasi mutluyum anlatamam
Biliyorum canım, yaklaşıl yedi haftadır burdayım. Beni bilen biliyor bi kere artı gelmedim. Bir kere kaçamak yaptım onun dışında ödül bile yapmadım. Ben artı gelmediğimi biliyorum o konuda canımı sıkmıyorum, takımı etkiledim diye üzüntüm
Aa bayraklarıAy o zaman kutlayalim
Supersin
Hem de super bir eksiyle mezun oluyorsun, noktayi koyuyorsun resmen
Mekanin sahibi belli
Ah canimmm ağlama gelcem.geri benim yerim bura ayrı kalamamMezuniyetin hayırlı olsun canımayyy mendilimi verin ağlayacam galiba
Geçen hafta 54
Bugün 55.4
Fark +1.4
Yüzde +2.59
Tartı değişikliği
Günaydın herkese tartı yüzümü güldürdü bugün.
Geçen cuma: 72.4
Bugun: 71.6
Fark: 0.8
Yuzde: 1.1
Hedefim: 71.1
Yarismaya: evet
Bu arada listeye giriyormuyum?
Ve bel bölgemde 3 sm incelme var.
Hepinizi çok seviyorum 4. Takim iyisi varsınız siz ol.asaniz hayatta haftada 0.8 kg veremezdim
Eki Görüntüle 2868186
Allahıııımmmm ittire kaktıra sonunda güzel bir eksi aldım yarebbiiiiimmm
geçen hafta : 92 kg
bu hafta : 90,4 kg
fark : 1,6 kg
haftaya hedef : 89,5 kg
Yüzde : 1,74
klan savaşına katılıyoruuuummm
Eki Görüntüle 2868196
Günaydın kızlar yürüyüşü mu yapıp geldim ve tartildim supriz
Gecen hafta 81.7
Buguuuuun 79.8 sevinçten ağlıyorum
İzne ayrılıyorum ama hedef 79.5 inşallah
Fark 1.9
Kızlar ben bugün aranızdan ayrılıyorum hepinizi de çok özleyeceğim misafirler gitsin ailemin yanına da gideceğim inşallah dönünce yine sizlerle olacağım en az hasarla atlatmayi umuyorum hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum ❤
Günaydin kizlar
sedulu
Gecen hafta 55.9
Bu hafta 55.4
Fark 0.5
Yuzde 0.89
Haftaya hedef 55.0
Klan savasi hayır
Eki Görüntüle 2868250
Gecen hafta 71.7
Bu hafta 71.6
Fark 100 gr
Yuzde 0.139
Hedef 70.5
Malesef cok üzgünüm kizlar..Eski motive ben olarak devam ediyorum bu hafta ama
Klan savaslari Evet
Eki Görüntüle 2868258
Olur canım mezunsun zatensedulu regl oldum, asi olucam birazdan.
Yatayim 3 gun diyorum
Belli olmaz tabi, bazi kisilerde yan etki gorulmuyormus, oyle olursa spor yaparim. O yüzden bu hafta rest haftasi olsun dedim. Menu paylasmasam olur mu?
Ben izin sandım canım mezun mu oluyorsun braaawooSagol kuzum mezun oluyorum hanimmmhayal di gerçek oldu kiz nasi mutluyum anlatamam
Süpersin canım