İyi tam senlikmiş işte kaçamazsınAynen oyle sagolsunlar
Herşey düğüm oldu. Çözülmeyi bekliyor. Ben akışına bıraktım. Yaşlandığımı hissediyorum artık.. Küçüğümde hastalandı. Bir de o var doğru.. Aman yaşıyoruz bi şekilde.Cok dikkat et kendine. Hepsi tanidik geliyor. 30dk da olsa zaman ayir kendine.
Okul ve bakici iside umarim halledilmistir.
Kucuk de zorluyordu seni.
Bitti bitti sırada yaz okulu var
Hepsi sizler citir olun diye
Bitti mi sinavlar?
Ben bugün tartildim, eksi var ama umarım daha da artarSeksülü foto yok bugün
Ama çok az yemişsin canım yaaa
Menülerine bakıyorum hep çok az yiyorsun.
Vücut kıtlık çekerse korumaya geçebilir. Kahvaltı yada öğlen menülerine bir şeyler eklemelisin
Misafir çok sevdiklerinde olsa düzen kaçıyor evde daha bir koşturmacalı oluyor normal zamana göre. Allah kolaylık versin canım
Yine ödemsavar bir menü
yarın tartıda güleceğiz bence
Uzun süredir bezelye yememistim, nasıl bir etkisi olacak ben de bilmiyorum, umarım güzel bir sonuç alırım.Afiyet olsun, lahmacun kucukmus ama bezelyeyle de birlesince umarim yarina etki etmez
Yesilcay+sütü denemiştim daha önce, gayet güzel bir sonuç almıştım, tavsiye ederim.Sütle olan mı ben hiç süt içemem o yüzden ondan hep geri durdum. Ama kilo vermezsem önümüzdeki hafta da demicem denize düşen yılana sarılır
Ay yok nerde…H3RA_ yavrum yeni ev yerleşme fasli dekorasyon falan filan bitti mi tamamen ? Ay bu sıra dışarıda vakit geçirmekten gece burayı tam okuyamıyorum kaçıyor bazı mesajlar
ay dimi nasıl mutlu oluyor insanKaptanim bende 54 bedeb den 48e dustum cok guzel bi his yaw
H3RA_ neden ben esofman giymisim yaz gunu yaz gunu cok dogru noktaya parmak bastın
Seksulu fotoyu amaKumraL_KrakeR atacak, soz verdi, atmazsam cikarin beni gruptan konusmayin benle dedi. Bekliyoruz
İyi çok şükür pazartesi günü tekrar doktora gidecek transfer için düşünülen günden önce regl olunca transfer gününe karar veremedilerbiz iyiyz canım sen nasılsın? eltin nasıl oldu?
kas eritme ihtimalinde var ama dikkat etmen lazım.
Ahh be kuşum valla nerelerdeyim bilmiyorum ben bile kaybettim kendimi düşünaysunayy ses cikmiyor. Allah bilir napiyor? Kuzucummm nerdesin??
@Ayse_M misafirler hala sendemi kiz?Asi Matmazel asim nerdesin? @esmeriiim allahina nerdesin?
Valla buna üzülsem mi sevinsem mi bilemedim kaptanımbizde de karşı komşu kızının düğünü var
Komşu olduğu için abiye olmaz, şık bir yerde olacağı için sıradan elbise olmaz
kokteyl elbisesi tarzında bir şey bulmam lazım.
Kilo verdim evdekiler sallanıyor üstümde.
Vampirellalar | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Spor Puanlari |
@Onlymemeself | 4.439 | |||||||
| Ödül / | 1.588 | ||||||
| Ödül / | 2.803 | ||||||
| 3.367 | |||||||
| Ödül / | 5.050 | ||||||
| 2.014 |
Oy oy masallah
Tskler can kaptanimOy oy masallah
Bekliyordum 112leri
Harikasin onlyym
Gunaydin canimGünaydın güzeller.
Eki Görüntüle 2868178